Tento produkt a hlavně tento ročník je podle mého názoru nejpovedenější. Co se týká plnění, tak myslím že Premiery patří v tomto mezi nejlepší, tato plechovka je takový lepší průměr, mohl jsem dopadnout i hůře.
1) Seth Jones řadovka / 199
2) Tomáš Hyka RC / 299
3) John Gibson Premier jersey
4) Sami Niku Premier RC patch / 49
5) Michael Dal Colle RAP Gold / 99
6) Jesperi Kotkaniemi UD Premier 03/04 Retro Premiere Signatures / 99
Závěrem děkuji za pozornost a všichni se držte, bude líp !!!
2018-19 Upper Deck Premier
2018-19 Upper Deck Premier
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Omerta
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Re: 2018-19 Upper Deck Premier
No já ti nevím, Niku hraje nepravidelně, Dal Colle hraje, ale zatím na něm není nic v čem by vynikal, takže takovej průměr. Bohužel hraje za Islanders, kde musíš bejt superhvězda, abys byl aspoň trochu vidět.
A tak jedinej "snad" Kotkaniemi.
Na mně je v emérice zbytečně "vyhajpovanej", ale naštěstí dostává na mlaďáka v Montrealu docela dost prostoru. Na druhou stranu žádnej zázrak to opravdu není...
No ale aspoň jedna slušná karta.
Ale já tohle brejknout, tak mám kruhy pod očima ještě měsíc...
Na mně je v emérice zbytečně "vyhajpovanej", ale naštěstí dostává na mlaďáka v Montrealu docela dost prostoru. Na druhou stranu žádnej zázrak to opravdu není...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Loni by to bylo skvělý, ten Kotkaniemi chodil za dost, letos je to výrazně slabší box díky tomu, jak mu spadly ceny... Ale u něj jsem si byl skoro jistej, že to je nafouknutá bublina. V Montrealu prostě hledají nového leadera. A každý rok se na někoho upnou.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
souhlas, vloni by ten box byl díky Kotkaniemimu o level výše!!!
pavelbart píše:Loni by to bylo skvělý, ten Kotkaniemi chodil za dost, letos je to výrazně slabší box díky tomu, jak mu spadly ceny... Ale u něj jsem si byl skoro jistej, že to je nafouknutá bublina. V Montrealu prostě hledají nového leadera. A každý rok se na někoho upnou.
celkem drsný, ale v pohodě. Pořád si myslím, že jsem mohl dopadnout ještě hůře, díky !!!
Omerta píše:No já ti nevím, Niku hraje nepravidelně, Dal Colle hraje, ale zatím na něm není nic v čem by vynikal, takže takovej průměr. Bohužel hraje za Islanders, kde musíš bejt superhvězda, abys byl aspoň trochu vidět.