Parádní break!!!

Výborný nápad to takhle natáhnout na více dnů. Každý den jsem čekal co vytáhneš. Pěkné po balíčkách, jednotlivých kartách atd.
Nejhorší breaky jsou takový co začínají: base karty znáte, tak jsem je neskenoval... Na inzertkách nikdo známej, Jersey byla jenom jedna, no a nakonec jsem tam měl tenhle patch, hmm, celkem vyhozený prachy atd. To je hrůza.

Já sám nebreakuju, tak bych se rád podíval kolik a jaké karty se dají vytáhnout. Zase ale chápu, že se to každému nikdo nechce dělat, vím, že skenování atd je fakt dřina. Tady jsem si to užil, napínavý přehledný, karty jsou dost veliký. Díky moc za tu práci co jsi si s tím dal.
Jinak k boxu. Super Patch - pěkná karta i kousek látky a moc se mi líbí All The King's Men - připomíná mi to středověk, rytíře atd.
Nemusím sice moc série (jako sběratel base setů týmu) kde je základní set vlastně jen aby se neřeklo (cca 100 karet) a 3/4 série jsou inzertky, podpisy, patche, jersey, kousky hokejek, rukavic, chráničů, puků a kdoví čeho ještě. Vše samosebou v limtu 5-25. Ale Crowny jsou nádherný karty, pár jich už taky vlastním (letošní zatím bohužel ne) a je to fakt paráda a pokuď jsou pohromadě (viz Uphon) tak to nemá chybu. Jen ta cena...