3x 2013-14 UD Series 2 Hockey Hobby Balíček
4x 2014-15 UD Series 1 Hockey Retail Balíček
3x 2015-16 UD Series 1 Hockey Hobby Balíček
3x 2015-16 UD Series 2 Hockey Hobby Balíček
3x 2016-17 UD Series 1 Hockey Hobby Balíček
3x 2016-17 UD Series 2 Hockey Hobby Balíček
Tentokrát jsem se rozhodl zariskovat a jít i do dražších balíčků než je mých obvyklých 100 Kč. Lákadlo McDavida, Matthewse, Laineho, Eichela tam zkrátka bylo. Ale i jiné doplnění YG by se počítalo. A gamblování se mi teda vyplatilo no.

V 4 retailech velký prd a na hitech inserty, které mi toho designově nikdy moc neříkaly. Ale jména slušná.
2013-14 jsem bral taky kvůli super nováčkům, ale ani tady se vůbec nepoštěstilo.
2015-16 Series 1 žádný McDavid a vlastně jediná YG karta v celém breaku. Dost smutné. Scrivense na Canvasce už navíc mám.

Ani 2015-16 Series 2 se žádná hitparáda nekonala. Tyhle OPC Update taky vůbec nemusím.
2016-17 Series 1 Slušné canvasky a další insert brankáře, který už mám.
2016-17 Series 2 Slušní obránci, ale na neslušných kartách.

Zkrátka nejhorší break, který jsem kdy zažil. Ale každý den nemůže být posvícení! Příště mi to třeba holky a kluci v Litvínově vyberou líp
J
O
V
L
A
S
T
N
Ě
V
6
T
É
M
B
A
L
Í
Č
K
U
P
O
T
Ě
Š
I
L
2013-14 Upper Deck Canvas #C253 Steve Yzerman RET

N
O
A
Z
A
P
Ě
T
D
V
A
N
Á
C
T
M
I
Ř
I
Ť
Z
A
C
H
R
Á
N
I
L
2016-17 Upper Deck Rookie Breakouts #RB7 Mathew Barzal

Neskutečnej break, který mě dostal od stavu těžké deprese až do stavu totální euforie. Bez toho Barzala by to bylo hodně smutné, ale s ním je to velmi, velmi slušné. Přišel v předposledním balíčku, když už jsem docela rezignoval. Když jsem viděl v balíčku karet plastovku, tak jsem říkal, že super alespoň nějaký pěkný insert, ale tohle bylo nad očekávání.
Díky za pozornost a u dalších magických litvínovských balíčků snad někdy zase naviděnou.