Spartacus War of Damned Exclusives Hit!
Re: Spartacus War of Damned Exclusives Hit!
Tome, ostatní ohlasy to určitě respektovat chce. Dám sem anketu, ale bojím se, aby se nezjistilo, že ta většina, které se to nelíbí si ty, Prochey, Stall a Miller. 

- Bianconero
- Legenda
Tome, najeď si do diskuse a podívej se, kolik je topiců přímo v diskusi, které jsou naprosto mimo, viz "hospoda", a patří do Chatu. Tohle je argument, který neobstojí. Pakliže to tak prosazuješ, sleduj jako moderátor i ostatní témata, a usměrňuj je správným směrem, když na to máš pravomoci. Pak ano, můžu souhlasit, dřív ani za zlatý prase.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Hospodu jsem už chtěl přesunout, v tom máš pravdu. To ale nic nemění na platnosti mého argumentu, s precedensy se oháněj v USA
Hansi, tleskám, anketa je nejlepší řešení!

Hansi, tleskám, anketa je nejlepší řešení!
- Bianconero
- Legenda
Vtipný je, že to když s tím přišel kdokoliv před tím, nikomu to nevadilo. Jen se tím začal ohánět Staal s Procheym, tak z toho je haló... Perfektní vizitka 

Víš, že jsem nestrannej a nekoukám na jména, ale na názory. Myslím si, že kdekdo ti potvrdí, že jsem s ním mnohdy souhlasil a mnohdy se přel. Každopádně mi toto téma (aby tu byly nebo nebyly nehokejové brejky) přijde zajímavé a jsem rád, že se o tom rozjela debata, byť zbytečně vyhrocená slapskou klikou.
- Bianconero
- Legenda
Ty precedensy třeba nebereš, ale stejně tak můžu říct, že mě sešívky nebo klokani nezajímají a nelíbí se mi to. Prochey u toho tuším jednou psal, že jako Sparťanovi se to hnusí, ale karty pěkný a dál to nikdo neřešil. Vše bylo v pořádku. Gonzzzalesovy Nascars taky nikdo neřešil. Balíčky Šmoulů z Albertu taky nikdo neřešil. Ale Spartakus o Michala? Už podruhé se to řeší a nyní ještě víc.
Někdo tomu říká precedens, já tomu říkám "kálení si do vlastních úst". Klidně ať si tomu někdo říká "červená karkulka s mašlí na hlavě", ale jádro pudla bude pořád stejné.
Nelíbí se mi, jak se tu někteří poslední dobou chovají jak velcí mazáci a připadají si se svými názory lepší, protože přesně tak to působí, ačkoliv to tak nemusí být zamýšleno.
Někdo tomu říká precedens, já tomu říkám "kálení si do vlastních úst". Klidně ať si tomu někdo říká "červená karkulka s mašlí na hlavě", ale jádro pudla bude pořád stejné.
Nelíbí se mi, jak se tu někteří poslední dobou chovají jak velcí mazáci a připadají si se svými názory lepší, protože přesně tak to působí, ačkoliv to tak nemusí být zamýšleno.
Chlapy, ještě se tu nevyjádřil nikdo k tomu co píšu já, mě nevadí to, že sem michal dává karty spartacuse mě s prominutím se*e, že to sou jeho jediné příspěvky.... nevšiml jsem si za poslední dobu jiného příspěvku, možná se pletu, ale chodit na forum jen pro to abych se pochlubil nehokejovýma věcmi a jinak sem ani nepáchnout je fakt dost na hlavu 

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
Michale díky za break. Rád jsem si ty karty prohlídnul! Ten základní set to je v balíčku vždy stejných 10+10 karet nebo je širší checklist? A podpisovka samotnýho Přivolávače deště? Krásný zásah!

Viktore, máš výpadky krátkodobé paměti? Nebo máš problém se zrakovou dráhou?rmiller píše:Chlapy, ještě se tu nevyjádřil nikdo k tomu co píšu já, mě nevadí to, že sem michal dává karty spartacuse mě s prominutím se*e, že to sou jeho jediné příspěvky.... nevšiml jsem si za poslední dobu jiného příspěvku, možná se pletu, ale chodit na forum jen pro to abych se pochlubil nehokejovýma věcmi a jinak sem ani nepáchnout je fakt dost na hlavu
Teď jsem se učil na zkoušky, proto jsem neměl čas na karty, na Slapy ani přispívání na forum. Off-topicy jsem měl 4, udělej si z toho hromadu do kalhot, mám ale pocit, že jsi jediný, kdo s tím má problém + jsi asi přehlédl nedávno v poště mého překrásného Raye Bourquea na hrd-signed MVP kartě

Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
Tak hele,
Ad "Hospoda" - to mi přijde, jako chat, ale hozenej do jednoho topicu, kam budeme plácat různý kraviny. Jakoby autor přehlédl celou sekci "chat". Budiž. Překvapivě se to celkem chytlo, nějaké příspěvky už tam snad i jsou...
Ad anketa - hlasoval jsem "ne". Proč? Protože je mi jedno, kde ten break je. Ty karty se mi líbit nebudou tak jako tak...
Klidně bych to nechal v breacích, jen bych třeba založil kategorii "ostatní breaky".
Ad šikana - mi tady kážete, že když mě něco nezajímá, ať na to nekoukám. Bože, je tady takovejch témat, kam ani nepáchnu, jelikož mě nezajímají... Tohle jsem vidět chtěl, tak jsem se podíval, pak jsem taky reagoval. Vyjádřil jsem se ve spojitosti s tím oblečkem... Už jsem to tehdy psal do pošty, dokonce jsme si o tom něco napsali s Michalem. Ta jeho poloahá fotka, kterou sem tehdy Michal dal mě hrozně rozčílila a znechutila. Mám jisté morální a mravní zásady a jsem striktně proti fotkám, kde je z hocha vidět, víc než se sluší. Výjimkou budiš fotky z dovolené, z nějaké sportovní akce, kde je podmínkou být částečně obnažen, fotky umělecké, fotky vzniklé za účelem pobavení... Nikoliv však něco tak sebestředného, co se tu tehdy objevilo. Už snad jen proto, kde se to objevilo. To v poštovní schránce nemělo co dělat. Toť můj postoj. Nerad bych zde byl ale považován za jakéhosi iniciátora šikany.
Za rady ohledně toho, co mám a nemám číst, děkuji. Dám na vlastní úsudek.
Ad "Hospoda" - to mi přijde, jako chat, ale hozenej do jednoho topicu, kam budeme plácat různý kraviny. Jakoby autor přehlédl celou sekci "chat". Budiž. Překvapivě se to celkem chytlo, nějaké příspěvky už tam snad i jsou...
Ad anketa - hlasoval jsem "ne". Proč? Protože je mi jedno, kde ten break je. Ty karty se mi líbit nebudou tak jako tak...

Ad šikana - mi tady kážete, že když mě něco nezajímá, ať na to nekoukám. Bože, je tady takovejch témat, kam ani nepáchnu, jelikož mě nezajímají... Tohle jsem vidět chtěl, tak jsem se podíval, pak jsem taky reagoval. Vyjádřil jsem se ve spojitosti s tím oblečkem... Už jsem to tehdy psal do pošty, dokonce jsme si o tom něco napsali s Michalem. Ta jeho poloahá fotka, kterou sem tehdy Michal dal mě hrozně rozčílila a znechutila. Mám jisté morální a mravní zásady a jsem striktně proti fotkám, kde je z hocha vidět, víc než se sluší. Výjimkou budiš fotky z dovolené, z nějaké sportovní akce, kde je podmínkou být částečně obnažen, fotky umělecké, fotky vzniklé za účelem pobavení... Nikoliv však něco tak sebestředného, co se tu tehdy objevilo. Už snad jen proto, kde se to objevilo. To v poštovní schránce nemělo co dělat. Toť můj postoj. Nerad bych zde byl ale považován za jakéhosi iniciátora šikany.
Za rady ohledně toho, co mám a nemám číst, děkuji. Dám na vlastní úsudek.

Mělo by to být tak, že z balíčku složíš celý base set, to jest 10 + 10 karet, což mi přijde sympatické, takové rozlučkové. Víc jsem to nezkoumal, ale mám komplet řadu číslovanou 1-10, tak to snad tak bude!DzEjDy píše:Michale díky za break. Rád jsem si ty karty prohlídnul! Ten základní set to je v balíčku vždy stejných 10+10 karet nebo je širší checklist? A podpisovka samotnýho Přivolávače deště? Krásný zásah!![]()

Jinak jsem si na ,,Přivolávače deště" vzpomněl dnes před zkouškou, šel jsem do Anatomického ústavu a začalo pršet, a já si řekl, že to dneska půjde...a šlo to!

Co sbírám:
a ty si nereagoval na to, že jsem napsal, že Bianconero měl zkoušky taky a čas si našel... a ty sis taky našel čas, jen na OT.... ano, asi jsem ho přehlédl...Michal píše:Viktore, máš výpadky krátkodobé paměti? Nebo máš problém se zrakovou dráhou?rmiller píše:Chlapy, ještě se tu nevyjádřil nikdo k tomu co píšu já, mě nevadí to, že sem michal dává karty spartacuse mě s prominutím se*e, že to sou jeho jediné příspěvky.... nevšiml jsem si za poslední dobu jiného příspěvku, možná se pletu, ale chodit na forum jen pro to abych se pochlubil nehokejovýma věcmi a jinak sem ani nepáchnout je fakt dost na hlavu
Teď jsem se učil na zkoušky, proto jsem neměl čas na karty, na Slapy ani přispívání na forum. Off-topicy jsem měl 4, udělej si z toho hromadu do kalhot, mám ale pocit, že jsi jediný, kdo s tím má problém + jsi asi přehlédl nedávno v poště mého překrásného Raye Bourquea na hrd-signed MVP kartě
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
- Tony Lapacka
- Hvězda
Nechápu, co tady Prochey pořád řeší. Jednak mi to přijde nefér a jednak v tom vidím nějaké mindráky. Lepší, když je jedno fórum a je tam víc oborů, než aby vzniklo nějaké jiné fórum a sem chodil jen Prochey a případně nějaká jeho parta...

Hobby od roku 1994.
- mixo
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Pridam aj ja svoj nazor ak mozem. Taketo brejky mi nevadia, pokial by boli napr. v teme "Diskuse" alebo niekde inde, ale nie tu. Temu box break si pozeram celkom rad, lebo som zvedavy na to, kto ake karty taha z boxu, ale z boxu hokejoveho, nie filmoveho ci futbaloveho. Koniec koncov je to "Obsah fóra » Hokejové karty » Breaky balíčků a boxů » Boxy » Červenec/July 2013"
Na SK fore maju na toto sekciu Ostatne sporty, kde je futbal, basketkal, bejzbal a mozno by stalo za zvazenie vytvorit taku sekciu aj tu, kde si moze kazdy pridavat taketo brejky a ostatnych to nemusi zaujimat.
p.s. hlasoval som za Ano
Na SK fore maju na toto sekciu Ostatne sporty, kde je futbal, basketkal, bejzbal a mozno by stalo za zvazenie vytvorit taku sekciu aj tu, kde si moze kazdy pridavat taketo brejky a ostatnych to nemusi zaujimat.
p.s. hlasoval som za Ano
Konečně na to někdo kápnul!Tony Lapacka píše:Nechápu, co tady Prochey pořád řeší. Jednak mi to přijde nefér a jednak v tom vidím nějaké mindráky.

Mám obrovskej mindrák z toho, že mám malý péro. Je dokonce tak maličkej, že kdybych nechodil na malou v sedě, pokaždý bych si pochcal paty.
Tak teď už snad lépe chápete mou potřebu hanit všechno, co vidím.
S tou sekcí ostatní sporty jak píše mixo to není špatný nápad, ale vemte si, kolik těch breaků ostatních sportů je? Možná 1 do měsíce, ale třeba je to tím, že sice někteří třeba boxy nebo balíčky otvírají, ale nechtějí je sem dávat a kdyby se otevřela sekce, bude tady toho víc. Mě osobně nevadí se kouknout na jiná odvětví a na to, co všecko se dá sbírat. Mě se třeba hodně líbil ten box s Nascary, ty zbylé sporty mě moc nezajímají, ale proč se na to nekouknout. Do filmů taky velkej fanda nejsem, takže toho Spartaka taky neocením, ale coby ne, když se to někomu líbí.
Tak buďte chlapi a napište co Vám Michal udělal, že do něj takhle jdete. A je po problému...
A Prochy, ty tady mluvíš jak nějakej jehovista. Co ti je do toho jak se Michal obléká? Já to teda taky nechápu a můžu si o tom myslet co chci (obrazně, mně je to jedno, ať si každý chodí jak chce...), ale proč ho za to takhle odsoudit? Není to každého věc? Zrovna od tebe bych takové puritánství nečekal... U tebe nikdy nevím, co je myšleno vážně a co ne. Tohle doufám patří k té póze, kterou jste tady se Staalem rozjeli.
Sekce ostatní pro breaky je určitě dobrý nápad.
A Prochy, ty tady mluvíš jak nějakej jehovista. Co ti je do toho jak se Michal obléká? Já to teda taky nechápu a můžu si o tom myslet co chci (obrazně, mně je to jedno, ať si každý chodí jak chce...), ale proč ho za to takhle odsoudit? Není to každého věc? Zrovna od tebe bych takové puritánství nečekal... U tebe nikdy nevím, co je myšleno vážně a co ne. Tohle doufám patří k té póze, kterou jste tady se Staalem rozjeli.
Sekce ostatní pro breaky je určitě dobrý nápad.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Tony Lapacka
- Hvězda
To by byl dobrý kompromis - ať se v sekci Breaky balíčků a boxů udělá "podsekce" Ostatní sporty - a nemusí být ani rozdělená na jednotlivé měsíce, prostě může to tam být jako u těch "balíčků". Asi nejlepší řešení - aby se to dávalo např. do sekce chat, tam třeba já nechodím, takže bych byl radši pro tohle řešení...

Hobby od roku 1994.
Jo proč ne, ale upřímně - napadlo by někoho z Vás, že tohle způsobí jiný break? Mě ne, myslím, že ani Toma, když sekce dělal, ani ostatní z adminů... to co se tady děje podle mého názoru s breakem jako takovým nic moc společného...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mě breaky z jiných odvětví nevadí, protože jich je v porovnání s těmi hokejovými tak malinké množství, že se v tom úplně ztratí.
Rád se na ně podívám, můžu tak porovnat kvalitu a design s hokejovými produkty. Pokud se to někomu nelíbí, ať do takového breaku vůbec neleze a tím je to vyřešeno. Jak jsem psal, takových breaků je opravdu velmi málo, takže mi v sekci hokejového box breaku nevadí, ale možná by stálo za zvážení udělat sekci "ostatní sporty" nebo prostě sekci "ostatní". Hlasoval jsem pro ne.
Rád se na ně podívám, můžu tak porovnat kvalitu a design s hokejovými produkty. Pokud se to někomu nelíbí, ať do takového breaku vůbec neleze a tím je to vyřešeno. Jak jsem psal, takových breaků je opravdu velmi málo, takže mi v sekci hokejového box breaku nevadí, ale možná by stálo za zvážení udělat sekci "ostatní sporty" nebo prostě sekci "ostatní". Hlasoval jsem pro ne.