3 boxy na Vánoce, které se Vánoc nedočkaly

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2016.
Odpovědět
scarf
Zkušený
Zkušený

3 boxy na Vánoce, které se Vánoc nedočkaly

Příspěvek od scarf »

Ahoj všem sběratelům,
už nějakou chvíli jsem měl doma několik boxů schovaných na Vánoce. V pátek večer mě však společně s kámošem přemohla obrovská zvědavost. Boxy jsem chtěl nechat až na Vánoce, tak jsem si řekl, že si rozdělám pouze čtyři balíčky (97/98 Score, 97/98 Donruss, 03/04 Topps, 16/17 OPC) a pak toho nechám. CHYBA.
V balíčkách byly samé base karty.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Rychle zhodnotím: Jarda potěšil, 2x Steve jakbysmet a navíc karty Petera Sejny a Tomáše Kurky, které míří do vedlejší sbírky.

Samozřejmě, že jsem cítil neukojenou breakovací potřebu, a tak jsem postupoval dále. Na řadu přišel první z boxů 13/14 Tottaly Certified a musím říci, že takhle slabý box těchto karet jsem už dlouho neviděl. No posuďte sami.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
a hit boxu
Obrázek

Rychle zhodnotím: Jarda potěšil (míří do vedlejší sbírky), jména na RC kartách určitě potěšila, jenom jedna paralelní karta s limitem /50 + žádný limit u jersey karet *bang*

Další na řadě byl kamarádův box 13/14 Playbook.
Obrázek

Rychle zhodnotím: nádherná karta Rinneho a asi nejhodnotnější karta celého breaku škoda, že jen na redemption Tomáš Jurčo /25. Karta by měla vypadat následovně:
Obrázek

Poslední na řadu šly 14/15 Ultimate. Box od kterého jsem měl velké očekávání. Karty budu dávat postupně jak jsem je odkrýval i s drobným komentářem.

tady vládne spokojenost se jménem
Obrázek

opět spokojenost, super jméno a navíc brankář
Obrázek

Tady jsem tajně doufal, že pokud bude jako poslední karta boxu update 13/14 Ultimate Signature bude to David Krejčí (dost často se zde tahá) nebo podpisovka Marchanda. Mikael Granlund taky neurazí.
Obrázek

Jako čtvrtou kartu jsem vytáhl jersey kartu mého oblíbence Vladimíra Tarasenka (míří do vedlejší sbírky)
Obrázek

Jako pátá se objevila podpisovka legendy Vincenta Damphousse (žádná legenda samozřejmě neurazí, ale musím uznat, že z checklistu jmen, které se na této podpisovce nachází, se pro mě jedná bohužel o jedno ze slabších jmen)
Obrázek

Jako poslední na mě vykoukl tenhle kluk. Se jménem obrovská spokojenost.
Obrázek

Rychlé zhodnocení: Box dle shlédnutých breaků (a že jich bylo) beru jako průměrný, takže jsem spokojený. Tyto karty mi přijdou v poměru cena výkon v porovnání s mnohými ostatními high-end produkty naprosto super (můj poznatek, že zhruba 7 z 10 boxů v case je průměrných nebo skvělých, ostatní tři jsou podprůměr).

Rozbalovačku jsme si s kámošem náramně užili a domluvili jsme se, že na Vánoce budeme muset nakoupit nějaký ten boxík nejspíš až v prosinci, aby nám to do těch Vánoc opravdu vydrželo.
Smíšené pocity z rozbalování mi náramně vylepšila pošta od Panini (viz příslušná sekce). Díky za pozornost a za každý případný komentář. Petr

lastik
Legenda
Legenda

Re: 3 boxy na Vánoce, které se Vánoc nedočkaly

Příspěvek od lastik »

Certified hodne spatny, tohle jsem snad ani nevidel, Playbook parada... Jurca si myslim, ze poslou.... a Ultimate taky super Rookie Patch Aarona... podpisy Vasil, Vinny a Granlund taky neurazi... Taras do sbirky taky super!!

kalderon
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od kalderon »

jj, Totálky byly fakt bídný, i když Nail je dobrý jméno, jinak Jurko na Playbooku pro našince dobrý a Ultimatky se povedly

Nikhaj
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Nikhaj »

Ja by som skôr vyzdvihol absolútnu až prehnanú jednoduchosť jersey karty Tarasenka, akože tá karta mi proste nič nehovorí, Ekblad je fakt krásna ale limit 100? kľudne by tam mohli dať 25, tá karta si to zaslúži. Ale super otváračka.

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2016“