tak tuhle sérii teda začnu na fóru já. Jako klasicky jsem se na Platinumky neskutečně těšil, protože jsou prostě a jednoduše top!! Bohužel kvůli Coronapi*usu je to i v mé práci celkem nejisté, tak z původního plánu 8box casu jsem radši vzal jen 2 boxy, protože bůhví jak to bude...
Tak keců už bylo dost, jdeme na to..
BOX 1
Rainbow

Retro

Nelimitované paralelky - obě jsou nové a nutno říct, že hlavně ta sunset je super, na náhledech to vypadalo hrozně, ale ve skutečnosti fakt paráda.

Inserty - tady se mi taky líbí všechny tři, jen škoda, že opět není žádný Die-Cut

Limitované paralelky - Red Prism /199 a Blue Rainbow Retro /149

Podpis

Nesnáším, když je hlavní hit update!!! Ty maj být prostě jako bonus karty navíc a ne, že si koupím 19-20 box a hlavní hit je 18-19, za to bych je fakt liskal, aspoň to je na insertu In Action, který se mi loni moc líbil! BTW Kuzy už je zamluven pro místního všesběratele Deiva14

BOX 2
Rainbow

Retro

Nelimitované paralelky

Inserty

Limitované paralelky - Violet Pixels /399 -loni se mi nelíbily a letos jsou navíc limitované... a opět Red Prism /199

Podpis

Taky při podpisu menší zklamání, ale jen proto, že jsem ji bral Columbus v breaku u Mildy Chrtka právě kvůli base Autu Elvise a byl jsem šťastnej a chytl ho tam a druhý den jsem ho otevřel i z boxu, jinak by byla samozřejmě největší radost!!!
Hodnocení boxů: Karty pěkné jako vždy, jen si myslím (a už i s pár lidmi jsme se shodli), že letos to plnění je celkem bída, strašně málo nízkolimitovaných paralelek oproti loňsku. Můj názor je, že to museli rozmělnit právě kvůli těm update podpisům, když se totiž podíváte na checklist a kolik je tam těch updatů, tak je to fakt masakr!! Tolik podpisů navíc a prostě je 1 podpis na box, takže kvůli updatům museli vyrobit víc boxů, což se samozřejmě odrazí v počtu limitovaných paralelek na box a na jejich limit, limit /25 nevyrobí víckrát než těch /25 že jo

Tak to už jsem se zas moc rozvášnil. Každopádně budu rád i za vaše názory!! Díky a zas někdy příště, CIAO!