To zas ne, ale jako idioti se smějete, všichni:-))))Uphon píše:Zdá se mi to, nebo vypadáme všichni jako idioti na těch fotkách?
Burza Praha
Re: Burza Praha
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
MONSTER LIKEUphon píše:Zdá se mi to, nebo vypadáme všichni jako idioti na těch fotkách?

Jedinej Vali má ten svůj suprovej úsměv od ucha k uchu

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
Přitom jako pitomci sbíráme magicyTwentyTwo píše:Vypadáme jak nějaký ucha co sbírají hokejový kartičky

VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Jsem rád, že se mi po minulé zkušenosti s tímhle rádoby fotografem dařilo být mimo záběr, mohlo to dopadnout ještě hůř ... 

Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Však jo, vždyť to všechno hoďte na mojí maličkost
S tím kašlátkem se kterým fotím a ještě v takové tmě se fakt nedají udělat lepší snímky
Ale je fakt, že já ty momentky umím 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
na čtvrtý nepopsaný fotce jsem já s paní
zrovna breakujeme balíčky
a ten týpek ve žlutý kšiltovce nám tam neskutečně hulil pod nos 

To bude hlavně tím materiálem, kterej fotíš.jarosenko píše:Však jo, vždyť to všechno hoďte na mojí maličkostS tím kašlátkem se kterým fotím a ještě v takové tmě se fakt nedají udělat lepší snímky
Ale je fakt, že já ty momentky umím

No já zase nejsem na žádný fotce, což je dobře, protože nejsem moc fotogenickej, ale manželka mi za chvíli neuvěří, že jezdím do Prahy na burzu. 

- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Honzo,mas jednu na FB. Rekni si Mise;)Hans píše:No já zase nejsem na žádný fotce, což je dobře, protože nejsem moc fotogenickej, ale manželka mi za chvíli neuvěří, že jezdím do Prahy na burzu.
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Ježíš, já tam teda vypadám.
Asi si dám černej pytel na hlavu.

Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Škoda že nás nenapadlo udělat společnou. Když už nás tam bylo tolik. I když nevim jak bych to tam organizoval 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Hele fotograf je génius, protože když už mě fotil (omylem), tak jenom zepředu. A to je dobře, páč mi všichni říkali, že jsem strašně zhubnul
. Klika že to nebral z boku
. Díky Mistře
.
Martin.
PS: A na rozdíl od jinejch, mám alibi. Byl jsem fakt na burze
.

Martin.
PS: A na rozdíl od jinejch, mám alibi. Byl jsem fakt na burze

-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Tady je ještě fotka diskuzního kroužku našeho fóra z burzy (omlouvám se za kvalitu
)

Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

Hans vypadá jak Veverka co hledá oříšek 

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně je konečně důkaz že tam byl
Jinak jsem se tedy fotky dočkal i já. Díky Míšo 

- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
tak díky valentovi jsem byl přistižen a zdokumentován na burze i já...dokonce mám podezření, že jsem byl přímo sledovanej 

moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nj konečně jsem poznal dalšího člena fóra přímo na burzefiila píše:tak díky valentovi jsem byl přistižen a zdokumentován na burze i já...dokonce mám podezření, že jsem byl přímo sledovanej

- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
No jooo, tak když se tady poslušně hlásíš ke všem prezentovanejm fotkám, prezentuješ svoje fotky sám a dokonce i s detailem obličeje ve svym fotorománu o přepadení, tak kdo by tě nepoznal...a to nemluvim o tom, že máš ještě svoje foto jako profilovku i když maskovanou
jinak díky tomu, že sem tě poznal, sem za tebou poslal jednoho týpka s moc pěknym Píkej Subbanem, kerej by se ti moch líbit (a prej snad i líbil)!

jinak díky tomu, že sem tě poznal, sem za tebou poslal jednoho týpka s moc pěknym Píkej Subbanem, kerej by se ti moch líbit (a prej snad i líbil)!

moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767