KLUBU N.Y. ISLANDERS, POSUĎTE SAMI.
1) řadovka Pat LaFontaine / 299

2) rookie Trademarks Travis Konecny

3) Black Hole jersey John Tavares

4) Rookie Signatures Kyle Connor / 249

5) Pro Penmanship combos AU John Tavares / Andrew Ladd / 49

deiv14 píše:Pěknej boxík Peldo, řekl bych, že obsahově takovej průměr, myslím že určitě neurazilškoda, že místo jedné jersey nebyla patch varianta, ono by to pak vypadalo ještě trochu líp...ale oba nováčci jsou slušny jména a Tavares je jeden z nejlepších současných hráčů, plus LaFontaine, i když na řadovce, tak je to fajn karta
nazvat box poctou Islanders by bylo ještě před pár měsíci určitě na místě, ale momentálně si myslím, že by moc fanoušků Ostrovanů asi zrovna nepotěšil
každopádně díky za break, tohle jsou designově jedny z nejhezčích karet vůbec
radek850 píše:Za mě tedy nic moc, já ty Blacky celkově moc nemusím, za tu cenu... Jestli je tohle průměrný box, tak mě to jen utvrzuje v nízce nastavené laťce tohoto produktu, avšak s vysokou cenou. No snad bude příště lepší
radek850 píše:Jako musím souhlasit, že ty karty vypadají suprově (už jsem jich pár měl v ruce), ale ta cena za box... Ale možná je to jen o mě a o tom, že jsem celkově docela proti takovým high-end produktům, ta vysoká cena se ti vrátí opravdu jen výjimečně... A to už musí být.
peldap píše:to je ale přesně o čem je sběratelství, nemůžeš jít do koupi jakéhokoliv boxu s tím, že se ti vrátí peníze !!! To by to za chvilku mohl Upper Deck zabalit a začít třeba vyrábět žvýkačky.
radek850 píše:Jako musím souhlasit, že ty karty vypadají suprově (už jsem jich pár měl v ruce), ale ta cena za box... Ale možná je to jen o mě a o tom, že jsem celkově docela proti takovým high-end produktům, ta vysoká cena se ti vrátí opravdu jen výjimečně... A to už musí být.
radek850 píše:peldap píše:to je ale přesně o čem je sběratelství, nemůžeš jít do koupi jakéhokoliv boxu s tím, že se ti vrátí peníze !!! To by to za chvilku mohl Upper Deck zabalit a začít třeba vyrábět žvýkačky.
Tak jistě, že nechci, aby se mi vrátily peníze, které do boxu investuji to ani nemůžu chtít, ale když už kupuji nějakou dražší záležitost a otevřel bych tohle, tak by se mi to vůbec nelíbilo... Ale každý to má nastavené jinak
Jasně, The Cup je pro mě úplný průser, to úplně odsuzuji, to Black je v porovnání s tím skvělá cesta...peldap píše:Já bych si taky za ty prachy představoval jiné složení : řadovka Hašek, jersey RC Matthews, další jersey RC Laine, RC Signature Nylander a double AU třeba Gretzky / Connor McDavid.
Myslím že tento box nebyl určitě TOP, ale mohl jsem dopadnout i hůře. Mě tedy např. připadá daleko větší zvěrstvo, když si za skoro 20000Kč koupíš THE CUP a jsou tam dvě řadovky.
Nebo věc na kterou dost čast upozorňuje při GB p. Bartko, když si koupíš High End box o 5 kartách a máš tam nějakého no name RC na třech kartách, to je na facku.
Ale jinak souhlasím, každý to může mít nastavené jinak !!!
radek850 píše:peldap píše:to je ale přesně o čem je sběratelství, nemůžeš jít do koupi jakéhokoliv boxu s tím, že se ti vrátí peníze !!! To by to za chvilku mohl Upper Deck zabalit a začít třeba vyrábět žvýkačky.
Tak jistě, že nechci, aby se mi vrátily peníze, které do boxu investuji to ani nemůžu chtít, ale když už kupuji nějakou dražší záležitost a otevřel bych tohle, tak by se mi to vůbec nelíbilo... Ale každý to má nastavené jinak
radek850 píše:Jasně, The Cup je pro mě úplný průser, to úplně odsuzuji, to Black je v porovnání s tím skvělá cesta...peldap píše:Já bych si taky za ty prachy představoval jiné složení : řadovka Hašek, jersey RC Matthews, další jersey RC Laine, RC Signature Nylander a double AU třeba Gretzky / Connor McDavid.
Myslím že tento box nebyl určitě TOP, ale mohl jsem dopadnout i hůře. Mě tedy např. připadá daleko větší zvěrstvo, když si za skoro 20000Kč koupíš THE CUP a jsou tam dvě řadovky.
Nebo věc na kterou dost čast upozorňuje při GB p. Bartko, když si koupíš High End box o 5 kartách a máš tam nějakého no name RC na třech kartách, to je na facku.
Ale jinak souhlasím, každý to může mít nastavené jinak !!!
Tak jistě, že nechci, aby se mi vrátily peníze, které do boxu investuji to ani nemůžu chtít, ale když už kupuji nějakou dražší záležitost a otevřel bych tohle, tak by se mi to vůbec nelíbilo... Ale každý to má nastavené jinakA ještě ty karty vypadají pěkně, to se musí nechat, nedivím se, že se ti ty sada líbí, ale já bych tolik snad ani do boxu nedal, protože si to nemůžu moc dovolit... Asi proto jsou takové rozdíly mezi našemi laťkami ideálu
radek850 píše:
Jasně, The Cup je pro mě úplný průser, to úplně odsuzuji, to Black je v porovnání s tím skvělá cesta...A ještě ty karty vypadají pěkně, to se musí nechat, nedivím se, že se ti ty sada líbí, ale já bych tolik snad ani do boxu nedal, protože si to nemůžu moc dovolit... Asi proto jsou takové rozdíly mezi našemi laťkami ideálu
Omerta píše:radek850 píše:
Jasně, The Cup je pro mě úplný průser, to úplně odsuzuji, to Black je v porovnání s tím skvělá cesta...A ještě ty karty vypadají pěkně, to se musí nechat, nedivím se, že se ti ty sada líbí, ale já bych tolik snad ani do boxu nedal, protože si to nemůžu moc dovolit... Asi proto jsou takové rozdíly mezi našemi laťkami ideálu
Průser je pouze to, že to neustále přepočítáváš na peníze....
The Cup je (svatý) grál všech sběratelů kartiček a jak už psal peldap, je to neskutečný pocit ho otvírat. Už jsem otevíral prakticky všechny High-end produkty (až na Nat. Tr.) a u žádného jiného boxu jsem neměl pocit jako u "kapek"...
A co se týká obsahu, tak je podle mně úplně v pohodě...
Pat - netřeba komentovat
Konečný jsy - z toho snad něco vyroste
Tavares jsy - v pohodě
Connor auto - super mladý křídlo z Jets
A dual poodpisovka Ladda a Tavarese je bomba
Za mně
Omerta píše:radek850 píše:
Průser je pouze to, že to neustále přepočítáváš na peníze....
The Cup je (svatý) grál všech sběratelů kartiček a jak už psal peldap, je to neskutečný pocit ho otvírat. Už jsem otevíral prakticky všechny High-end produkty (až na Nat. Tr.) a u žádného jiného boxu jsem neměl pocit jako u "kapek"...
A co se týká obsahu, tak je podle mně úplně v pohodě...
Pat - netřeba komentovat
Konečný jsy - z toho snad něco vyroste
Tavares jsy - v pohodě
Connor auto - super mladý křídlo z Jets
A dual poodpisovka Ladda a Tavarese je bomba
Za mně
lastik píše:Myslim, ze tento box byl uplne v pohode, co se obsahu tyce... Dual podpis jsem nemel ani v casu... jeste k tomu Tavi... ... pak Black Hole opet Tavi.... nadherna karta.... Konecny muzu potvrdit ve Philce jen roste.... radovka legendy urcite v poradku... a jeste jako bonus rookie auto Kyla Connora, kterej ve Winnipegu vyletel jako raketa!!!
Dalsi vec je, ze kdyz chce teda nekdo prepocitavat karty na penize, mel byl to delat z prodejni ceny v US, ktera ridi trh. Tento box se tam da koupit za 160usd...
Suma sumarum... vic podobnych boxu!!!... ja bych tento bral vsemi deseti!!![]()
a s The CUP mate borci pravdu... je to uplne jinej pocit... jen me fakt nasrali tema 2 radovkama
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti