já se klidně hlásím na sežvejkánípavelbart píše:Nejsledovanější break balíčku - já se u každého příspěvku víc a víc bavím![]()
Millere, jestli chceš, pošlu ti klidně celý box, když to všechno vyžvejkáš
Jeden "srandabalíček"
Re: Jeden "srandabalíček"
posli mi to a ja ti natocim prvotridni video 
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- Luksa9
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
to je výzva !pavelbart píše:Nejsledovanější break balíčku - já se u každého příspěvku víc a víc bavím![]()
Millere, jestli chceš, pošlu ti klidně celý box, když to všechno vyžvejkáš
- MaskCollector95
- Hvězda

- Kontaktovat uživatele:
There's something classic about the sticks of pink bubble gum in those 1980's and 1990's packs. I purchased a box of 1990-91 Bowman around 4 or 5 years ago (my first hockey card box) and I pulled lots of gum, haha. My favorite thing about the box though was the cards and the fact that I got the complete 264-card base set and the complete "Hat Tricks" insert set. That was nice!
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Keď som ukazoval doma, že som mal v balíku žuvačku tak starú ako ja, otec ju hneď šiel okoštovať... vložil do úst, zakašlal so slovami "však len prach mi z nej v ústach zostal", prehltol a pokojne pozeral ďalej TVPROCHEY píše:Tak já to teda asi zkusímTabaracci píše:Já vždycky sežeru, nebo aspon ochutnám, uplně všechno, takže lóni jsem při otevírání jednoho balíčku toppsek samozřejmě neodolal a žvejku zkusil... asi po minutě jsem jí vyplivnul, pač výsledek žvejkání je jen taková rozpadající se dál nežvejkatelná kašeLuksa9 píše:rád zkouším nové věci takže bych do toho i možná šelmira095 píše:To de, to bych risknul bejt tebou LuksoMolda píše:Luksa: pokud to chceš opravdu vědět, tak mále vyvrátila obsah žaludku jak to prý bylo hnusné, tak to hned po chvilce vyplivla no a pak jí ta žvýkačka šla snad ještě dva dny cítit z úst i když si pořádně vydrhla zuby, jinak chut zas tak hrozná nebyla