Dva boxíky

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2019.
Odpovědět
johny2233
Zkušený
Zkušený

Dva boxíky

Příspěvek od johny2233 »

Ahoj všem,
dnes jsem si otevřel dva boxíky, které jsem dostal od manželky :-)
1) 14-15 Black Diamond
2) 13-14 Panini Playbook

Nejprve Black Diamond - to jsou podle mého názoru krásné karty.

Triple Diamond: Anze Kopitar, Henrik Zetterberg, Tuukka Rask, Rookie Gems: Jake McCabe, Brandon Kozun a Ryan Sproul
Obrázek

Double Diamond Ruby: Joe Thorton 02/50
Obrázek

Quad Diamond: Evgeni Malkin, Mats Sundin, Rookie Gems: Aaron Ekblad + 2x quad diamond z bonus packu - Mark Messier a Victor Rask na Rookie Gems
Obrázek

Championship rings: Anze Kopitar
Obrázek

Jersey: Logan Couture a Hanpus Lindholm
Obrázek

A jdeme na playbook
Phil Kesel 136/249, Breakout: Beau Bennett 072/199 a Booklet Alex Galchenyuk 007/199
Obrázek

Za mě jsem moc spokojený Black Diamondy jsou krásný karty povedla se skvělá jména na Quad Diamond a karta Kopitara na championship ring je parádní. No a Panini je Panini tam není co řešit, budu muset ještě dokoupit box Classics signatures to už mě láká dlouho :-)
Mějte se a užívejte první den nového roku :-) Já dnes budu sledovat finále šipek, taky by už mohli začít vydávat nějaké karty z tohoto sportu :-)

Davejar
Opora
Opora

Re: Dva boxíky

Příspěvek od Davejar »

Pěknej break. Manželce patří pochvala, že žena něco takového pořídí...to by se mi taky líbilo. *lgh* Čím víc breaků od Panini vidím, tím víc mě štve, že už do hokeje nedělaj...booklet parádní a i super jména si tahal. Fajnovka *placnuti*

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

Ty stary Diamondy... to byla krasa... ted to je hnus (jediny co se jim povedlo je Diamond Relics)... jinak paradni karty se ti povedly ...bonus pack 2x quad ... Anze na ringu... Ekblad a v Playbookach asi jedno z nejlepsich jmen na RC bookletu.. gratulka *cheer*

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

myslím že super Novoroční podívaná, díky a gratulace !!!

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

johny2233 píše:...šipek, taky by už mohli začít vydávat nějaké karty z tohoto sportu...
Upocený trika těch pupkatých strejců bych nemusel, ale podpisovky nebo karty s letkama by byly super. Mimochodem letošní finále mě moc nebavilo, loni jsem si to užil mnohem víc.
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

johny2233
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od johny2233 »

Jak rikas takova letka s podpisem by byla super :-) ale treba to nekdy bude sipkarska zakladna se stale rozsiruje. Respekt pred nimi i kdyz jsou to pupkati strejdove udrzovat takhle stabilni presnost a psychiku, ale zas je to jejich povolani trenuji hodiny denne. Finale bylo slabsi jak loni a MVG je nekompromisni jednicka.

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Po tomto ročníku BD pokukuju už nějakou dobu, hlavně právě kvůli těm Championship Rings, kterých mi stále dost chybí. Ty jsi měl to štěstí, že jsi chytil to nejlepší jméno, já mám "smůlu", že už ho mám. ;)
Každopádně parádní box, no a Playbook taky super, to jsou nádherné karty! :thumbup:

A snad nebude vadit, když si tady hodím malý inzerát s poptávkou právě po kartách Championship Rings, tak kdyby jste někdo nějaké měl, ozvite se mi. Díky. ;)
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2019“