Ahoj, dnes jsem si rozbalil Tin retail box z roku 16-17. Doufal jsem hlavně v nějaké pěkné Young guns, protože tenhle ročník je neskutečně nabitý. K tomu jsem ještě přibalil deset různých balíčků a štěstí mi neskutečně přálo, nevěřím tomu do teď co se mi z toho povedlo vytáhnout! Všechny balíčky jsem měl možnost rozbalovat poprvé kromě Platinum 17-18. Jinak omlouvám se za kvalitu fotek, foceno na rychlo mobilem při horším světle.
Nejdříve ty lepší karty z boxu, z 12-ti balíčků se povedla jersey karta a Couture v limitu 25! Nick Paul na Young guns neni úplně nejlepší jméno ale všichni se mi povést nemohli.

Na Canvas karty se povedly dobré jména. Corey Perry je z balíčků 14-15.

No a nakonec Young guns, Aho největší hvězda MS, z něj mám opravdu velkou radost a k tomu Čech Pavel Zacha! Super jména!

...
...
...
Dále SP Authentic, tam jsem měl dvakrát insert Authentic moments. Z balíčku 11-12 byly samé řadovky...

Na O-Pee-Chee Platinum byl Patrick Roy na rainbow. Taky trošku slabší balíček

...
...
...
A teď už jdeme na to nejlepší, u Masterpices v prvním balíčků nováček Ty Rattie za něj jsem rád protože teď hraje v Oilers, no a rookie Mrázek taky neurazí. Dále už jen ty tři nejlepší karty!

...
...
...
Společně s Ty Rattiem se v balíčku ukryl Roberto Luongo a jeho stick karta v limitu 35! Nevěřil jsem vlastním očím co se mi povedlo vytáhnout! Na živo nádherná karta.

...
...
...
Druhý balíček Masterpieces a další krásný kousek, HS Pavelskiho! Dva balíčky z této série a mě se povedlo to, co někdo nevytáhne z celého boxu! Musím poděkovat tomu kdo mi vybíral balíčky.

...
...
...
No a nakonec šel balíček Artifacts 14-15 a tam bylo tohle!!

jersey + stick v limitu 75!!! Pro mě úžasný zážitek dneska, sbírám karty půl roku a tohle bylo asi moje nejlepší rozbalování!