Jirka Sekáč hlásí v kalendáři že je březen .pavelbart píše:JJ, v březnu, hned ze startu.DSTRAKA píše:Díky, moc se těším, bude ten G. Break už v březnu?pavelbart píše:Budeme dělat GB a dáme tam opět zajímavý bonus!! A to není vše co připravujeme k Serii 2!DSTRAKA píše:Tak plnění mě překvapilo, čekal jsem že počet karet půjde dolů, ale tohle jsem fakt netušil.![]()
Už se těším jestli bude Pavel dělat g. Break.
Jinak ty GU vypadají hodně dobře!! Mně tam samozřejmě irituje Duda za Litvínov, ale už jsem vydavateli říkal, že to chápu:-))))
2015-16 OFS Classic
Re: 2015-16 OFS Classic
JJ, já si to neuvědomil:-). Myslel jsem po burze a nesecvaklo mi, jaké je datum:-).
Bude to v úterý ve 20:00, již je v podstatě vše připraveno. Velmi zajímavý bonus!
Stejně tak jako akce na boxy a balíčky SERIES 2. Také lákavé, hlavně pro ty, co budou chtít celé casy!!!
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... start=2520
Bude to v úterý ve 20:00, již je v podstatě vše připraveno. Velmi zajímavý bonus!
Stejně tak jako akce na boxy a balíčky SERIES 2. Také lákavé, hlavně pro ty, co budou chtít celé casy!!!
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... start=2520
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Spíš to vypadá na další kousek do sbírky litvínovských errorů...Tie píše:Jaroslav JurčíkPobavilo... doufám, že na kartách to bude správně

Tak jsem viděl první foto parallelních verzi a podpisů a připadají mi jiné než v první serii.
Parallelni verze je trochu vybledlá a signature do šediva.
Koukám že iniciály JJ letí a prodávají sami
To Jury pukne smíchy, až mu to ukážu 
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem měla možnost si splnit alespoň částečný senmajkouch píše:tolik optimismu bych chtěl taky mít, s mym štěstím se mi všechny obloukem vyhnousmiesek píše:těším se, až budu držet v rukou tu svou vyvolenou
...

...
na druhou stranu ještě že to je "pouhá" redemption, že mi nebude tuto kartičku líto zaslat a počkat si na to až příjde ta vyvolená.
Ale jinak opravdu, kartičky s limitacemi x/10, resp. podepsané, co byly k vidění dneska na burze jsou duhové a ten podpis na kartě tou fixou se povedl.
A taky určitě palec nahoru
DSTRAKA: ano, paralelní verze kartiček mají jiný odstín
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet
<<" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Karty jsou uz vsude.Obchody,aukro i tady,ale break sem zatim nikdo nedal.

- kulometcik
- Hvězda

- Kontaktovat uživatele:
-
Veteran fans hcs
- Legenda

poslední várku team edition jsme posílali v pátekkulometcik píše:Pane Hrbek, kdy dojdou na kluby team edition?
- worlikk
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
To bude asi tím, že na burze šel každý po svým týmu a moc se nebrejkovalo. Myslím, že se to ale brzy změní...hokej399 píše:Karty jsou uz vsude.Obchody,aukro i tady,ale break sem zatim nikdo nedal.![]()
- Maurice Richard 9
- Veterán

Další skvělá práce pane Hrbek.

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
- Bianconero
- Legenda

Pár otázek a postřehů ke druhé sérii:
Eduard Šimun - fotografie Dmitrije Monjy
Blaž Gregorc - fotografie Jaroslava Moučky
Jaroslav Moučka - fotografie Tomáše Pipka (?)
Ladislav Havlík? Proč podruhé? Mohli tam být Poulíček, Venkrbec, Zadina, Krajňák.
Dotaz k ostatním majitelům karty Martina Štajnocha. Máte také špatný tisk (viz obrázek)? Díky za odpověď.

- 1. Proč byly změněny barvy a odstíny karet a fonty písem? Argument "oddělení S1 a S2 od sebe" neberu. Série by na sebe měly naopak právě navazovat, jinak působí jako rozličné produkty. Barvy a fonty jsou pro mě zásadním poznávacím znakem celého produktu.
- 2. Proč změna limitů u Magic Hands, Young Power a Coach? První série /199, druhá série /99.
- 3. Karty Rookie. V první sérii nápis "Rookie Card", ve druhé sérii pouze "Rookie", proč?
Eduard Šimun - fotografie Dmitrije Monjy
Blaž Gregorc - fotografie Jaroslava Moučky
Jaroslav Moučka - fotografie Tomáše Pipka (?)
Ladislav Havlík? Proč podruhé? Mohli tam být Poulíček, Venkrbec, Zadina, Krajňák.
Dotaz k ostatním majitelům karty Martina Štajnocha. Máte také špatný tisk (viz obrázek)? Díky za odpověď.

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
já to samozřejmě trošku nadnesu, kdy jsem si taky kladla otázku, proč má podruhé kartičku Martin Matějíček a všechny otázky směřující právě na paralelní verze, ať už font a nebo barva podle mě mluví za vše, asi hráč chtěl mít i druhou variantu kartičkyBianconero píše:Pár otázek a postřehů ke druhé sérii:Ladislav Havlík? Proč podruhé?
Samozřejmě to píšu nadneseně a těch změn hlavně po stránce vzhledu nešlo přehlédnout
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet
<<" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Přesně mně to také nesedí.Bianconero píše:Pár otázek a postřehů ke druhé sérii:
- 1. Proč byly změněny barvy a odstíny karet a fonty písem? Argument "oddělení S1 a S2 od sebe" neberu. Série by na sebe měly naopak právě navazovat, jinak působí jako rozličné produkty. Barvy a fonty jsou pro mě zásadním poznávacím znakem celého produktu.
V albu to pak nevypadá dobře.-
Veteran fans hcs
- Legenda

Za chyby se omlouvám.
Rozdíl v návrzích a barevných odstínech je nutnou změnou, je to interní záležitost firmy.
Jako vysvětlení by mělo stačit že jsme celou grafiku museli dělat úplně znovu.
Ještě jednou se omlouvám za chyby, nezvládl jsem kolotoč korektur.
Rozdíl v návrzích a barevných odstínech je nutnou změnou, je to interní záležitost firmy.
- Bianconero
- Legenda

Děkuju za vysvětlení, pane Hrbku 
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Chybu může udělat každý, ne každý se ale umí omluvit.Veteran fans hcs píše:Za chyby se omlouvám.

Za vše můžou smieskovy nátlaky s dotisky karet.
- jarosenko
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
No ono je jedna vec korektura kde se prehledne samozrejme dost veci.
A druha vec je samotny tisk. Protoze pokud si dobre pamatuji, tak loni byl u prvni serie nejaky problem s rozlisenim ze?
Kdyz ted prosla i tato chybicka tak to ve me evokuje nazor ze to tisknou tiskari co maji zavazane oci...
Pokud se to jelo ve stejny tiskarne. Bud na to dlabou a nebo jsou to telata. A neberte to jako machrovani ale tohle je v silach tiskare stopnout a poslat zpet na opravu. Kdyz se to hodi na papir a nedej boze z knihari uz je pozde...
A druha vec je samotny tisk. Protoze pokud si dobre pamatuji, tak loni byl u prvni serie nejaky problem s rozlisenim ze?
Kdyz ted prosla i tato chybicka tak to ve me evokuje nazor ze to tisknou tiskari co maji zavazane oci...
Pokud se to jelo ve stejny tiskarne. Bud na to dlabou a nebo jsou to telata. A neberte to jako machrovani ale tohle je v silach tiskare stopnout a poslat zpet na opravu. Kdyz se to hodi na papir a nedej boze z knihari uz je pozde...

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
-
Veteran fans hcs
- Legenda

tiskaři za to nemůžou, až bude čas tak Vám to všechno vysvětlímjarosenko píše:No ono je jedna vec korektura kde se prehledne samozrejme dost veci.