Jersey

hit

big hit (pro mě)

Jde z tohoto produktu vytáhnout něco lepšího? To je naprostá pecka a tak karta je prostě nádherná
  Jde z tohoto produktu vytáhnout něco lepšího? To je naprostá pecka a tak karta je prostě nádherná  Obrovská gratulace.
  Obrovská gratulace.  Doufám, že až to uvidí nečák, že mu neopadá ten vous co má pod nosem
 Doufám, že až to uvidí nečák, že mu neopadá ten vous co má pod nosem  
  Nádhera
 Nádhera
 ... gratuji
  ... gratuji   

Obrovská gratulace
 Obrovská gratulace  

jinak ta karta na ebay chodí za mega ranec... od 350 do 750
 jinak ta karta na ebay chodí za mega ranec... od 350 do 750 

Gratulace, taková karta se netahá každý den...
  Gratulace, taková karta se netahá každý den... pardon, samozřejmě ještě "on average"
 pardon, samozřejmě ještě "on average"  Nula je slušný průměr
 Nula je slušný průměr  ... Každopádně Wayne vydá za všechny mladé pušky dohromady, takže úžas!!!
 ... Každopádně Wayne vydá za všechny mladé pušky dohromady, takže úžas!!!

to je nářezzzzzzzzz
 to je nářezzzzzzzzz 

aby pukli zlostí
  aby pukli zlostí   

Tak si myslím, že to je fakt best of co jde z UD ser. vytáhnout.
  Tak si myslím, že to je fakt best of co jde z UD ser. vytáhnout. 

A ne kvůli ceně té karty, ale prostě podpisovky Wayna ve sbírce se neodmítají. Každopádně ani já moc nechápu to plnění boxů. Orsimu by určitě ta podpisovka Wayna stačila a ta Clear Cut mohla udělat radost klidně někomu jinému.
 A ne kvůli ceně té karty, ale prostě podpisovky Wayna ve sbírce se neodmítají. Každopádně ani já moc nechápu to plnění boxů. Orsimu by určitě ta podpisovka Wayna stačila a ta Clear Cut mohla udělat radost klidně někomu jinému.
 paráda - takovouhle trefu - obě ty karty - to je podle mě štěstí jak blázen, bys měl jít rovnou i vsadit sportku
   paráda - takovouhle trefu - obě ty karty - to je podle mě štěstí jak blázen, bys měl jít rovnou i vsadit sportku   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host