Předčasné Vánoce

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2017.
lastik
Legenda
Legenda

Předčasné Vánoce

Příspěvek od lastik »

Ahoj,

jak jsem avizoval včera v poště, přišel mi takovej malej roztomilej balíček, kde bylo 5 ještě menších a roztomilejších plechovek 15-16 UD Premier. Karty budu dávat po boxech a přesně tak, jak jsem je tahal.

Tak hezkou podívanou přeji!

BOX 1
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BOX 2
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BOX 3
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BOX 4
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BOX 5
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak hodnocení nechám na Vás! U mě to bylo tak, že po otevření bylo mírné zklamání, že nebyla žádná WOW pecka, ale odstupem času jsem spokojený, jen mě mrzí ty jednobarevné patche, Ovie je nádherná karta, až přijde, Duos Stick taky nádhera, byl to fakt zážitek otvírat něco takového, tak třeba zas někdy!

Díky za komentáře a podívaní!

Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Předčasné Vánoce

Příspěvek od Chrostik »

Presne ako vravis, na to ze to bol cely case, tak tam chybala nejaka wow karta, scrollujem scrollujem a nikde nevidim, zeby ten Ovie? No neviem, karty akoze pekne, aj mena povacsine fajn, ale co ti ja viem, za tie peniaze by som mozno chcel trochu viac :D
Eric Lindros - 3800+ / ???
http://www.chromc.eu/
Obrázek

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Karty pěkné, ale kolik vlastně taková sranda stojí?

maardear
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od maardear »

Jako novej iPhone 8 64GB Vesmírně šedý :D . Díky moc za break, celej den lezu na fórum a čekám až to poustneš. Díky moc za break. Tohle se tady opravdu neotvírá každý den :thumbup:
2016-17 ARTIFACTS BASE MATERIALS EMERALD ..................................................................................... 096 / 176

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

Diky za komenty, no stalo to trosku vic nez iPhone, cca 27.000 me to vyslo, se vsim okolo

tomas78
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomas78 »

Karty krásný a klobouk dolů za odvahu *gp* ale jak píšeš chyběla tam taková ta WAU karta *nevim* za mě top karty Wheeler a Ovce... :thumbup:

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Přesně o tomhle kejsu taky uvažuju! Bohužel po shlédnutí toho tvého se mi do toho už nějak moc nechce.... *nevim*

Pár karet super, ale celkově si myslím propadák (z mého pohledu). Je ale pravda, že jinak na to člověk nahlíží když to sám otevře a jinak když to jenom komentuje. Za posledních asi 5 měsíců jsem otevřel Dominion a Black a nadával jsem u obou jako špaček. Pokud se na to ale podívám zpětně, tak to zase tak hrozný nebylo :)....snad najdu čas to sem jednou postnout

Problém zde je ten, že tohle je ročník plnej velice slušných mladíků a myslím že by stačila RPA Larkina, kterej by to posunul minimálně do těch "dobrých" brejků.

Ovie, double stick, Lindberg a Blake super....zbytek "přijde" určitě příště.
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

Omerta píše:Přesně o tomhle kejsu taky uvažuju! Bohužel po shlédnutí toho tvého se mi do toho už nějak moc nechce.... *nevim*

Pár karet super, ale celkově si myslím propadák (z mého pohledu). Je ale pravda, že jinak na to člověk nahlíží když to sám otevře a jinak když to jenom komentuje. Za posledních asi 5 měsíců jsem otevřel Dominion a Black a nadával jsem u obou jako špaček. Pokud se na to ale podívám zpětně, tak to zase tak hrozný nebylo :)....snad najdu čas to sem jednou postnout

Problém zde je ten, že tohle je ročník plnej velice slušných mladíků a myslím že by stačila RPA Larkina, kterej by to posunul minimálně do těch "dobrých" brejků.

Ovie, double stick, Lindberg a Blake super....zbytek "přijde" určitě příště.
Jak rikas, jedna povedenejsi Rookie karta nebo Star Patch a je to uplne jinde, predtim jsem otevrel 1 box, kde byl Star Auto Patch Sakic, kterej ma BV 200, ted to nebylo nic extra, ale zase ne uplna katastrofa, ono kdyz oteviras 15-16 box (case), tak vzdycky budes chtit McDavida, ale proste, kdyz jsem se pak na to podival, tak jsem si rikal, ze je to v pohode, mohlo byt i hur, Ovie, Blake, Duos Stick, skoro zadny no name rookies... na silver patch kartach Virtanen, Koekkokk.. RPA Hellebuyck, Puempel, Shinkaruk.... to jsou slusny jmena, spis me vadi ty nee moc pekny patche, v takovem produktu bych uvital lepsi, ale aspon jsou Game nebo Event used a nee Manufactured jak u BD

EDIT: klidne bych si lupl dalsi *lgh*

lajbour
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od lajbour »

Po Jirkově středečním breaku a tvé otvíračce je vidět, že u Premierek mají slabost rpo Winnipeg. Zatímco žraloci jsou naprosté tabu :D ... za mě top ten Detroit... jinak gratulace ke kartám a hodně štěstí i v novém roce :thumbup:
Patrick Marleau (SJ)
281/???

MVP 98/99
Base 220/220 Silver Script 209/220 Gold Script 25/220 Super Script 1/220
OT Heroes 15/15 Power Game 15/15 Special Forces 15/15 Snipers 12/12
Dynamics 15/15 Souvenirs11/14 ProSign 21/33

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Lastiku na to že je to case tak mi to přijde docela slabí , já jsem psal ze srandy že v casu od UD už by jedna řacha být mohla , ale ono nic *ne* ten Ovie to je ta karta s trofejí ne ? to určitě nebude case hit na tý mam Martyho i Roďáka karty jsou to hezký ale žádný šupy a jak řikáte chyběl tam nějakej top rookie , nevim no tohle mě utvrdilo v tom že ná vánoce zkusim zase nějakej box od Panini .
Obrázek

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

lajbour píše:Po Jirkově středečním breaku a tvé otvíračce je vidět, že u Premierek mají slabost rpo Winnipeg. Zatímco žraloci jsou naprosté tabu :D ... za mě top ten Detroit... jinak gratulace ke kartám a hodně štěstí i v novém roce :thumbup:
Dekuji, tobe taky a u Jirky se mi Winnipeg taky povedl, to je pravda :D
SugarRay píše:Lastiku na to že je to case tak mi to přijde docela slabí , já jsem psal ze srandy že v casu od UD už by jedna řacha být mohla , ale ono nic *ne* ten Ovie to je ta karta s trofejí ne ? to určitě nebude case hit na tý mam Martyho i Roďáka karty jsou to hezký ale žádný šupy a jak řikáte chyběl tam nějakej top rookie , nevim no tohle mě utvrdilo v tom že ná vánoce zkusim zase nějakej box od Panini .
Ovie je case hit, bohužel Redemption, kazdy den neni posviceni, mel jsem ted stesti ve 2 breacich po sobe, kde se mi vytahly celkem supy, tak to beru sportovne :) Jak jsem psal vyse, tak bych klidne hned lupl dalsi

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

No já myslím že Ovie /49 nebude casehit, tohle je inner case a ten "hlavní" hit si myslím bude bohužel v tý druhý půlce....
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

já ti děkuju za brejk a hlavně se mi líbila ta prezentace. fotka za fotkou, karta za kartou přesně jako jsi to měl ty. děkuju
hodnotit nebudu natolik tomu nerozumim, ale řekl bych že nejlepší karta asi ta redemption co?
Mike Modano!!!

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

Omerta píše:No já myslím že Ovie /49 nebude casehit, tohle je inner case a ten "hlavní" hit si myslím bude bohužel v tý druhý půlce....
V kazdem inneru by mel byt case hit, proto to je case, i podle breaku na CnC, ale to je jedno, resime tu 3,14covinu :D
Jirzik-ACS píše:já ti děkuju za brejk a hlavně se mi líbila ta prezentace. fotka za fotkou, karta za kartou přesně jako jsi to měl ty. děkuju
hodnotit nebudu natolik tomu nerozumim, ale řekl bych že nejlepší karta asi ta redemption co?
jojo, bohuzel redemption je asi ta nejlepsi karta :)

Bure97
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Bure97 »

Díky za break, rád jsem se podíval :) Mělo by to být o něco lepší, ale úplný propadák to není, jsou tam i slušné karty, gratulace aspoň k Ovci a double stick :)
Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Tak Lastiku, jseš bourák!!!!! Tohle chce fakt kuráž !!!!!!!!! Díky za brejk, myslím, že to tady jen tak neuvidíme !!!!!!
Když bych se měl vyjádřit k obsahu, velmi se omlouvám, podle mého takový průměr. Když jsem si přečetl, koilk tě ta sranda stála,
tak bych si opravdu představoval, že v casu bude jedna opravdu nějaká pumelice. Člověk to nemůže na peníze přepočítávat, jde čistě o to plnění, zkrátka "case hit" bych si představoval úplně někde jinde. Závěrem ti chci říci, nenech se odradit a hoooodně štěstí do dalších parádiček !!!!!!!!!!!!!

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

peldap píše:Tak Lastiku, jseš bourák!!!!! Tohle chce fakt kuráž !!!!!!!!! Díky za brejk, myslím, že to tady jen tak neuvidíme !!!!!!
Když bych se měl vyjádřit k obsahu, velmi se omlouvám, podle mého takový průměr. Když jsem si přečetl, koilk tě ta sranda stála,
tak bych si opravdu představoval, že v casu bude jedna opravdu nějaká pumelice. Člověk to nemůže na peníze přepočítávat, jde čistě o to plnění, zkrátka "case hit" bych si představoval úplně někde jinde. Závěrem ti chci říci, nenech se odradit a hoooodně štěstí do dalších parádiček !!!!!!!!!!!!!
Omlouvat se za pravdu opravdu nemusis!!! Je to jak rikas :) Na penize to ani prepocitavat nejde, to by tam musel byt jen snad McDada. Odradit se opravdu nenecham, uz spradam plany na neco dalsiho *cheer* Diky za koment

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

lastik píše:
peldap píše:Tak Lastiku, jseš bourák!!!!! Tohle chce fakt kuráž !!!!!!!!! Díky za brejk, myslím, že to tady jen tak neuvidíme !!!!!!
Omlouvat se za pravdu opravdu nemusis!!! Je to jak rikas :) Na penize to ani prepocitavat nejde, to by tam musel byt jen snad McDada. Odradit se opravdu nenecham, uz spradam plany na neco dalsiho *cheer* Diky za koment
znám to ze své vlastní zkušenosti, asi jsem to napsal špatně, spíš s tebou soucítím, člověk si na to šetří, pak to přijde a v takovém casu za takové peníze nenajde ani pořádný case hit, to zamrzí. Dobré je, že už máš elán spřádat další plány na další nějakou nádheru, už teď se těším a hlavně, přeji ti více štěstí !!!!!!!!!!!!!!!!!

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

peldap píše:
lastik píše:
znám to ze své vlastní zkušenosti, asi jsem to napsal špatně, spíš s tebou soucítím, člověk si na to šetří, pak to přijde a v takovém casu za takové peníze nenajde ani pořádný case hit, to zamrzí. Dobré je, že už máš elán spřádat další plány na další nějakou nádheru, už teď se těším a hlavně, přeji ti více štěstí !!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to tak, dekuji za prani, tobe taky hodne stesti do dalsich tvych paradnich breaku!!

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Musím tedy říci, že souhlasím s Peldapem. Osobně tento produkt otevírám často, několikrát i case, a troufnu si říci, že tento je silně podprůměrný a co mě zaráží, že vlastně vůbec takový case UD vyprodukuje a pustí do oběhu. Jenže kdo to může čekat, když se mě někdo ptá, jaký case ze sezóny 15-16, doporučím Premier...
Tady toho chybí opravdu hodně. A je to veliká smůla, protože si troufnu tvrdit, že takových casů je skutečně málo, obecně.
Ale palec nahoru za odvahu, být tam nějaký McDavid, všichni tady píšeme, jaká je to pecka.
Schválně jsem se díval na ten náš při GB, to je obrovský rozdíl... to by se nemělo stávat. https://www.youtube.com/watch?v=lOEV37FhjHQ&t=28s

Ale ono to tak někdy prostě je. Já jsem za posl. 14 dnů otevíral hodně a taky to nebyla úplná hitparáda, takže lastikovi velmi rozumím:-). On se chce člověk jakoby uspokojit s tím, co tam má, než někdo přijde (a já jednoho takovýho u sebe mám) a řekne Vám - tvl tohle otevřít tak se zastřelím:-)).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2017“