jinak jsem zkoušel nové světlo a kompozici na breaky. Do příště zvýším stůl, tak ať jde vidět po okraj, a malinko přidám na okolním osvětlení, ale jinak jsem s výsledkem spokojený. U některých předchozích videí, když nebylo z venku dobré světlo, tak video bylo horší. Budu rád za zpětnou vazbu. Tímto videem, také startujeme rozdávání balíčků a různých cen našim sledujícím, tak budeme rádi za odběratele. Díky
Upper Deck 96/97 Retail pro ACC
- TwentyTwo
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Upper Deck 96/97 Retail pro ACC
Na rozbalení tu máme další box. Parádní devadesátkové karty Upper Deck Series 2 96/97. Vzali jsme dostupný box v retail variantě. Je plný krásných řadovek, ale obsahuje i pěkné množství super insertů. Next Generation jsem luxusní naživo. Mrkněte na video. Obrázky přidám až je s manželkou naskenujeme ... pomocná síla nám teď nefunguje. Doufám, že vás tyto karty budou bavit, tak jako mne. Prostě nostalgie! 
jinak jsem zkoušel nové světlo a kompozici na breaky. Do příště zvýším stůl, tak ať jde vidět po okraj, a malinko přidám na okolním osvětlení, ale jinak jsem s výsledkem spokojený. U některých předchozích videí, když nebylo z venku dobré světlo, tak video bylo horší. Budu rád za zpětnou vazbu. Tímto videem, také startujeme rozdávání balíčků a různých cen našim sledujícím, tak budeme rádi za odběratele. Díky
- elektrikar
- Hvězda

Re: Upper Deck 96/97 Retail pro ACC
tak mě přijde že v tomhle nastavení se ti v těch kartách více odráží světlo
jinak boxík pěknej, hlavně ty oboustraný insertíky
jinak boxík pěknej, hlavně ty oboustraný insertíky
Moc pěkný Matěji, díky za fajn zábavu 
-
HogoFogo
- Opora

- Kontaktovat uživatele:
U těchto karet se mi vždy líbil ten popisek na přední straně, kdy to byl nějaký zajímavý statistický údaj nebo dosažený milník daného hráče. Jinak znát 90% hráčů z této rozbalovačky, krásný návrat do minulosti