To je ten pták, co rychle běhá, káně velké33mc píše:A jaký je nejrychlejší zvíře na světě?Veteran fans hcs píše:A číslo bot mám 46
Tak to je paráda zrovna včera mne to napadlo že by to chtělo break s OFS 15/16 sem stím !!!!pavelbart píše:Připravujeme Group Break OFS 15-16, více info během dne.
S velice a velice zajímavým bonusem:-).
Technické info, obdrželi jsme první várku OFS boxů a nedopatřením je nemáme zapečetěné tou samolepou OFS a slídou. Slídu bohužel nevyřeším, ale samolepy dostaneme na burze. Pan Hrbek může vše potvrdit. Já tohle znám od nás, jak se spěchá, tak člověk udělá věcí jinak, než by chtěl... jen info pro ty, komuž včera a dnes odchází boxy.
Díky za pochopení.
Už se to tu někde řešilo..shark píše:nevim jesli se to tu nahodou neresilo, jestli jo tak me presmerujte, ptam se proc musej bejt cesky karty popsany anglicky? to jako vypada lip a cool?
Tenhle "boj" jsem tu vedl mnohokrát. Pokud budu správně interpretovat, opravte mě, pokud je tomu i jinak, doplňte...shark píše:nevim jesli se to tu nahodou neresilo, jestli jo tak me presmerujte, ptam se proc musej bejt cesky karty popsany anglicky? to jako vypada lip a cool?
DaveBrownsound píše:...důležitá je ta karta.
Tak tak, vždycky se někdo ozve, na což navážu o kousek nížeDaveBrownsound píše:
Rýpnu si a zcela věcně, řekl bych. Název karty je důležitý prvek, onen detail, který ji odlišuje od ostatních. Čili nejde, ani s grafického hlediska, což mi jistě Dave i Matěj potvrdí, brát název na lehkou váhusmiesek píše:stručně a výstižně, souhlasím!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host