jinak parádní, je vidět, že je tam každoroční progres. Za mě palec nahoru. Co to bylo za dres?
Díky!freddy-NJD26 píše:paradni quad jersey ,,takovyhle repre kaarty ( krom firem ze zamori) nam muze zavidet zbytek evropy !!!
jen si neodpustim ritopichstvi...NEUVIRTHOVI ste tam zkurvili meno
Bude se rozesílat koncem září, takže pak záleží na konkrétních prodejcích, dealerech.Johny320 píše:Už se ví přesnější datum vydání ( než září 2017 ) a kde se budou dát karty , balíčky koupit ?
Já myslím že tohle je argument, který těm "hejtrům" musí zavřít ústa, protože kdyby k tomu obdobně přistoupili oni, museli by svoje série vydávat na pětkrát a i tak by prošla polovina karet. Takže pomyslný klobouk dolů a hluboká poklona k tomu. Fandím vám a ať se daří!lukas kopp píše:Díky!freddy-NJD26 píše:paradni quad jersey ,,takovyhle repre kaarty ( krom firem ze zamori) nam muze zavidet zbytek evropy !!!
jen si neodpustim ritopichstvi...NEUVIRTHOVI ste tam zkurvili meno
Chybu u Neuvirthova jména jsme odchytili sice to stálo dost peněz, ale předělalo se!
Na ostrých kartách bude vše v pořádku.
Veteran fans hcs píše:Jen v rychlosti za skupinu "hejčtyři"
Naživo vypadají karty daleko lépe než v náhledech.
Kartám výrazně prospěl přesun výroby do kvalitní tiskárny.
Toto už je kvalitní výrobek oproti minulým letům.
Co mě se osobně líbilo na videu, že je v tiskárně AG typ pořádek a čistota, to opravdu nebývá zvykem.
Oficielni checlist je připraven do konce týdne zveřejníme. Pokud možno sledujte naše stránky nebo FB.DaveBrownsound píše:Je nějaké ucelené info s checklistem? Trochu se v tom ztrácím. Součástí serie jsou tyto řadovky, ty černé podpisovky a quad jersey? Video si pustím k obědu
Abych řekl pravdu, ty černé podpisovky se mi z náhledů moc nelíbí, fakt škoda různých fixů, ty černé (a bohužel tlusté), to dost kazí, což chápu, že není úplně vaše vina. Chybí tomu nějaká ražba, lak, nevím, neoslovily mě. Parádní jsou ty quad jersey, tam jen škoda, že je to v podstatě vše z jednoho dresu, ale opět, rozumím tomu, třeba se s tím dá do budoucna něco udělat. Řadovky se mi líbí moc (rozhodně z těch 3 ročníků nejpovedenější) a hlavně se mi strašně líbí ty fotky s retro dresy, to je vážně paráda. Jen tak dál, vyvarujte se podpisovek bez podpisů apod. a ono to půjde
lukas kopp píše:Veteran fans hcs píše:Jen v rychlosti za skupinu "hejčtyři"
Co mě se osobně líbilo na videu, že je v tiskárně AG typ pořádek a čistota, to opravdu nebývá zvykem.
Karty se oproti loňskému roku nepresouvali do jiné tiskárny!
To už byste musel byt opravdu vševjed, abyste všechno znal a věděl.
A pořádek musí byt!Na to si potrpim.
Veteran fans hcs píše:lukas kopp píše:Veteran fans hcs píše:Jen v rychlosti za skupinu "hejčtyři"
Karty se oproti loňskému roku nepresouvali do jiné tiskárny!
To už byste musel byt opravdu vševjed, abyste všechno znal a věděl.
A pořádek musí byt!Na to si potrpim.
Ano odhalil jste mě, ale já jsem spíš všejed![]()
Nezapomeňte že už o polygrafii ledacos vím, tak mi prosím vysvětlete, proč jste vloni tiskli na tenounký papír,
proč byl i tisk jiný a ražba nebyla ražba, ale povrchová úprava ražbě podobná.
Je to letos výrobně zkrátka o úroveň výš
DaveBrownsound píše:Je nějaké ucelené info s checklistem? Trochu se v tom ztrácím. Součástí serie jsou tyto řadovky, ty černé podpisovky a quad jersey? Video si pustím k obědu
Abych řekl pravdu, ty černé podpisovky se mi z náhledů moc nelíbí, fakt škoda různých fixů, ty černé (a bohužel tlusté), to dost kazí, což chápu, že není úplně vaše vina. Chybí tomu nějaká ražba, lak, nevím, neoslovily mě. Parádní jsou ty quad jersey, tam jen škoda, že je to v podstatě vše z jednoho dresu, ale opět, rozumím tomu, třeba se s tím dá do budoucna něco udělat. Řadovky se mi líbí moc (rozhodně z těch 3 ročníků nejpovedenější) a hlavně se mi strašně líbí ty fotky s retro dresy, to je vážně paráda. Jen tak dál, vyvarujte se podpisovek bez podpisů apod. a ono to půjde
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti