otevřel jsem 3x AHL a 2x Platinum a tady je výsledek, za mě spokojenost

asi budu zkoušet dál, mám políčeno na nějaké Nečase

na zahnání absťáku otevřít nějakej balíček super .. ale prostě to rozbalování reálných balíčků to nikdy nenahradí a že bych otevřel na epackách box? to si nedovedu vůbec představit, to by mi přišlo jako rouhánímartymcfly1 píše:A to je konec reálnejch paklů, všichni pojedou e-pakly![]()
![]()
Klasika podpisy no![]()
mě je to jasný, ale narovinu se toho tak trošku bojím, aby to tak fakt nedopadlomartymcfly1 píše:ne v pohodě, bylo to v nadsázce![]()
Vidíš a já ten box tam lupnout chci
Tak tak, má pravdu ten chlapec.Lukyn55 píše:co se týče boxu, tak mě to neláká protožev něm už podle mě ta garance bude přesně sedět,takže tam nebude nic navíc a bude člověk ochuzený o ten adrenalin při fyzickém otevírání
je to fyzická karta, musíš počkat nějaký čas (nevím jaký) a pak si ji můžeš nechat poslat domů nebo na comcLukyn55 píše: btw neví někdo jak je to s kartama game dated moments? jsem si pořídil kartu Ayerse a myslel jsem, že je to fyzická karta, ale evidentně není .. díky za reakci
elektrikar píše:je to fyzická karta, musíš počkat nějaký čas (nevím jaký) a pak si ji můžeš nechat poslat domů nebo na comc
díky za info borciDzEjDy píše:Teď přesně taky nevím ten čas, ale půjde později poslat. Jde o to, že ty game dated jsou celkem aktuální a asi nějakou dobu trvá než ty karty vytisknou a připraví k distribuci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti