2x OFS Classic 2016/17 Série I. RHK
Re: 2x OFS Classic 2016/17 Série I. RHK
Nechci delat soudy, a uz vubec ne rikat, ze nekdo nekomu nadrzuje apod. Ale holy fakt je, ze my otevreli 11x hobby a ani jeden nebyl jako tyto, samozrejme kdyz odectu karty plnene jen do rhk boxu:). Beru ostatni karty v serii. My meli vse garantovane, coz je samozrejme v poradku. Ale nic navic, mozna paralel, tem jsem nevenoval pozornost. Inserty, auto a memo 100% ne nic. Meli jsme na rozbaleni 20 boxu a stopli jsme to dokonce uz u 11teho kusu!! Collectory byly v pohode. Ja muzu jeste zkusit vzit jedno hobby a porovnat, to neni problem. Ale fakt se tech nasich 11 boxu ani jeden z nich nepriblizoval temto dvema. Coz je samozrejme pro nas spatne. Ja byt sberatel, vezmu si Rhk box a to je samozrejme pro vsechny ostatni prodejce nestastne. Osobne jsem treba kvuli tem hobby boxum nechtel delat group break, ale kdyz bychom tam dali tyhle rhk boxy, proc ne:). Treba jde o souhru nahod, pockal bych si na par dalsich boxu. Jak hobby, tak rhk. Hlavne tedy rhk, pze 11 boxu je asi dost na udelani si nejake predstavy.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Kdybych takový box otvíral, tak bych asi skákal radostí, ale z druhého pohledu to není moc hezký vůči ostatním co budou otvírat "normální" boxy. Nicméně jsme přece všichni jenom lidi ne? A tohle se může stát kdekoliv a kdykoliv. Doufám, že takových boxů je minimálně. Pokud je to ovšem dělané vědomě a bude tak vypadat každý RHK, tak je to špatně... A jinak smiesku: Tys měla v každém balíčku 2 hity místo jednoho? 20 balíčků asi nebylo že? 
- SugarRay
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
ty vole tak teď jsem se v tom ztratil uplně , teď už ti to nevadí ? jenom kvůli tomu že jsem k tomu napsal něco i já ? jak to řikal Jan Kraus ? my jsem tady demokrati , jenom si musíš myslet to co my , řikat to co my , volit toho koho my atd.
vést proti tomu konspirační teorie bych si fakt nedovolil a nezavdávejte hlavně jak řiká worlikk důvod k tomu aby se někdo jako já mohl projevit .
co to je tohle ? já myslel celou dobu že fan shop a RHK jsou v Praze ale teď mi tady někdo sdělí že jsou někde na Chomutovsku ne .....
vést proti tomu konspirační teorie bych si fakt nedovolil a nezavdávejte hlavně jak řiká worlikk důvod k tomu aby se někdo jako já mohl projevit .
co to je tohle ? já myslel celou dobu že fan shop a RHK jsou v Praze ale teď mi tady někdo sdělí že jsou někde na Chomutovsku ne .....

-
Veteran fans hcs
- Legenda

collector boxů je vyrobeno 650 a bonus podpisovek z Icebooku je 5 různých s limitací x/4, to je 20 kusů.
konspirační Sugare, spočítej si ten poměr
konspirační Sugare, spočítej si ten poměr
Lidi sobota vecer, nemam na karty ani moc naladu, ale vrtalo mi to hlavou, tak jsem secetl celkovy pocet karet, krome radovek, co jsme vlozili a co je pripraveno na vlozeni. V prvni fazi bylo rozbaleno 11 ks hobby a 9 ks Collector. Vyhoda je, ze dalsi otevrene collectory mam jeste neserazene v krabicich, takze se mi do toho nepletou. Odecetl jsem karty garantovane na tech 9 collectoru (treba tam bylo neco navic, takze ty pocty mohou byt s presnosti plus minus 2 karty), ty jsou plnene pekne mimochodem, i proto jsme stopli hobby a presli na coll, pze jsme meli minimum tech lepsich karet, ale radovku uz cca 3 az 6 ks od kazdeho hrace. A vyslo mi: 5x auto, 6x jsy, 24 insertu. Coz jestli se nepletu jsou 2 karty navic oproti garantovanemu plneni. Paralel jsem secetl dohromady hobby i coll. Na 20 boxu mame 88x red (melo bych jich byt 100), blue 44 (50), emerald 26 (30). Malymu jsem nechal jardu hubla a januse, kubovi petruzalkovi 1x jeho red, druhymu malymu vlastne jeste insert kubata. Rucni plneni samozrejme nejakou chybku muze prinest. Mne by ani nenapadlo bez dnesni diskuze ty pocty pocitat, ale co si pamatuju, hobby mi prislo slaby, collector super. Ja bych dokonce tipnul, ze nebyla v kazdem hobby memo nebo auto, jak vychazi, ale byly navic v collectorech. Nicmene, to si samozrejme nepamatuju...takze spekuluji. Mym zajmem neni nikoho poskodit. V podstate jsem sam proti sobe, jen davam dalsi podnet pro nakup konkurencniho produktu:). Ale toto je pro me jasna volba. Rhk box oproti normalnimu hobby vede Celkem o dost.
Jinak ty pocty paralelek bych zase tipnul, ze spis chybely v tech collectorech, jenze tam byly jine super karty. V hobby tipuji, ze vse sedelo. Znova pisu, nemam zajem tady vyvolat nejakou hysterii, to vubec neni nutne, jen dokladam fakta. Berte to jako break 20ti boxu, nic jineho. A zaverem: to 33mc: za kolik nam nechas rhk boxy?:)))).
Jinak ty pocty paralelek bych zase tipnul, ze spis chybely v tech collectorech, jenze tam byly jine super karty. V hobby tipuji, ze vse sedelo. Znova pisu, nemam zajem tady vyvolat nejakou hysterii, to vubec neni nutne, jen dokladam fakta. Berte to jako break 20ti boxu, nic jineho. A zaverem: to 33mc: za kolik nam nechas rhk boxy?:)))).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
Veteran fans hcs
- Legenda

ještě jednou bych tady chtěl zdůraznit že se stala chyba při balení, brigádník do boxů dal dávku paralelek(insertů( omylem dvakrát.
rozhodně v tom nebyl záměr, je mi to líto a omlouvám se za své lidi
Jestli on tam nedal ty nase!:))). To si delam legraci. Berte to prave treba jako info pro kontrolu plneni. Sam nase balicky plnim rucne a ty pocty jsou proti vasemu plneni zanedbatelne a i tam urcite obcas udelsm chybu...
Tak teď už v tom mám úplně guláš. 
- SugarRay
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
To já přece nemůžu vědět kolik těch karet je , to víte jenom vy . Já jenom spekuloval že by mohla být nějaká bonusovka buď Icebook nebo Team pride na jeden collector case , tak teď znám fakta a vim že to tak neni .
Mě spíš nešlo do hlavy jak jste řikal že jsou ty bonusový karty v hobby boxech , tak jsem se ptal jaký , když všechny paralelky a inserty jsou limitovaný a nic navíc z jiný série jako u collectorů tam neni . tak co to je za bonusový karty ?
a jak mohl brigádník naplnit všechny ty RHK boxy , když to plnil timhle stylem , to pak ty karty musí někde jinde chybět , nebo to nechápu .
možná něco chybí teda podle těch Pavlovo výpočtů u něj . a ono se to pak nasčítá ni ?
Možná konspirace ale to semínko pochybností ve mě začlo klíčit už od doby kdy Mc "vytáhnul" Jágra 1 of 1 stick z OFS exclusive , zkoupil třetinu produkce Icebook i když vim že je to lež , teď RHK boxy od brigádníka , našlapaný case Icebook z fan shopu v Praze atd.
Je to jenom můj pohled na věc , nevim jestli je to pravda nebo ne , ale napsat to můžu ne , jestli se pletu tak si názor opravim nebo se omluvim . Ale ať mi nikdo neřika abych se neprojevoval vůbec nebo něco v tom smyslu .
Mě spíš nešlo do hlavy jak jste řikal že jsou ty bonusový karty v hobby boxech , tak jsem se ptal jaký , když všechny paralelky a inserty jsou limitovaný a nic navíc z jiný série jako u collectorů tam neni . tak co to je za bonusový karty ?
a jak mohl brigádník naplnit všechny ty RHK boxy , když to plnil timhle stylem , to pak ty karty musí někde jinde chybět , nebo to nechápu .
možná něco chybí teda podle těch Pavlovo výpočtů u něj . a ono se to pak nasčítá ni ?
Možná konspirace ale to semínko pochybností ve mě začlo klíčit už od doby kdy Mc "vytáhnul" Jágra 1 of 1 stick z OFS exclusive , zkoupil třetinu produkce Icebook i když vim že je to lež , teď RHK boxy od brigádníka , našlapaný case Icebook z fan shopu v Praze atd.
Je to jenom můj pohled na věc , nevim jestli je to pravda nebo ne , ale napsat to můžu ne , jestli se pletu tak si názor opravim nebo se omluvim . Ale ať mi nikdo neřika abych se neprojevoval vůbec nebo něco v tom smyslu .

- Steven Hockey Cards
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Tvl, to je zas debata
na základě 2 breaků se tady dělaj šílený závěry !
Ohledně ICEBOOK bonusů ... nikdo neřikal jaká je garance, je to prostě bonus a že to že 3 boxů nevytáhneš, tak ne no a co ? Kde je napsaný, že to vytáhneš ? To samý ty Team Pride !
A bonus v hobby bude asi ty podpisovky a paralelky insertu v těch RHK boxech ...
Ohledně ICEBOOK bonusů ... nikdo neřikal jaká je garance, je to prostě bonus a že to že 3 boxů nevytáhneš, tak ne no a co ? Kde je napsaný, že to vytáhneš ? To samý ty Team Pride !
A bonus v hobby bude asi ty podpisovky a paralelky insertu v těch RHK boxech ...
- SugarRay
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
tady někdo buď neumí číst , nebo neví co chtěl básník říct , ztráta času ...........

Tedy dal je presne do techto dvou boxu, nebo do vsech?Veteran fans hcs píše:ještě jednou bych tady chtěl zdůraznit že se stala chyba při balení, brigádník do boxů dal dávku paralelek(insertů( omylem dvakrát.
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96
Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple
Série: CZ Legendy, Wien 96
Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple
-
Veteran fans hcs
- Legenda

Bohužel se to nedá zjistit, doufám že to bylo jen několik boxů.
Tedy projeví se to až se otevřou další RHK boxy
Tedy projeví se to až se otevřou další RHK boxy