Tentokrát jsem měl kliku a vyšel na mě jeden zlaťák. Stylem, že na telefonu to jde fakt blbě objednat. Takže pro jistotu jsem si to volepil ještě zprávou a mailem. Klasicky nepočítám s tím , že TOP hity vyjdou na mě, ale radost z toho, že bude zlaťák je dostačující. Na burze se od Petry (příjemná blonca s MekDejvidem u stolku - Pavle podle mě brzo přijdeš o popularitu, protože ona tě zastoupí

No a na burze klasická hecovačka se Staalem a Worklikem... berem artefacty ? Tak jo. Beru jedničku a přidávám Full Force. Honzové oba berou po dvou artefactech. Slovy Matěji nebuť sračka a jsi navíc na řadě takže ber taky druhej. Oká beru druhej.
Výsledek si můžete prohlédnout zde, aneb štěstí sedne fakt i na vola... jo poprvý jsem měl v burzovních balíčkách něco jinýho než Cháru nebo jersey Cháru nebo lesklího Cháru nebo Cháru s Chárou....
Full Force: ve skutečnosti jsou ty karty mnohem hnusnější než na náhledech

Artifacts balík 1: dva poušťácí

Artifacts balík 2: dva hráči

Zlatohřívák: tady jsem čuměl jak vejr... popis z webu hokej-karty.cz : "v této sérii není použitá žádná řadová karta!!!"

Zdá se vám, že je to málo ?
tak tedy
4. místo
PK Subban Full Force Goooal! - opak řadovek, moc povedená karta

.
.
.
.
.
3. místo
Sedin bros, relativní spokojenost

.
.
.
.
.
.
.
.
.
2. místo
Jonathan Huberdeau - double jersey auto 22/49 solidní karta, spokojenost (lepší jak super patch Semina

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1. místo
Zpátky ke Zlatohřívákovi - pochopil jsem ty řadovky a hlavně kartónky ve zlatým balíčku. Ano byla tam další karta......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
moc pěkná karta
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dokonce i zajímavá karta
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
takže tady je....

zatím fakt netuším co s ní udělám... zda zůstane ve sbírce nebo změní majitele... to samé i Huberdeau...
Worklik potvrdí, že při rozvbalování jsem čuměl jak debil... jo nebyl jsem sám... stálo nás u toho víc co čuměli jak jelita .... takže tak
poznámka: nechybělo mnoho a vyměnil jsem jí se Staalem za 2 kafe, koláč a jersey Kassela, ale Staal na něj dostal lepší nabídku