Tak Uphon nevyhrál ... už tak jsem tam práskl 62, ale i to bylo málo ... jméno už teda asi nikdy nesložímLembi píše:Uphon vyhraje to je jasny, ale cena bude bez posty 56

Tak Uphon nevyhrál ... už tak jsem tam práskl 62, ale i to bylo málo ... jméno už teda asi nikdy nesložímLembi píše:Uphon vyhraje to je jasny, ale cena bude bez posty 56
No a vyhravat nebudes,kdyz ti na takove karty bude treba prihazovat mistni sberatel Jagra,inu,kdyz nevim co s prachama,budu prihazovat na karty co tu sbiraji jiniUphon píše:Tak Uphon nevyhrál ... už tak jsem tam práskl 62, ale i to bylo málo ... jméno už teda asi nikdy nesložímLembi píše:Uphon vyhraje to je jasny, ale cena bude bez posty 56
Mi neříkejte, že je někdo schopnej tohle udělat jinýmu sběrateli...Staal píše: No a vyhravat nebudes,kdyz ti na takove karty bude treba prihazovat mistni sberatel Jagra,inu,kdyz nevim co s prachama,budu prihazovat na karty co tu sbiraji jini![]()
Pavliku, ted nevim, proc je Tvuj prispevek adresovan iPhonovipavelbart píše:Uphone, takový věci sem nepiš. Jinak tu kartu nedostaneš.
Pozor:mistni uzivatel ji prej nevyhral,ale jen prihazoval.mira095 píše:Počítám že tak za 14 dní příde Uphonovi email typu:
"Ahoj mám pro tebe kartičky které by tě mohli zajímat"a mezi nima tahle
![]()
samozřejmě s cenou 2x vyšší
Hele, tak třeba o tom dotyčný nevěděl, víš sám, že jsem tě taky přejel na Mikeovi, když jsem to nevěděl, že tam máš nahozeno... Zkusme si nejdřív vyslechnout názor výherce.PROCHEY píše:Trochu jsem tusil, ze to nevyjde, kdyz se tady z toho udelaly "dostihy"... Zkuste se zamyslet nad tim, jestli je ucelem tohodle topicu, zvysovat cenu karet mistnim sberatelum. Ja osobne chtit nejakou kartu a nekdo mi tady zverejnit jeji aukci a sazet na to, za kolik ji vyhraju, urcite mu podekuju.
aha aha, chyba na mé straněStaal píše:Pozor:mistni uzivatel ji prej nevyhral,ale jen prihazoval.mira095 píše:Počítám že tak za 14 dní příde Uphonovi email typu:
"Ahoj mám pro tebe kartičky které by tě mohli zajímat"a mezi nima tahle
![]()
samozřejmě s cenou 2x vyšší
Jo, prejel.pavelbart píše:Hele, tak třeba o tom dotyčný nevěděl, víš sám, že jsem tě taky přejel na Mikeovi, když jsem to nevěděl, že tam máš nahozeno... Zkusme si nejdřív vyslechnout názor výherce.PROCHEY píše:Trochu jsem tusil, ze to nevyjde, kdyz se tady z toho udelaly "dostihy"... Zkuste se zamyslet nad tim, jestli je ucelem tohodle topicu, zvysovat cenu karet mistnim sberatelum. Ja osobne chtit nejakou kartu a nekdo mi tady zverejnit jeji aukci a sazet na to, za kolik ji vyhraju, urcite mu podekuju.
Já osobně do této sekce taky nechodím tak často, ale třeba o tomhle jsem věděl, tak bych do ní samozřejmě nešel.
Jelikož mám na 99% posichrované Kubinovo Name Plate ,,A'' od dodavatele z Glendale v USA , tak jsem si chtěl vyhrát i to písmeno B , měli jsme určený strop na 60 usd , ale myslím že by nakonec bylo i 80zette píše:Tak si tipneme, za kolik se Kubina proda, ne? Tipuji 47 dolaru a vitez bude Uphon.
Podle reakcí tady určitě ovlivnil....xmkrejci píše:Ale kdyz tak na to koukam, JJ68 stejne nevyhral, nebo jo? Podle me, tady to zverejneni stejne aukci neovlinvilo, nebo jo?
neco pro Necaka...http://www.ebay.com/itm/Wayne-Gretzky-C ... 1e6eea55ad ta jedna z 2 offers je tva???
Voe, co to tu zveřejňuješ, chtěl jsem přihazovat v závěru a teď tu budou akorát dostihy... Ach jo, příště radši SZ!xmkrejci píše:
neco pro Necaka...http://www.ebay.com/itm/Wayne-Gretzky-C ... 1e6eea55ad ta jedna z 2 offers je tva???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti