Datum vydání: Září 2017

Co na ně říkáte?
Luky to máte těžký, když nejste osobně u těch podpisů tak to že ty kluci popadnou nějaké kopyto s kterým před chvilkou podepisovali dresy apod. neovlivníte.Luky píše:Myslím, že někde bylo psáno, že pro všechny byla připravena stejná fixa - modrá, ale bohužel. Tento fix je opravdu neštastný a trochu černá karta, u té se musí počítat, že neodpouští jakékoliv poničení. Ale jinak paráda a držím palce.
Sugy, karty jsem nedělal jen pod OFS, koukněte se třeba na Winners take All troj podpisovky, tam uvidíte v praxi jak taky může vypadat černá fixa na kartě, naposledy je tuším v sekci vlastní sbírka ukázal ma-meSugarRay píše:To byla nadsázka , ale udělat dual a triple hard podpisovky to si zaslouží respekt , takový byly pod OFS naposled ty litvínovský s pohárem jestli nekecam . To už fakt neni p***l něco takovýho dotáhnout .
Ale ty karty jsou možná moc tmavý , škoda pak ty černý podpisy tam tolik nevyniknou , ale pochopil jsem že původně měly být všechny " modrý " jako v tý minulý sérii . Jak řiká pan Hrbek to se nedá ovlivnit , ale tak hlavně že jsou ne .
Nižší limitaci měla i dvojička Trávníček / Jánský. p.Jánský taky něco nepochopil?Veteran fans hcs píše: p. Majdan zjevně nepochopil že má karty podepsat a začal je rozdávat, proto je také nižší limitace...
Jánský v pohodě, Tráva si jich pár vzal na památku, přesto že každý z hráčů dostával pro sebe variantu s jinou ražbouLloyd píše:Nižší limitaci měla i dvojička Trávníček / Jánský. p.Jánský taky něco nepochopil?Veteran fans hcs píše: p. Majdan zjevně nepochopil že má karty podepsat a začal je rozdávat, proto je také nižší limitace...
Repre podpisovky vypadají velmi slušně. To s tím fixem je ale škoda. Mám takhle OFS 13/14 Buyback Kubinčáka a OFS 14/15 Ručinskýho a jiná barva i tloušťka fixy to celý trochu srazí.
Veteran fans hcs píše: o tom že jeden dres, ač hraný, byl použit u celého mužstva psat nebudu, my jsme to v našich projektech udělali také.a dostali jsme za to přes nos.
důležité bude jak budou karty vypadat naživo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host