a proto vás opět všechny vítám u mého dalšího menšího vlogu...a to z návštěvy New Yorku, kde jsem nemohl vynechat tu příležitost návštěvy zápasu NHL.
Předem zdůrazňuji, že z tohoto udělám ,, vlog,, takže to bude delší, snad nebude vadit množství textu, fotek a videií.
A ještě dodám, že z otvíraček karet dávám pouze fotky toho podle mě nejlepšího, protože řadovky z daných sérií všichni známe a ačkoliv raději nahrávám videa, tak tentokrát jsem nad tím nechtěl ztrácet čas, takže z breaků pouze fotky.
Nicméně pro ty, kteří mají více času, tak po kartách následují videa pořízené na zápasu NHL. U videií a fotek z NHL je i věc, která se poštěstí jen desítkám lidí a já mezi ně už také patřím, ale postupně...
takže se pohodlně usaďte, začíná moje vykecávání

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Všechno to začlo nenápadně, na konci loňského roku jsem psal emaily s přáním do Nového roku vzdálené rodině, přátelům, kolegům...a od strejdy žijícího v New Yorku dorazilo odpověď ve stylu: díky za přání, ale radši bych to slyšel z očí do očí...a tak jsem ze srandy odepsal, ať napíše termín a budu tam jak na koni

Po oznámení přítelkyni, že je možnost letět to New Yorku s bydlením zdarma u mojí rodiny se nic neřešilo. Jen prostě přítelkyně styl: ty sis to vymyslel, tak to taky všechno zařiď

pak už jen čekání na duben a při tom neustále sledování vývoje NHL. Už jsem věděl jaké datum tam budu, takže nebyla možnost navštívení základní sezóny, ale pouze playoff...tudíž modlení, aby někdo z New Yorku, Washingtonu nebo Philadelphie postoupil. Postupem času bylo jasné, že New Jersey s Rangers to nezvládnou...takže priorita bylo Islanders ( chtěl jsem se vyhnout cestování v pevné datum mimo NY, i když jsem do WSH nakonec jel na výlet )
A bylo jasno, že Islanders mají postup zajištěn, hned sledovačka prodeje vstupenek. Měl jsem hroznej strach z toho, že bych byl v USA a neviděl NHL z důvodu, že bych nesehnal lístek, takže jsem to kontroloval opravdu snad každou hodinu...nakonec sehnat vstupenky nebyl žádnej problém, takže když jsem měl vstupenky v emailu a věděl jsem přesně termín, mohl jsem se pustit to dalšího plánování. Lístky jsem koupil v době, kdy se ještě nevěděl soupeř. Nakonec z toho vyšel Pittsburgh. A když už budu v NY, koupil jsem i lístky na zápas NBA. Konkrétně Brooklyn Nets vs. Miami Heat.
Tímto malinko zbrzdím množství kecání a teď budou příspěvky u fotek a videií...
Tím, že USA je domov sběratelství, nebyl problém sehnat nějaké balíčky v místě, boxy jsem bral z eshopu

můj dárek pro místní shop s kartama, po levé straně box OFS a podpisovka Petra Sýkory z Pardubic. Musel jsem prostě zpropagovat české karty i v USA

Balíčky NBA pouze ze zvědavosti, paklů NHL jsem měl nakonec víc než na předchozí fotce, přidávám pouze lepší karty

Laine 1x red a 1x verze Bounty

Brodeur je prodán

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
teď podle mě TOP 3 karty z balíčků a boxu Panini....
Číslo 3 pro Boston

krásná karta, sice bez limitu, ale nádhera. Popravdě nevím, jaký kus memorabilie to v kartě je, vypadá to jako dřevo s lepidlem
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Číslo 2 pro Ducks

tady se mi trochu zatajil dech...a je jedno, že je to nálepka...je to prostě Teemu Selanne
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
číslo 1 pro Montreal

já si nejprve nevšiml, že je to YG s limitem /100. Proto dávám na první flek.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tady ještě jedna karta z boxu HitParade limited edition

tady jsem ke stropu neskákal, popravdě se stydím, ale tohoto hráče jsem vůbec neznal
to je z karet vše, všechny karty jsou k dispozici

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a teď už jen videa a obrázky s mým mini komentářem z NBA a NHL zápasu NY Islanders vs. Pittsburgh Penguins. Všechny videa doporučuji přepnout na nejvyšší kvalitu a asi i pustit přímo na Youtube
nejprve krátké video z NBA, věděl jsem, že Miami nemá šanci postoupit, ale že se jedná o rozlučkový zápas hráče Dwyane Wade jsem netušil, až když před halou stálo víc fans Miami než domácích, měl jsem nějaké tušení, že ten zápas bude v něčem speciální
pár zápasových fotek.

a jedeme NHL videa, tady nástup tučňáků k předzápasovému rozbruslení. V čase 0:29 krásnej oční kontakt s Philem Kesselem
menší rozhejbačka ruského kanonýra
a ještě jedna týmovka z rozbruslení
tady nástup obou týmů
Návrat Jacka Johnsona z trestný, podražení jednoho, sestřelení druhýho a návrat na trestnou
přesilovkový gól Josha Baileyho
.
.
.
.
ale to není to poslední, zbýva už jen to, co jsem psal na začátku, že už patřím mezi pár desítek lidí, kterým se poštěstilo.....menší hádanka
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nápověda číslo 1...byl jsem na zápase v dresu českého nároďáku
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nápověda číslo 2...fotka

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nápověda číslo 3....video
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a rozuzlení.....

.
.
.
.
.
.
správně....Dominik Simon mě zahlédl v českém dresu. Poprvé jsem zbystřil, když jel kolem mě a hokejkou bouchnul do plexiskla....pak už menší husí kůže, když si s pukem hrál přímo u mě....a pak už jen hození puku přes mantinel a já byl v šoku...vnímal jsem jen to, jak kolem mě všichni tleskají...při odchodu ke své sedačce jsem přijímal spoustu gratulací a hodně lidí chtělo puk vidět, ale měl jsem takovej strach, že by ho nkdo sebral, že jsem ho vždy jen v pevném držení ukázal a spěchal si sednout....puk mám při psaní tohoto vlogu před sebou v krabičce a jen mi připomíná ten nepopsatelný zážitek...a je to prostě náhoda...v Kodani mi puk hodil Gudas a tady Simon...prostě štěstíčko jednoho hokejového fanouška, jinak si to nedovedu vysvětlit....
Tímto je toto kecání, psaní a tlachání opravdu u konce. Pokud budete mít někdo možnost vyrazit, neváhejte. V případě kdyby chtěl někdo pomoct se zařizováním vstupenek či nějakou otázkou ohledně mé cesty, neváhejte se zeptat, rád pomohu. Kromě návštěvy NBA a NHL jsem samozřejmě navštívil i všechny pro mě nejhezčí památky, mrakodrapy, parky...prostě všechno, co New York a Washington nabídl.
Nebudu chybět na velké akci Expo karet v Brně, takže se s vámi rád uvidím, případně prohodit pár slov nebo udělat nějaký kšeftík, budu rád a těším se.
tímto se z tohoto vlogu loučím a budu rád za vaše komentáře, připomínky či názory. kolega ze sběratelského prostředí
David Jareš alias Davejar