každopádně díky za tenhle seriál, moc rád se tím kochám

)...
  )...Příště hrajeme právě o Dzejdyho podpisovkyHans píše:... Upřímně se přiznám, že když vidím, co chodí Dzejdymu za podpisovky, tak moc a moc závidím.

já bych byl spokojenej, máš to zatím dobrý
 já bych byl spokojenej, máš to zatím dobrý  

Ty jsi chtěl Craiga?? Já už jsem Hansovi taky psal, že bych ho chtěl a nicDzEjDy píše:Prodej/vyměň Craiga na USA a přestanu tě trápit (nebudu už nic dávat do pošty)...

... Jinak Franchise luxusní, ale vítězí u mě Tony Esposito
  ... Jinak Franchise luxusní, ale vítězí u mě Tony Esposito  

jinak fakt pecka
 jinak fakt pecka 

No Pavlíku, trošku se změnil plán. Po dovče bude tak 6 boxů.pavelbart píše:Ty Hansi, neříkal jsi, že budeš rozbalovat 2. case až někdy v srpnu, snad po dovče?
13ka tedy rozhodně nešťastná nebyla...
 Ani člověk jako já nevydrží jednou za čas něco neotevřít, když mu to leží doma.
 Ani člověk jako já nevydrží jednou za čas něco neotevřít, když mu to leží doma.  

Já mít doma takový 2 kejsy, tak bych je musel rozškubat ještě ten den co bych je dostal, protože jinak bych se napětím vůbec nevyspal...Hans píše:No Pavlíku, trošku se změnil plán. Po dovče bude tak 6 boxů.pavelbart píše:Ty Hansi, neříkal jsi, že budeš rozbalovat 2. case až někdy v srpnu, snad po dovče?
13ka tedy rozhodně nešťastná nebyla...Ani člověk jako já nevydrží jednou za čas něco neotevřít, když mu to leží doma.

ty by byli určitě taky našlapaný
 ty by byli určitě taky našlapaný 

Už se těším na další breaky po dovolené
 Už se těším na další breaky po dovolené  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti