a to faux paux nebolo s tymi Steenami? nejak si sa tam zamotal
Tak tady mi ctihodnosti dovolte, abych se obhájil.Zdenek1968 píše:Možná těch faux paux bylo trochu vícKaždopádně kdybys někde v USA nebo Kanadě řekl "stýn", nebudou vůbec vědět, o koho jde.
Lepší by bylo říci "stén". Vím, že oni taky strašně komolí jména evropanů, hlavně našich hráčů, ale nemusíme být jako oni.
Právě že tenhle starej Steen není švédskýho původu, ale úplně normální Švéd, takže o výslovnosti víme prd. Já bych četl ééHans píše:Každopádně Steen je ještě k tomu švédského původu, takže se to správně vyslovuje možná ještě úplně jinak.
No vidíš to. Udělal jsem znova stejnou chybu jako při brejku a při vysvětlování jsem zase myslel na Alexe Steena. Ten se čte "stýn" na 100 %.Vasil píše:Právě že tenhle starej Steen není švédskýho původu, ale úplně normální Švéd, takže o výslovnosti víme prd. Já bych četl éé
Podpisy skutečně parádní. Pořádnej kus podpisu na kartě je potřeba stejně jako pořádnej kus masa na talíři, tak to máme rádiDampa17 píše:Ten Joe je parádní karta, mě osobně se moc líbía samozřejmě ani ten včerejší Mario neměl chybu ... a opět si neodpustím jednu poznámku, kterou jsem už kdysi někde psal a tady to opět platí - moc se mi líbí podpisovky a to, že ty podpisy nejsou odfláknutý, pěkně celý na kartě tam kde mají být = na tom si ITG poslední dobou fakt dává záležet a je paráda
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host