Zajímavosti na Ebay

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
standish
Veterán
Veterán

Re: Zajímavosti na Ebay

Příspěvek od standish »

Ten Robitaille je královská karta ;-) Já jsem jen zvědavý kdy podobným stylem opatchují některou Jumbo (5" x 7") kartu, protože jim za chvíly nebudou tyto klasické kartičky stačit :-)

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

pre porovnanie, akym smerom sa hybe kartickarsky svet...karta s limitom /100 z druhej polovicky 90.rokov... dnesne karty /100 sa kupuju po jednotkovych dolarikoch...
http://www.ebay.com/itm/RARE-1997-98-Ze ... 4cfdf419e8

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

takato karta s Bondrom sa predala za vyse 70$.. tie starsie karty maju proste nieco do seba :)
Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

hokej399
Legenda
Legenda

Příspěvek od hokej399 »

redcraft píše:
xmkrejci píše:
Hans píše:Mě přijde, že všechny ty patch karty byly až podezřele krásné. Většinou, když takhle někdo prodává, tak je tam třeba nějaký one colour, ale tady to byly všechno bomby. Fakt jsem jedinej komu to přijde divné?
Patch Floridy a vzdycky nahodou ma oko pantera. Ja tomu moc neverim. Prinejmensim je do bud nepravdepodobne nebo ma neskutecnou kliku na vicebarevne patche. Nebo karty vytahuje primo z vyrobni linky.
ty karty jsou vytažený přímo z výroby, to tvrdím pořád, ty se do boxů nikdy nedostaly :shh:
Nekdy mne to taky tak pripada,ze nekteri prodejci maji karty,ktere normalni smrtelnik nema sanci v boxech najit.Nekteri,prodejci je maji dokonce k dispozici daleko driv nez se boxy vubec dostavaji do prodeje a do distribuce.Karty se k nim dostanou samozrejmne drive nez k lidem,ale na takovy pocet krasnych "patchi" by musel rozbalit celou paletu. :cry:

Gustavsson50
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Gustavsson50 »

Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX

hcards
Opora
Opora

Příspěvek od hcards »

tom_182 píše:pre porovnanie, akym smerom sa hybe kartickarsky svet...karta s limitom /100 z druhej polovicky 90.rokov... dnesne karty /100 sa kupuju po jednotkovych dolarikoch...
http://www.ebay.com/itm/RARE-1997-98-Ze ... 4cfdf419e8
Jenže dřív to plnění těmi limity bylo úplně jiné, dnes najdeš v každém vydaném boxu minimálně jednu, optimálně 3 a víc.
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. :)

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od affly »

4sberg píše:sbira nekdo ty GOLDky, nebo ne?
http://www.ebay.com/itm/98-99-Upper-Dec ... 2a1932737a
kvůli takovýmu kariyovi bych vraždil :D:D:D koukám že ty svýho forsberga máš...:) je něco co ti chybí?
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

jestli mi jeste neco chybi? blaznis? minimalne uz tak 14 dni mam kompletne vsechno, co se kdy dalo sehnat :D
foppu na goldce jsem nicmene poridil podstatnej levnejs. skoda ze ta aukce zrovna skoncila - bylo tam i make offer

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Zvyšování ceny od kamarádíčků je pěkná prasárna, bohužel ale realita a běžná věc ...
http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll? ... 0665122159

JJ68
Legenda
Legenda

Příspěvek od JJ68 »

affly píše:
kvůli takovýmu kariyovi bych vraždil :D:D:D koukám že ty svýho forsberga máš...:) je něco co ti chybí?
Zdary , je to asi 8 měsíců jsem ti posílal scany Paula Kariyi a StarQuest Gold / 100 byla mezi nima , ale ty ses neozval a potom jsem vystavil 2 Goldky Kariyu a Messiera na Odkleplu , byli hned pryč , jestli tě to uklidní tak Jágra scháním už skoro 14 a ani ťuk :thumbdown: :thumbdown:

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

valento3 píše:Zvyšování ceny od kamarádíčků je pěkná prasárna, bohužel ale realita a běžná věc ...
http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll? ... 0665122159
Ja bych to nevidel tak cerne. Taky kolikrat prihazuji po mensich castkach a vypada to, ze mam behem chvile 6 prihozu. Navic v dalsich ukoncenych aukcich jsou prihazuji pozadne nekdo jiny.
Obrázek

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Nevím, jak jiné aukce, ale tady je to do očí bijící. Ten přihazující dal ve dvou případech několik příhozů po dolaru tak, aby se dostal těsně pod maximum nejvýše přihazujícího. Ve finále pak na kartu vůbec nepřihazoval.

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

Myslis ze u zrovna tohohle prodejce to tak funguje? Nekolikrat jsem od nej bral.. Ale bidy jsem nesledoval, nicmene je to velky prodejce s dobry feedbackem.

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od affly »

JJ68 píše:
affly píše:
Zdary , je to asi 8 měsíců jsem ti posílal scany Paula Kariyi a StarQuest Gold / 100 byla mezi nima , ale ty ses neozval a potom jsem vystavil 2 Goldky Kariyu a Messiera na Odkleplu , byli hned pryč , jestli tě to uklidní tak Jágra scháním už skoro 14 a ani ťuk :thumbdown: :thumbdown:
Jn, měl jsem blbý odbodí, byl jsem od karet....ani jsem tenkrát netušil že se k nim zase vrátím.....moje chyba..:(
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

valento3 píše:Nevím, jak jiné aukce, ale tady je to do očí bijící. Ten přihazující dal ve dvou případech několik příhozů po dolaru tak, aby se dostal těsně pod maximum nejvýše přihazujícího. Ve finále pak na kartu vůbec nepřihazoval.
Valento ale já občas z nudy taky takhle házim. A když už je to na mě drahé, tak prostě dál nebiduju. Ale samozřejmě to nemusí být tento případ. Jen že to prostě může být i tak jak říkám...
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

jarosenko píše:
valento3 píše:Nevím, jak jiné aukce, ale tady je to do očí bijící. Ten přihazující dal ve dvou případech několik příhozů po dolaru tak, aby se dostal těsně pod maximum nejvýše přihazujícího. Ve finále pak na kartu vůbec nepřihazoval.
Valento ale já občas z nudy taky takhle házim. A když už je to na mě drahé, tak prostě dál nebiduju. Ale samozřejmě to nemusí být tento případ. Jen že to prostě může být i tak jak říkám...
No, já s tím souhlasím.. pokud není 100% důkaz tak by se měla brát v úvahu presunkce neviny.. a tedy neobviňovat někoho z nekalých úmyslů. Mám dojem že se to děje velmi často zvláště tady u nás.. každý druhý je podvodník a jeden neplatí clo, druhý daň, další vybírá z kejsů lepší boxy atd. Ne že by to nemusela být pravda ale vadí mi že se to vše nese mezi sběrateli způsobem jedna paní povídala. Což už se dostávám trochu do offtopicu.. a Valento promiň není to mířené na tebe, spíš ten příspěvek ve mě probudil asociace :D
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

V pohodě :)
Když si ale dám nějaké maximum, kolik chci za kartu dát, a pak zjistím, že max. příhoz toho, co přihazoval přede mnou, je o 30 centů vyšší, tak přihodím to minimum ne, já bych to tak udělal. Nehledě k tomu, že to dotyčný udělal 2x v té samé aukci.

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Obrázek

stin
Nováček
Nováček

Příspěvek od stin »

Za tu nálož povedených karet stále vcelku nízká cena