Podle zjištěných informací si tyto karty vydává sám klub, výrobním partnerem je OFS.
Taky bych si to dokázal představit jako plnohodnotnou sériiLloyd píše:To vypadá dost pěkně. Tomu už chybí jen pár hard signed podpisovek a přidat dalších asi 20 klubů
Tak co,máš karty?????redcraft píše:Taky se mi to líbí.
Jak se vyjádřil pan Hrbek: "Je to v retrostylu, má to něco do sebe"
Doufám, že na mě v sobotu jedno balení zbyde, náklad 60 kusů není moc.
Zadní strany, to je kámen úrazu snad všech tuzemských karet...Tie píše:najdou se i drobnosti, které se nelíbí - jako odfláknuté zadní strany - ale jinak moc hezký
Ještě ne. Budou se prodávat až příští sobotu 14.1.Maurice Richard píše:Tak co,máš karty?????redcraft píše:Taky se mi to líbí.
redcraft píše:Ještě ne. Budou se prodávat až příští sobotu 14.1.Maurice Richard píše:Tak co,máš karty?????redcraft píše:Taky se mi to líbí.
Tak ono s kvalitní zadní stranou je spousta práce. Druhá fotka, podrobné statistiky, charakterizující a zasvěcený text...Jednodušší je tam napsat: "Vážený sběrateli, kdybys to podle přední strany nepoznal, tak věz, že v rukou držíš hokejovou kartičku..."Zadní strany, to je kámen úrazu snad všech tuzemských karet...
Lloyd píše:Tak ono s kvalitní zadní stranou je spousta práce. Druhá fotka, podrobné statistiky, charakterizující a zasvěcený text...Jednodušší je tam napsat: "Vážený sběrateli, kdybys to podle přední strany nepoznal, tak věz, že v rukou držíš hokejovou kartičku..."Zadní strany, to je kámen úrazu snad všech tuzemských karet...
Máte samozřejmě zase pravduStars_hockey_cards píše:Tak ne všechny české karty mají špatné zadní strany. U OFS to chápu, vymyslet na 400 karet textíky a kupovat fotky... to by nebylo snadné a už vůbec ne levné...
Ale třeba takové kartičky Lva - tam je parádní zadní strana
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti