Ale pojďme postupně. Už na burze jsem v obležení (jak říká Milan) "mordparty" ve složení TwentyTwo, Jarosenko, Staal, Michal a Mapko odbalil balíčky s očekáváním něčeho hodnotného - přišlo na mě ale velké zklamání, nebylo tam prakticky nic

UD All-World Edition

Parkhurst Champions (Hextall green backs)

SP Authentic

Donruss

Zenith

Certified (Lemieux /500)

Přesto jsem se nevzdal a na cestu do vlaku jsem si ještě pořídil tři balíčky Parkhurst Champions (radost bude mít Jarosenko) a ještě jednu Certifiedku, prostě mi to nedalo

Certified jsem ještě loupnul u Pavlova stolu a tentokrát to bylo jako nebe a dudy ... Stepan je Mirror Gold Autograph /25 a Marchand je Mirror Blue Jersey /99 - bohužel karta hráče Bostonu je jako by ji sežvýkalo nějaké zvíře navíc na boku naštíplá

Pak jsem nastoupil do vlaku, kde se mi vždycky dařilo vytáhnout pecky. A ani tentokrát Pendolino nezklamalo

3x balíček Parkhurst Champions a hned v prvním pecička - autograph Red Kelly na insertu

Ve druhém Don Cherry green back

Ve třetím aby toho nebylo málo - autograph Tim Kerr

A teď už to hlavní ... BOX ALL-STAR GAME KHL
Řadovky jsou všem dobře známé, tak jsem je nescanoval.
Na ukázku alespoň masky brankářů ...

... a taky Without Borders s velkým množstvím Čechů a Slováků

Na paralelce GOLD (1 of 100) Radik Zakijev, na SILVER (1 of 500) jsou dokonce čtyři hráči (garantovaní na box jsou tři) Danny Groulx, Denis Bajev, Jevgenij Fjodorov a Jevgenij Bumagin

A pak už garantovaná jersey - Pjotr Ščastlivij a Oleg Petrov (na pravé straně levého výřezu chybí kousek dresu)

Poté se objevila jersey s bývalým brankářem Tampy Karri Ramö z Avangardu Omsk - limit 32/99 ... a nastala velká spokojenost, byl jsem rád, že jsem měl všechny garantované karty a dokonce jednu silver paralelku navíc

. . . . .
. . . .
. . .
. .
.
.
.
.
.
Aby toho nebylo málo, dočkal jsem se i mé vzývané podpisovky, která byla už opravdu "něco navíc" ... Denis Tolpeko (Dinamo Moskva) - limit 20/20 (je to navíc short-print, takže snad poletí na beji za pořádnou petardu)