několik hvězd

několik čechů a slováků

několik brankářů

několik v uvozovkách insertů:

a ty největší hity nebo spíš nejmenší

takže velké zklamání akorát slušná porce čechů a slováků
vše je naprodej už tenhle box nechci ani vidět
to ani nevím fakt strašnej boxLukyn55 píše:víš že Vanek není čech ani slovák ?
Mně se líbí Crosby, fotka v civilu, jak kdyby to věděliGoFlyersGo píše:čo je to za fotka ten MAF
Hansi to je i Hobby Insider mezinárodní, švédský forum, polský atd.. já nevim.. samozřejmě je tu spousta kluků ze slovenska, ale asi už to máme zažitý že je to český forum (s příponou cz).. o druhém taky píšeme jako o slovenském i když nedávno bylo jediné.. to nic proti ničemu.. prostě proč by nemohlo být české forum a slovenské forum a můžeme fungovat a být si blízko i tak..Hans píše:Hoši nezlobte mě s tím českým fórem. Je tu spousta super lidí i ze země na východ od Brna. Dokonce i jeden kolega ze zámoří, no a dneska se bohužel ani nestihl představit jeden spamer z Polska.Takže bych řekl, že jsme mezinárodní.
Já bych si kvůli záběrům koupil radši letošní UDčka....Ale ty Epixy ,či Dufexy ,či Nufexi nebo jak se to teď jmenuje se mi líbí...mato píše:Ja osobne by som išiel do tohto boxu len kôli tým záberom na radovkách inak ani za cent.
Tvôj box to opať potvrdil. Aj keď vytiahnuať Ottovu jersey je celkom rarita ale nič moc
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů