Peldap - 2016-17 UD ICE 2 BOXY

Boxy otevřené sběrateli v měsíci květnu 2017.
Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Peldap - 2016-17 UD ICE 2 BOXY

Příspěvek od Lembi »

2016-17 UD ICE 2 BOXY : Chtěl bys vás pozvat po nějaké době zase na jednu fajnovou otvíračku. Musím předem napsat, že tento produkt jsem nikdy moc nemusel ( ve smyslu cena boxu + plnění ) , ale tento rok jsem neodolal a zakoupil dnes na burze v Praze hned
2 boxíky. Musím uznat, že karty jsou naprosto perfektní, nové inzertíky SUBZERO jsou nádherný, krásné podpisovky a samozřejmě možnost vytáhnout PREMIERES PATCH je velké lákadlo.
Tak konec řečí které nikoho asi moc nezajímají a jdeme na to, skenoval jsem vše krom řadovek :
SUBZERO : RC Beauvillier , Filip Forsberg , RC Aho , Gretzky .
Obrázek

ICE PREMIERES : Level 5 - / 1299 : J. Bailey , H. Fashing
Level 4 - / 999 : B. Tanev , N. Soshnikov
Level 3 - / 499 : T. Meier
PREMIERES AU : Kyle Connor / 299 , Christian Dvorak / 299
FROZEN FOURSOMES : Mantha , Zacha , Nylander , Kapanen

Obrázek

Obrázek
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Re: Peldap - 2016-17 UD ICE 2 BOXY

Příspěvek od freddy-NJD26 »

Tohle ze dvou boxu ? ..to sorry jako....kdyz to koncilo ,tak sme myslel ze je to tak jeden..ty to fakt ojebavaj...
Patrik Eliáš - 1 275ks

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

freddy-NJD26 píše:Tohle ze dvou boxu ? ..to sorry jako....kdyz to koncilo ,tak sme myslel ze je to tak jeden..ty to fakt ojebavaj...
Taky tak, tyhle ty high endové série. To není moje krevní skupina. dva boxy a obsah jak ze 3 balíčku.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Jako karty vypadají moc hezky, ty inserty Sub zero jsou krásný i na skenu a na živo si myslím, že budou určitě parádní! Ale nemůžu se zbavit dojmu, že ani v tomto ročníku to je z hlediska poměru cena/výkon celkem slabota. Ale tak je pravda, že se dá vytáhnout nějaká petelice a karty jsou to krásný, takže možná je to jen můj špatný dojem. ;)
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

A než jsem to sesmolil, tak se tady už objevily dva příspěvky přede mnou a asi ten dojem teda nemám úplně tak špatný. :D
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

chlapi, velmi děkuji za ohlasy, dokonce i za ty né přiliš hezké. Já jsem tedy asi nějakej zvrácenej, ale vzhledem k tomu, že v každém boxu je 6 balíčků po 4 kartách, tak mě tedy pokud to bylo myšleno vážně zase připadá trochu přehnané napsat, že to je obsah 3 balíčků.
Jasně, všechny tyto boxy jsou většinou o jedné kartě, kolega co otvíral 3 boxy a prezentoval je tady, tak tam měl tu MONUMENTAL PATCH a všichni jste ten brejk pochvalovali a mohli se zbláznit, jak jsou letos UD ICE perfektní.
Proto se zase vracím na začátek, bohužel tyto boxy jsou vnímány většinou podle toho, jestli tam ta 1 NEJ.. KARTA JE, NEBO NE,
já mohu sám za sebe napsat, boxy průměrné, ale krásně udělané designově, peněz nelituji a pokud to zvládnu finančně, určitě ještě do jednoho boxu půjdu.
Díky všem a do mě...............

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

On je tento "problém" prakticky už u většiny boxů, že se to posuzuje právě podle té jedné vytažené/nevytažené karty, která by byla megahitem, tak to zkrátka je, jak jsi psal. Za mě jako fakt krásný karty, ale za tu cenu by třeba aspoň ty limitované karty mohly mít ty limity trochu níž. Takový /99 a nižší by tomu slušely víc.
#3 LA Kings 3300+ karet

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

jo, i tento názor beru, problém u tohoto boxu je, že ty RC jsou tady rozdělený do 5 levelů, jak píšeš ty, tak limit /99 už jsou právě ty nejlepší nováčci a prakticky kdybych vytáhl kohokoliv z nich, tak mi oba dva ty boxy zaplatí, třeba Matthews by zaplatil celý case, a o tom to je.....
DJjandy píše:On je tento "problém" prakticky už u většiny boxů, že se to posuzuje právě podle té jedné vytažené/nevytažené karty, která by byla megahitem, tak to zkrátka je, jak jsi psal. Za mě jako fakt krásný karty, ale za tu cenu by třeba aspoň ty limitované karty mohly mít ty limity trochu níž. Takový /99 a nižší by tomu slušely víc.

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

No jo, to je vlastně pravda, je to tam takhle rozdělený, že ti jakoby horší nováčci mají vyšší limity. To mi chceš říct, že /99 Matthews by zaplatil celý case? To je šílenost! :D :crazy:
Jen se nenech odradit, otevři další box, vytáhni nějakou tu petelici, nejlépe do sbírky a pak se tady budeme zase všichni rozplývat. ;)
Jsem rád, že jsou tady takoví, kteří se toho nebojí a svoje breaky nám tady pak i prezentují. Být to v mých možnostech, tak se toho taky nebojím. :D
#3 LA Kings 3300+ karet

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

PELDAPE ..ja ti prave nechci skazit radost z rozbalovani !! naopak ty si ten borec co to risk.. a dal si do toho penize ..a ja dal nic a akorat tady mektam...(ale nechci mektat.. a abys to bral kriticky)...a kdybych to kupoval jaa...tak ani nakou tu bombu necekam..a ty si ji taky asi necekal...ale dat za dva boxy tisice..a mit tam jen 2 podpisovky !!! a jednu jersey...to by se UD melo chytnou za palici...kdyby tam tech podpisu dali ASPON 3 na box !!! ...dyt nejsou ani limitovany ne ? ..tak vo co GO...myslim ze by si ten pomer vkladani nejak nepokazili...
Patrik Eliáš - 1 275ks

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

tak obávám se, že by zaplatil, tady máš odkaz, klidně se podívej na Ebay : 2016-17 16-17 Upper Deck Ice ICE PREMIERES RC Auston Matthews 95/99, item number : 391769092845
Taky ti chci poděkovat za povzbuzení, uvidím jak to půjde, ale myslím, že ještě jeden zkusím, třeba tam bude ta vysněná pecička.....
DJjandy píše:No jo, to je vlastně pravda, je to tam takhle rozdělený, že ti jakoby horší nováčci mají vyšší limity. To mi chceš říct, že /99 Matthews by zaplatil celý case? To je šílenost! :D :crazy:
Jen se nenech odradit, otevři další box, vytáhni nějakou tu petelici, nejlépe do sbírky a pak se tady budeme zase všichni rozplývat. ;)
Jsem rád, že jsou tady takoví, kteří se toho nebojí a svoje breaky nám tady pak i prezentují. Být to v mých možnostech, tak se toho taky nebojím. :D

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

tak borcem mě nikdo ještě nenazval, děkuji. Spíš jsem tady byl dost často za blázna...
Jinak ty podpisy jsou limitovaný, je to na tom skenu špatně vidět, jsou v limitu /299 a musím napsat, že se celkem prodávají, bohužel jsem měl smůlu na jména, ta jersey není limitovaná a určitě máš pravdu, plnění by mohlo být lepší, ale já věděl co a v jakém poměru v boxu bude, takže to pro mě nebylo překvapení, když už nic jiného, chtělo to lepší jména, díky za názor....
freddy-NJD26 píše:PELDAPE ..ja ti prave nechci skazit radost z rozbalovani !! naopak ty si ten borec co to risk.. a dal si do toho penize ..a ja dal nic a akorat tady mektam...(ale nechci mektat.. a abys to bral kriticky)...a kdybych to kupoval jaa...tak ani nakou tu bombu necekam..a ty si ji taky asi necekal...ale dat za dva boxy tisice..a mit tam jen 2 podpisovky !!! a jednu jersey...to by se UD melo chytnou za palici...kdyby tam tech podpisu dali ASPON 3 na box !!! ...dyt nejsou ani limitovany ne ? ..tak vo co GO...myslim ze by si ten pomer vkladani nejak nepokazili...

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Tohle bych tem dilinakum z UD hodil na hlavu , dva boxy a tohle ? To si delaj p***l . Ten borec jak tam mel Puljujerviho na tom rc au patchy ten mel kliku jak blazen , jinak dalsich 10 boxu bude takovych , to je proste spatne tohle *ne*
Obrázek

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

[quote="peldap"]tak borcem mě nikdo ještě nenazval, děkuji. Spíš jsem tady byl dost často za blázna...
to jsi na tom ještě dost dobře :-) me tu nazval jeden "..." vyžilým strejcem :-) tak ze jsi na tom ještě dost dobře :-) :-)

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

zizomil píše: to jsi na tom ještě dost dobře :-) me tu nazval jeden "..." vyžilým strejcem :-) tak ze jsi na tom ještě dost dobře
Ty jo, ty seš hroznej uplakánek...nestačí, že jste s tím druhým mistrem zaspamovali jedno vlákno? Běžte si to radši fakt vyřídit osobně, tohle už je trochu přeháňka *mrk*

Co se týče toho plnění...vypadá to fakt na první pohled jen na 1 box a ne na 2...ale, jak říká Peldap, vytáhnout Rookie Premieres Matthewse nebo Laineho, tak je tady každej uprděnej...a po právu, to jsou jedny z nejhodnotnějších RC karet, co já bych dal za Nuge na této kartě, ty ceny jsou naprosto šíleny a to už šly podstatně dolů za těch 5 let...já naopak Peldapa obdivuju, často otvírá dražší produkty a i když to občas dopadne špatně, vždycky zůstává pozitivní a vyhlíží další breaky :) přeju mu nějakou fakt mega pecku :thumbup:
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

deiv14 píše:
zizomil píše: to jsi na tom ještě dost dobře :-) me tu nazval jeden "..." vyžilým strejcem :-) tak ze jsi na tom ještě dost dobře
Ty jo, ty seš hroznej uplakánek...nestačí, že jste s tím druhým mistrem zaspamovali jedno vlákno? Běžte si to radši fakt vyřídit osobně, tohle už je trochu přeháňka *mrk*

uplakanek? ty jsi to nepochopil ... ja si z toho delam jenom p***l tak priste zapoj mozek nez budes psat něco o uplakankovi :-)

maardear
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od maardear »

Díky za break *thks* . Ty SUBZERO jsou fakt parádní. K tomu plnění. Tohle by mělo být v každém boxu.

1 Autograph
1 Memorabilia Card or Exquisite Collection Insert
2 Ice Premieres Rookie Cards
1 Sub Zero Insert
1 Ice Champions, Ice Premieres or World Juniors Insert

Mě tam chybí ta Exquisite Collection Insert *myslim*
2016-17 ARTIFACTS BASE MATERIALS EMERALD ..................................................................................... 096 / 176

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

všem lidem se moc omlouvám, dělám chytráka, jak vím co tam bude a nakonec mě pokoří obyčejná skleróza.
Samozřejmě že tam Exquisite Collection Insert byla , RC DYLAN STROME / 199 .
to maardear : moc díky za postřeh a upozornění.
maardear píše:Díky za break *thks* . Ty SUBZERO jsou fakt parádní. K tomu plnění. Tohle by mělo být v každém boxu.

1 Autograph
1 Memorabilia Card or Exquisite Collection Insert
2 Ice Premieres Rookie Cards
1 Sub Zero Insert
1 Ice Champions, Ice Premieres or World Juniors Insert

Mě tam chybí ta Exquisite Collection Insert *myslim*

maardear
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od maardear »

Se Stromem se to má jak s Puljujarvim, investice dobudoucna, mělo by to být dobrý jméno, snad se vschopí ;)
2016-17 ARTIFACTS BASE MATERIALS EMERALD ..................................................................................... 096 / 176

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

maardear píše:snad se vschopí ;)
tak von ani poradne nezacal ze joo...to by mu museli dat vic cuchnout :)
Patrik Eliáš - 1 275ks

Odpovědět

Zpět na „Květen/May 2017“