Názvy hodně insertů se shodují, ale po grafické stránce je to takové "přeplácané" ... nějaké lanka, kousky "něčeho", ornamenty ... Oproti loňským je tam toho hodně a ztrácí se tam pak jméno hráče nebo i kousky dresů. Toť můj názor, ale asi máš jiný Sugare že?SugarRay píše:Já nevim jestli jsem blbej já nebo vy ale mě ty karty přijdou skoro stejný jako ty 10/11 CR .
Tiež ma troška sklamalo, že chýbajú limitácie, dokonca, aspoň čo sa mi zdalo z tých pát videných breakov na youtube, ani na väčšine jersey a podpisovkách neboli uvedené... ale dizajn série si zaslúži pochvalucorfix píše:Co jsem tak koukal, tak u většiny přestaly dělat limitace,,, snad jen u jersey jsou, ale u paralelek, surface atd... ne, což nevim proč udělali...Naopak velkým plusem, že jsem zatím neviděl žádnou redemption!
EDIT: Tak redemption přece jenom jsou, zatím jsem viděl Rookie Royalty...
Já jsem koukal na jeden case break a tam byly limity jen u opravdu brutálních jersey a u 1/1 podpisovky ToewseTiež ma troška sklamalo, že chýbajú limitácie, dokonca, aspoň čo sa mi zdalo z tých pát videných breakov na youtube, ani na väčšine jersey a podpisovkách neboli uvedené... ale dizajn série si zaslúži pochvaluMyslím, že o niečo atraktívnejšie budú tieto karty najmä pre tých, ktorí sa k minuloročným crown royale nedostali, lebo veľa odlišností medzi nimi nie je.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host