Tetovačky

CZ/SK

Brankáři

3 stars

Rookies

Wariors of ice

Sticks ums

Paralelky

To nejlepší z boxu

Děkuju za pozornost. Pokud by se někomu něco hodilo výměně se nebráním.Doufám že se Vám break líbil. Mějte se pěkně
Přesně to jsem měl na mysliDzEjDy píše:Taky mám o tebe trošku obavy, když dáváš dohromady slova jako Kovalchuk a suprový jméno...
freddy-NJD26 píše:Kamarade tak ten posledni Kovalchuk na ty GOLD...tak to je trefa jako remen !!! Za prve, jmeno suprovy a za druhy vytahnout tohle , to je pecka !!! Nevim jaky je plneni ..ale uz i ted sou strasne tezko k sehnani !!!!
Jirzik-ACS píše:super boxík, to je radost otvírat !!! dík za brejk![]()
![]()
Díky moc. Jo ty 3 Stars se vydařily mám i nějaké paralelní ty jsem ale nefotil...SteveRogers92 píše:Parádní box, super karty Preds.Rookie super a 3 stars taky.
Jaký je tam rozdíl? ty jsou foil?Majerda píše:Díky moc. Jo ty 3 Stars se vydařily mám i nějaké paralelní ty jsem ale nefotil...SteveRogers92 píše:Parádní box, super karty Preds.Rookie super a 3 stars taky.
V pravém dolním rohu je stříbrné razítko jak na těch běžných paralelkách...SteveRogers92 píše:Jaký je tam rozdíl? ty jsou foil?Majerda píše:Díky moc. Jo ty 3 Stars se vydařily mám i nějaké paralelní ty jsem ale nefotil...SteveRogers92 píše:Parádní box, super karty Preds.Rookie super a 3 stars taky.
Jasan chápu, dík za vysvětlení.Majerda píše:V pravém dolním rohu je stříbrné razítko jak na těch běžných paralelkách...SteveRogers92 píše:Jaký je tam rozdíl? ty jsou foil?Majerda píše:Díky moc. Jo ty 3 Stars se vydařily mám i nějaké paralelní ty jsem ale nefotil...SteveRogers92 píše:Parádní box, super karty Preds.Rookie super a 3 stars taky.
Pro jistotu posílám i fotoSteveRogers92 píše:Jasan chápu, dík za vysvětlení.Majerda píše:V pravém dolním rohu je stříbrné razítko jak na těch běžných paralelkách...SteveRogers92 píše:Jaký je tam rozdíl? ty jsou foil?Majerda píše:Díky moc. Jo ty 3 Stars se vydařily mám i nějaké paralelní ty jsem ale nefotil...SteveRogers92 píše:Parádní box, super karty Preds.Rookie super a 3 stars taky.
freddy-NJD26 píše:Tady by mela bejt i treti verze ne ? ....Myslim ze by mela bejt blejskava jak ten Kovlachuk ..ale este sem snad zadnou nezahlid...kdyztak mne opravte...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti