.
.
.
.

radek850 píše:Tak ono to zase není takové umění, když prohrabeš všechny balíčky, co v boxu jsouTohle není žádný štěstí, minule si koupil jen dva balíčky a vytáhnul dvě jersey a ted znova... Dělej z toho příběh , jaký chceš, ale tomuhle vážně věřit nebudu.
Můj názor na tzv. prohrabávače mám velice negativní, někde se otevře box a on z něj hned vytáhne patch/jersey, prostě co nahmatat jde, přijde vám to fér? Mně vůbec
Buri 26 píše:radek850 píše:Tak ono to zase není takové umění, když prohrabeš všechny balíčky, co v boxu jsouTohle není žádný štěstí, minule si koupil jen dva balíčky a vytáhnul dvě jersey a ted znova... Dělej z toho příběh , jaký chceš, ale tomuhle vážně věřit nebudu.
Můj názor na tzv. prohrabávače mám velice negativní, někde se otevře box a on z něj hned vytáhne patch/jersey, prostě co nahmatat jde, přijde vám to fér? Mně vůbecto víš mladej kluk třeba to jednou pochopí.
Jinak mám teda úplně stejný názor bohužel...
Určitě bych si nenechal vytáhnout všechny balíčky z boxu a osahat je který je tlustý a v kterém bude Jersey.Gurbi 38 píše:Buri 26 píše:radek850 píše:Tak ono to zase není takové umění, když prohrabeš všechny balíčky, co v boxu jsouTohle není žádný štěstí, minule si koupil jen dva balíčky a vytáhnul dvě jersey a ted znova... Dělej z toho příběh , jaký chceš, ale tomuhle vážně věřit nebudu.
Můj názor na tzv. prohrabávače mám velice negativní, někde se otevře box a on z něj hned vytáhne patch/jersey, prostě co nahmatat jde, přijde vám to fér? Mně vůbecto víš mladej kluk třeba to jednou pochopí.
Vy by ste tie balicky s dresovkymi nechali tam a vzali si s obyc kartami, vskaze? A co by mal raz pochopit? Mozes mi to objasnit, diky. A aky v tom ma zmysel vek
?
Rozhodně bych nazačal osahávat balíčky podle velikosti a nechal bych to na náhodě, prostě šáhnu a vezmuGurbi 38 píše:Buri 26 píše:radek850 píše:Tak ono to zase není takové umění, když prohrabeš všechny balíčky, co v boxu jsouTohle není žádný štěstí, minule si koupil jen dva balíčky a vytáhnul dvě jersey a ted znova... Dělej z toho příběh , jaký chceš, ale tomuhle vážně věřit nebudu.
Vy by ste tie balicky s dresovkymi nechali tam a vzali si s obyc kartami, vskaze? A co by mal raz pochopit? Mozes mi to objasnit, diky. A aky v tom ma zmysel vek
?
Přesně tak, alespoň se dostanou k těm co o ně opravdu stojí. Každý má startovací podmínky stejné.Chrostik píše:Ja vam neviem hosi, ked otvaram balicek, tak by som odtial rad vytiahol nejaku lepsiu kartu a nie len kopec base kariet. Ale dobre ze to tak beriete, ze si vezmete hociktory balicek bez osahavania, aspon tie lepsie karty ostanu tym, ktori ich naozaj chcu![]()
pavelbart píše:osobně tohle neuznávám, ale jak píšete, aspoň si Vojta nehraje na to, že to byla náhoda:-).
Nám se to na burzách taky stávalo, že lidi chtěli prohmatávat balíčky, ale pokud jsme to viděli, hned jsme zasáhli. Je to i o prodejci,ale když tomu nerozumí, tak to se dá omluvit.
No až na ty co přijdou po toběvojta píše:..Každý má startovací podmínky stejné.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů