Zdravím všechny, tentokrát jsem rozbalil novinku 2019-20 SPx. Karty nádherné, ještě ke všemu opět v boxech náhodně vkládány
UD Black, které tento box rozhodně povyšují na výborný produkt. Co se týká obsahu, můj názor bych řekl takový možná lepší průměr.
AU Tuch, Vegas asi nikoho neurazí. Valimaki je Update z loňského ročníku 2018-19 UD Black. Barrett Hayton jersey je krásná karta i dobré jméno a poslední RC Brannstroma, toho moc neznám ale karta Shadow Box je krásná.
Samozřejmě že komplexní hodnocení nechám na vás.
Vám všem hlavně hodně zdraví a trpělivosti, věřme že bude líp a tento příspěvek je jen takové zpestření v této pochmurné době.
1) Super Scripts Alex Tuch AU
2) UD Black Lustrous RC Juuso Valimaki
3) UD Black Obsidian jersey Barrett Hayton
4) Shadow Box Erik Brannstrom
2019-20 SPx
2019-20 SPx
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: 2019-20 SPx
2 podpisy na box jsem v minulém ročníku neviděl skoro vůbec, ale letos se ud, co se týče spx, docela solidně předvedlo, ty boxy jsou slušně plněný.
Otvíračka myslím na pohodu
Buď svůj.
-
Jirzik-ACS
- Hvězda

Já každopádně děkuju za spestření doby koronavirové
karty pěkný, dva podpisy, dva blacky, já bych řekl, že docela dobrý
karty pěkný, dva podpisy, dva blacky, já bych řekl, že docela dobrý
Mike Modano!!!
- Bianconero
- Legenda

No, když trochu odhlédnu od jmen, tak za mě moc dobrý. Super Script Auto, Black Lustrous Rookies, Shadow Box a ještě Black Obsidian Jersey. Typově si vychytal parádně. Valimaki s Brannstromem nejsou teď zrovna úplně hvězdný jména, ale třeba se z nich ještě vyklube. Pro zajímavost jsem s díval, kdy byli na draftu a oni šli oba v roce 2017 a po sobě jako volby 15. a 16.
Hayton jedno z těch "lepších" nováčkovských jmen, alespoň podle toho, co se od něj očekává. A Tucha beru jako parádní trefa, jeho mám rád, super hráč. Díky za break, budu se těšit na další. 
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
přesně, to plnění není vůbec špatný a karty fakt krásný, takže pohoda.
radek850 píše:2 podpisy na box jsem v minulém ročníku neviděl skoro vůbec, ale letos se ud, co se týče spx, docela solidně předvedlo, ty boxy jsou slušně plněný.
je fakt, že to byl takový rozmanitý box, přesně jak jsi to popsal. Hayton je opravdu to z lepších jmen a Tuch AU paráda. Tak na další brejk snad dlouho čekat nebudeš, už mám něco vyhlídnutého, díky za komentář!!!
Bianconero píše:No, když trochu odhlédnu od jmen, tak za mě moc dobrý. Super Script Auto, Black Lustrous Rookies, Shadow Box a ještě Black Obsidian Jersey. Typově si vychytal parádně. Valimaki s Brannstromem nejsou teď zrovna úplně hvězdný jména, ale třeba se z nich ještě vyklube. Pro zajímavost jsem s díval, kdy byli na draftu a oni šli oba v roce 2017 a po sobě jako volby 15. a 16.Hayton jedno z těch "lepších" nováčkovských jmen, alespoň podle toho, co se od něj očekává. A Tucha beru jako parádní trefa, jeho mám rád, super hráč. Díky za break, budu se těšit na další.