Mě se tahle série líbí asi tak o 100% víc než ta loňská. Fotky se mi zdají lepší, stříbrný/zlatý okraj se mi líbí. Kolečko je dost divný, ale výrazně mi nevadí, nakonec není to poprvé, co se na kartách objevilo v různých podobách.. Celkově na mě ty karty působí docela příjemným dojmem.
Ale i za mě negativa - zaprvé výběr hráčů je dost divný, takový nástřel o ničem.. dáme tam koho máme zrovna po ruce. Jestli to má vyjít ke SP, pak bych tam uvítal takové hráče, kteří tam patrně budou.. druhá věc co mi vadí je způsob jakým to vychází, respektive pokud vydám nějaký produkt, mělo by být dopředu jasné co vše vydáme.. a ne, že si něco pořídim, za půl roku se objeví PP a nějaké další paralelky (tahle kritika směřuje k minulému roku, třeba to bude jinak.. ale pokud ne, je to podle mě špatně). Poslední věc - podpisy na samolepkách? Proč do háje? Když je těch karet pár proč to neudělat jako hard sign? I kdybych to měl vydat později. Být to hard sign tak si tu serii asi pořídim, přece jen repre karet je minimálně. Takhle mě to asi moc lákat nebude, asi uvidim jak to bude vypadat naživo a jaká bude cena.
Takže abych to shrnul, je to z mýho pohledu krok dopředu, o hodně lepší než loni, navíc podpisovky.. ale chce to dotáhnout, berte to prosím jako konstruktivní kritiku a můj názor, někomu třeba naopak co kritizuju může vyhovovat