Ale tak zpět z utopie do reality.
Byl jsem v nějakém GB v Kanadě, shlédnul jsem nějaké GB v ČR a malinko jsem byl v napětí ohledně poškozených karet. Ale říkal jsem si: Tak dobře je možná lehce bouchlý levý horní roh u těch prvních karet v balíčku. To bude v pohodě.
Takže rozbaluji první balíček a jdou na mě mdloby. Jak píšu výše, jde mi zejména o base karty, které v albu vedle sebe vypadají parádně. A hity mohou jen příjemně překvapit a jít do sbírky nebo je to výborný artikl pro výměnu. Takhle zničené karty jsem ještě nerozbalil. Levé horní rohy zakulacené, stříbrná barva pravidelně uloupnutá, hrany ostré jak moje žiletky z 18 let. Otočením na zadní stranu jsem se zděsil ještě víc. Zadní strana někde omlácená, rohy bílé a to, co mě vadí nejvíce jsou praskliny v té zadní vrstvě pravidelně se vyskytující u rohů. A ne u jednoho, ale třeba u všech 4.
Na skenu to tolik nevynikne, ale naživo jsou ty karty opravdu strašlivé. Nejlepší letošní řadovka z mého boxu nesahá ani po kotníky nejhorší loňské, co se týče kvality.
Takže jdeme na prezentaci. Začínáme base kartami. Huráá

Peckové zadní strany.

A pro větší zábavu přidám jeden z avizovaných hitů na krabici.
Karta Aurum. Když jsem jí rozbalil, tak jsem se skutečně zhrozil a napadlo mě najít člověka, který je zodpovědný za to, co se dostane do boxů a kartu mu strčit do pr...... a poděkovat za výborný produkt.

A teď trochu už ze zoufalství další "super" karty. Limitky. To fakt není schopen někdo, kdo je za ty karty odpovědný, limity na karty napráskat tak, aby tak strašně nebilo do očí, že je musel dělat někdo s vadou zraku, podnapilý, nebo zdrogovaný člověk s rozostřeným viděním světa? To je skutečně takový problém dát limit do prostředka? Jediné plus na tom bylo, že karty nebyly zničené. A to je dost málo.

A jsem u TOP 2 karet.
Na 2. místě nádherná karta jednoho z nejlepších hráčů současné NHL. Jediný hráč a karta v boxu, co mi opravdu udělala radost.

1. místo krásný žralok v super kvalitě.

A mimo žebříček je nejostřejší a nejkvalitnější karta bez sebemenší známky poškození. Redemption.

Takže shrnutí nemůže být jiné než to, že pokud by se mi podařilo najít člověka, který je za tento hnus zodpovědný, tak bych mu slušně řekl o vrácení peněz a pak mu ty karty nacpal po jedné do pr....., aby si příště rozmyslel, co pošle do světa.
I kdybych chytil nějakou 1/1 kartu, tak je moje hodnocení stejně negativní. Naprostá tragédie s kartami, které vypadají jako moje sbírka z dětství, když jsem nosil karty na výměnu rozházené ve školní tašce.