Jenom ještě poznámka pod čarou - NHL karty krásně voní, tenhle fetiš se tady kdysi trochu diskutoval

Base - řadovky
Na začátek trio ruských carů...

Výběr CZ & SK...

Lev & Slovan...

Paralelní karty
Deset na box je slušný číslo. Čtyři Gold verze /100 a šest Silver bez limitu. To provedení se mi líbí, zajímavý nápad jak odlišit jednotlivý verze. Akorát mám teda menší problém s těma limitacema. Jsou to takový malý nálepky, nevím jak moc snadno nebo obtížně jdou odlepit, ale je to dost nestandartní způsob, možná lehce zneužitelný.

Na sken se nevešly Silver verze Oleg Petrov (Spartak Moskva) a Nilolai Kazakovtsev (Čerepovec).
Inzertní karty
Statistický inzert základní části i play-off...

Play-Off Battles

Podle mě nejslabší karta celýho boxu. Jestli jsem správně pochopil, každé utkání play-off má svoji. Na můj vkus jich je v boxu až příliš, skoro v každém balíčku a někdy i dvě. Na to že balíček má jenom pět karet, tak zbytečně ubírá místo třeba pro řadovky...
The League's Finest

Tohle je naopak asi nejlepší karta v boxu. Hodně zajímavé provedení. Na skenu to není vidět, proto ještě fotka. V pozadí mají mírně vystouplou strukturu a celkově to tmavé provedení vypadá velmi hezky...

Jersey & Signature

Hodnocení: Za tu cenu fajn produkt. Inzerty vypadají jako inzerty, není jich v boxu jako šafránu. Jersey a podpisovek tak akorát. Paralelní karty se odlišují viditelně od řadovek. Grafický zpracování řadovek není žádná top špička, ale oproti prvním náhledům je to v reálu celkem ucházející. Jediný mínus jsou ty nalepovací limitace, to je takový divný. Klidně bych tomu dal 08/10 hvězdiček.