K boxom som bral aj par balickov ako predkrm, vyslo z nich nasledovne:
Slovaci

nieco lepsie

nieco podpisane (skoda mena, na drafte v roku 1999 siel ako cislo 6, v NHL ale len 4 zapasy)

TOP karta s krasnymi memo kuskami (kusok hokejky je vacsi ako karta samotna) a vyborne meno :cheer21

Predkrm chutil na vybornu, podme na boxy...
BOX c. 1:
Geekie /999, Kucherov /499, Liljegren /399, Pavelski/Seguin /249

3. miesto patri Panarinovi na zelenej paralelke v limite /99

2. miesto a aktualne zatial neznamy hrac

1. miesto, Viktor Olofsson na Auto Facts, nazivo krasna karta, velmi pekny dizajn, skoda nalepky... v checkliste Auto Facts (ktory je na mena velka slabota tento rok) je to po Makarovi asi najlepsie meno ake sa da vytiahnut, za mna spokojnost

BOX c. 2:
Kaut /399, Rantanen /399, Eichel /299, Doughty /175

3. miesto - TOP 12 Rookie Signatures Liam Foudy... meno sice zatial nic moc, zatial 0+3 v 11 zapasoch, uvidime ako sa rozbehne, draftovany bol v prvom kole, tak hadam sa chlapec chyti... karta ma pomer vkladania 1:799 balickov...

2. miesto - tohto pana predstavovat netreba, krasna fialova paralelka v limite /20

1. miesto... limit sice vysoky, ze /599, ale hype okolo neho je stale velky a predstavovat ho asi tiez netreba

Celkove hodnotenie je pozitivne, balicky ako vzdy nesklamali, opat sa podarila slusna pecka... Prvy box bol z tych slabsich, chcelo to tam nejaky fakt ze hit, druhy box to ale vynahradil. Karty su tento rocnik velmi pekne, dizajnovo sa mi velmi pacia, mal som stastie aj na vacsinu neposkodenych kariet, ak nejaka base karta je poskodena, tak len minimalne a aj to len na zadnej strane, hity su nastastie vsetky v poriadku... Za mna palec hore, Artifacts sa podarili