2011/12 OFS Plus
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2011/12 OFS Plus
Takže by měly být tři podpisovky na box , to jsem zvědavej a redemption když budou dvě , tři tak za těch 1.400,- to bude good ))

Nemají tam u těch podpisovek prohozený ten poměr výskytu? Že by těch RED, který jsou "zbytek" nad 99ks co klub vrátí
, bylo v boxech víc než BLACK, kde snad všechny budou /99?
A k těm kartám rozhodčích - mohli jsem vydat kartu pouze těm, kteří souhlasili s podmínkami výroby karet a poskytli svoje vlastní foto z osobního archivu... Co to je zase za ubohý kecy? Tak o čem teda potom ta licence je?

A k těm kartám rozhodčích - mohli jsem vydat kartu pouze těm, kteří souhlasili s podmínkami výroby karet a poskytli svoje vlastní foto z osobního archivu... Co to je zase za ubohý kecy? Tak o čem teda potom ta licence je?

Tak nové podpisovky ve fanshopu Mladý boleslavi, no vypadájí lépe... ale ta filalová je strašná!
http://www.bkboleslav.cz/foto/suvenyry/ ... dpisem.jpg
to je tam prodávají za 15 kč? to je docela slušná cena za podpisovkuvojta píše:Tak nové podpisovky ve fanshopu Mladý boleslavi, no vypadájí lépe... ale ta filalová je strašná!

Ono to asi budou "zbytky", co neposlali zpátky Vrkočovi, že? 

VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Myslím, že jo. Dostal jsem takto předloni o Dopity nelimitovanou podpisovku.Uphon píše:Ono to asi budou "zbytky", co neposlali zpátky Vrkočovi, že?
Nikde jsem nenašel, kolik jsou limitace těch podpisovek RED ... nebo jsem snad slepý? Nebo to raději není nikde zveřejněno?
Díky

prvni Redemtion jsou na svete:
http://www.ofscards.com/unnuke/modules. ... le&sid=160

Cože??!! Karta s kouskem sítě nebo čím?? Vsadím se že to není game used.xmkrejci píše:prvni Redemtion jsou na svete:

Me tak napadlo, kdyz jsem v nedeli na hokeji chytil vystreleny puk...sehnat game used puky a narezat je do karet by zase takovy problem byt nemusel. A efekt by byl urcite skvely.

Já to teda pochopil tak, že tam žádná memoriable neni, že je to prostš jen insert.....nechápu... 

Richi27 píše:Já to teda pochopil tak, že tam žádná memoriable neni, že je to prostš jen insert.....nechápu...
Citováno z www.ofscards.comofscards.com píše:Insetní řada CMC karet, na kterých mají zastoupení gólmani jednotlivých klubů ELH, bude mít ve výseku branky síťku. Počet karet jsme stanovili na 25 ks.*
Nějaká sítka by tam měla být...

- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Insetní řada CMC karet, na kterých mají zastoupení gólmani jednotlivých klubů ELH, bude mít ve výseku branky síťku.
Takže by to mohlo být něco takového

Takže by to mohlo být něco takového

Letošní série se "povedla" ... takový reprint starších NHL karet
Limit to asi taky nemá, že? Když si ti "nad číslo 25" můžou vybírat kterou chcou

Limit to asi taky nemá, že? Když si ti "nad číslo 25" můžou vybírat kterou chcou

No mě OFS překvapujou, po tom rozpačitém uvodu letos to začíná vypadat lépe. Mě je jedno jestli recyklujou to nebo ono, za ty spousty let co karty existují už se teď těžko vytvářejí nové a nové nápady. A raději nějaká zajímavá recyklace, než hrozný každoroční stereotyp bez špetky inovace nebo zajímavosti, který jsme u OFS dost pozorovali. Takže za tenhle konečně pořádný insert OFS chválím. Škoda jen, že je to redemption.
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Moldou. Letošní OFS mě nijak neoslovily, ale tenhle insert se mi líbí. Budu se snažit na něm získat Mensiho. 

Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

A teď jsem viděl i nějakou die-cut kartu 11/12 a moc se mi líbí. Je vidět, že všechno jde když se chce. Legendy konečně vypadají pořádně, pro mě zajímavý insert s tou síťkou, alespon nějaká novinka. Pěkný design rozhodčích a trenérů, docela ucházející podpisovka a pěkná die-cut karta. Zbytek jsem ještě neviděl. Takže jak jsem byl z těch úvodních informací rozhořčený, že to opět bude bída, tak musím říct, že to je nakonec celkem fajn.
Moldo nevím jaký vyřezávaný karty jsi viděl, ale jestli to je to, co dával nedávno do pošty Uphon, tak teda nevím co je na to tak super. Grafika je malinkato upravená z loňských jersey (nechápu kdo vybírá tu škálu divokých barev), limit-nelimit opět vyražen na přední straně karty a to že na boku karty vyseknou kousek zaoblení? Děkuji pěkně, ale i když chápu že se tobě asi líbí něco jinýho než mně, tak ta karta je prostě hnusná.
Redemption karty - série je už nějaký týden na světě a my se opět postupně dozvídáme jaké že všechny karty budou. Vsadím svoji celou sbírku, že v těch prvních boxech taková RC není ani jedna. Navíc systém zasílání na adresu výrobce je hodně zastaralý, ale chápu že OFS na takový úrovni prostě momentálně je. A jsem zvědav, až někdo ne úplně znalý sběratelské terminologie podobnou kartu vytáhne, jestli bude vědět co s ní. Kus papíru s razítkem adresy a nic neříkajícho číselného kódu. Asi by bylo hodně finančně nákladný udělat kartu kdy by přesně popsalí co "to" vůbec je a jak se k "tomu" dostat.
Hodně lidí tady nadávalo na to, jak ruský karty kopírují ty americké. OFS ale nedělá nic jinýho. Ono na tom vzít si nápad by asi nebylo zase tak nic špatnýho, ale udělat duplikáty těm vzorům, to už mně přijde špatný.
Redemption karty - série je už nějaký týden na světě a my se opět postupně dozvídáme jaké že všechny karty budou. Vsadím svoji celou sbírku, že v těch prvních boxech taková RC není ani jedna. Navíc systém zasílání na adresu výrobce je hodně zastaralý, ale chápu že OFS na takový úrovni prostě momentálně je. A jsem zvědav, až někdo ne úplně znalý sběratelské terminologie podobnou kartu vytáhne, jestli bude vědět co s ní. Kus papíru s razítkem adresy a nic neříkajícho číselného kódu. Asi by bylo hodně finančně nákladný udělat kartu kdy by přesně popsalí co "to" vůbec je a jak se k "tomu" dostat.
Hodně lidí tady nadávalo na to, jak ruský karty kopírují ty americké. OFS ale nedělá nic jinýho. Ono na tom vzít si nápad by asi nebylo zase tak nic špatnýho, ale udělat duplikáty těm vzorům, to už mně přijde špatný.
Já netvrdím že je to dokonalá série, od toho má daleko a má pořád ještě spoustu vad a chyb, které třeba popisuješ. Jenže je trapné pořád někoho jen urážet, srážet a kritizovat a udělat si z toho hobby a úplně přehlížet jakoukoliv snahu, jakékoliv zlepšení v tom či onom.
"Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde" Nevím co více by si od die-cut karty chtěl, je to prostě o výřezu části karty, mohli nějak trapně sjet rohy nebo něco podobného, ale udělali celkem neokoukaný výřez karty v souladu s designem, takže to nijak nebije do očí a splňuje to svůj účel.
Jak říkám, pořád by to chtělo dost věcí vylepšit, já jsem kritik OFS už hodně dlouho a často jsem to dával najevo, že se mi nelíbí co s kartami dělají, ale nejsem nějaký fanatik a když vidím v něčem i sebemenší pokrok či změnu k lepšímu, tak to dovedu ocenit.
A co se týče té karty se sítkou a té tvé "recyklace a krádeži nápadů", opět nevím o co ti jde, to je jakoby si UD, Panini či kohokoliv kritizoval za použití kulatého výřezu pro jersey, protože to už je trapné vykrádání předchozích kulatých výřezů na jiných kartách. Tohle je tomu dost podobné, prostě udělali výřez na sítku ve tvartu brankoviště (logicky, jak jinak), zbytek karty vypadá jinak. Takže žádný duplikát, maximálně inspirování se nápadem.
"Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde" Nevím co více by si od die-cut karty chtěl, je to prostě o výřezu části karty, mohli nějak trapně sjet rohy nebo něco podobného, ale udělali celkem neokoukaný výřez karty v souladu s designem, takže to nijak nebije do očí a splňuje to svůj účel.
Jak říkám, pořád by to chtělo dost věcí vylepšit, já jsem kritik OFS už hodně dlouho a často jsem to dával najevo, že se mi nelíbí co s kartami dělají, ale nejsem nějaký fanatik a když vidím v něčem i sebemenší pokrok či změnu k lepšímu, tak to dovedu ocenit.
A co se týče té karty se sítkou a té tvé "recyklace a krádeži nápadů", opět nevím o co ti jde, to je jakoby si UD, Panini či kohokoliv kritizoval za použití kulatého výřezu pro jersey, protože to už je trapné vykrádání předchozích kulatých výřezů na jiných kartách. Tohle je tomu dost podobné, prostě udělali výřez na sítku ve tvartu brankoviště (logicky, jak jinak), zbytek karty vypadá jinak. Takže žádný duplikát, maximálně inspirování se nápadem.
Dzejdy, s tebou musím 100% souhlasit, že ta "Redemption karta" je pro méně znalé a třeba i děti, které si to kupují na hokeji, "karton" na vyhození s prázdným balíčkem do koše. Kdyby tam bylo napsáno k čemu to slouží, myslím, že by to ničemu neuškodilo. S tím posíláním na adresu - ono pokud by na té redemption bylo stírací pole s kódem, tak to je jiná. Ale takto asi těžko může redemption systém fungovat jako u UD nebo Panini
Moldo, já se tady už v poslední době k OFS ani moc nevyjadřuju, protože mě štve to, jak jdou "oficiální" karty české Extraligy úrovní dolů. Úroveň dolů jde, to mi nikdo netvrďte opak
Jde mi ale především o ten systém distribuce. Karty byly vydány kdy, před 2 týdny? A prý doteď je tam vloženo jen pár stejných podpisovek, většina se mu ještě ani nevrátila. Když sakra udělám datum vydání, tak to vydám sevším všudy. Ne že prodám pár desítek boxů, pak tam narvu nějaké podpisovky co se mi vrátily a pak po dalších desítkách boxů mě napadne udělat inserty se síťkou (navíc si myslím, že by jim slušela nějaká limitace). Prostě nedostatků je tady plno, ale hlavně jsou to nedostatky, které by výrobce nestály ani korunu navíc. Jeden borec, co každý rok kupuje hromadu boxů jich teď prý odbalil asi 20 a nenasbíral ani jeden base set - to ti přijde normální? 

Moldo, já se tady už v poslední době k OFS ani moc nevyjadřuju, protože mě štve to, jak jdou "oficiální" karty české Extraligy úrovní dolů. Úroveň dolů jde, to mi nikdo netvrďte opak