Tak na tohle jsem čekalHans píše:Viděl jsem pár brejků na zahraničních fórech a myslím, že ty boxy jsou trošku líp plněné než Between The Pipes. Mám docela silné nutkání si pár boxíků nakoupit. Nevypadá to vůbec špatně.

Tak na tohle jsem čekalHans píše:Viděl jsem pár brejků na zahraničních fórech a myslím, že ty boxy jsou trošku líp plněné než Between The Pipes. Mám docela silné nutkání si pár boxíků nakoupit. Nevypadá to vůbec špatně.
Musíš ale slíbit, že něco z těch karet pustíš, jinak nehrajuHans píše:Irbe a Tie. Hoši vy mi dáváte. Takové reakce jsem ale čekal.No ale je fakt, že přemýšlím. Uvidíme, po výplatě.
Kup taky case a něco vytrejdujeme.ma-me píše:Musíš ale slíbit, že něco z těch karet pustíš, jinak nehraju
Kdyby tam bylo v boxu 9 podpisovek, tak jo, ale takhle si asi počkám na 90´sHans píše:Kup taky case a něco vytrejdujeme.ma-me píše:Musíš ale slíbit, že něco z těch karet pustíš, jinak nehraju
$90,-SugarRay píše:Ma-Me ty si muj člověk přesně muj vkus , jo z výplaty si koupit case to by se mi taky zamlouvalo Hansi, pak kdo zvyšuje ten průměr na hlavu - včera řikaly že je to nějak 28.500 ,- no to je jasný když Hans jednim vrzem zabere 50 litrůa proletariát pak jenom 8-9
Ne vážně tenhle case jako seriál bych si nechal líbit , jinak já jsem boxy nikde na prodej neviděl ani na dacardu , přitom už se tolik brejkuje . A kolik to može stať taková dekáda ?
Já jsem po BTP na chvilku vyléčenIrbe píše:Ma-me od tebe bych čekal taky case to samé od pana Hrbka(je tam spousta Mikůa od Pavla rozbalit aspoň jeden na shopu
Přesně tak, první byl "zázrak na ledě" a na druhém místě 1980...DzEjDy píše:Možná se pletu, ale není tohle výsledek hlasování, který před nějakým časem ITG uspořádalo o nejdůležitější, nejvýznamnější (nebo nevím jak to přesně nazvat) událost v hokejový historii a vítězem se tehdy tuším stal americký Miracle on ice, tudíž osmdesátý léta? Nebo jak moc je reálný že by vyšly i devadesátky (nějaké info, zdroj,...?
Felipe píše:Už sem někde četl, že se chystají ITG Decades 1990s.
In The Game Hockey Redemption ProgramDzEjDy píše:Mohl by mně někdo prozradit co je tohle za kartu? Na webu ITG Hašan žádnou auto kartu v checklistu nemá.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host