Většinou, když si kupuji nějaké boxy, tak k objednávce vezmu i několik balíčků. Buď mě zajímá jak karty vypadají naživo, případně očekávám nějakou pecku, která mi objednávku zaplatí... Jasně, smích od čtenáře je slyšet až ke mně domů...
Takže abychom nějak začali. 2015-16 Series 1 retail - cíl jasný. MCDavid a jeho Young Guns.
V druhém případě 2015-16 Series 2 - cíl opět jasný McDavid a jeho Young Guns Canvas
No a třetí případ byl ten, kdy mě zajímaly karty naživo. 2019-20 Allure retail.
2015-16 Series 1 r, Series 2 h, 2019-20 Allure retail
2015-16 Series 1 r, Series 2 h, 2019-20 Allure retail
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: 2015-16 Series 1 r, Series 2 h, 2019-20 Allure retail
V předchozím příspěvku chybělo pár karet. Chybělo také shrnutí a vyhodnocení.
Začneme chybějícími kartami.
A hodnocení? Cíle jednoznačně nesplněny
Nicméně karty se povedly parádní. Z Jardy jsem měl daleko větší radost, než z bájného McDavida, který se povedl v druhém balíčku. Sice na jiné kartě, než jsem předpokládal, ale mám ho
No a Allure karty? Paráda. Jejich box se dostal na mém wantlistu dost vysoko. Ale stále mám za těch xlet, co jsem měl ve sběratelství přestávku, před sebou ještě dlouhou cestu vydlážděnou minimálně desítkami produktů, které bych si chtěl otevřít.
Začneme chybějícími kartami.
A hodnocení? Cíle jednoznačně nesplněny

Nicméně karty se povedly parádní. Z Jardy jsem měl daleko větší radost, než z bájného McDavida, který se povedl v druhém balíčku. Sice na jiné kartě, než jsem předpokládal, ale mám ho

No a Allure karty? Paráda. Jejich box se dostal na mém wantlistu dost vysoko. Ale stále mám za těch xlet, co jsem měl ve sběratelství přestávku, před sebou ještě dlouhou cestu vydlážděnou minimálně desítkami produktů, které bych si chtěl otevřít.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: 2015-16 Series 1 r, Series 2 h, 2019-20 Allure retail
S trochou štěstí by mohl ten McDavid balíčky zaplatit
Jágr musí sběratele, breakaře, jistě potěšit

Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17