---
Stejně když tak na to nyní koukám, tak sranda bude, jak nakonec vydavatel vytasí jednu kartu home a druhou away, když každý tým má 2 zastoupení

já si myslím, že v tomto případě je to asi jedno víš jak, někdo si zakládá na precizním řazení karet do alba, třeba jako TySteven Hockey Cards píše:Takhle to kompletni prijmeni moc nevynikne !
škoda, že L E Š K A ukončil kariéru, hned bych si dala říct, pokud by dostal příležitostxmkrejci píše:Moc pekny pismenka. Jeste, ze uz R U C I N S K Y nehraje. To by zas bylo casu, nez by se to dalo dohromady
superman66 píše:To věřím, ale já si ten dresík ještě pořádně neužil
Tak já myslel, že budou pokračovat ty manufactured písmenka, pokud ne, tak je moje "prosba" bezpředmětná, GU karet má Marek spoustu, ale letter karty myslím žádné, proto by se mi líbily.
Každopádně děkuji za informaci
Veteran fans hcs píše:superman66 píše:To věřím, ale já si ten dresík ještě pořádně neužil
Tak já myslel, že budou pokračovat ty manufactured písmenka, pokud ne, tak je moje "prosba" bezpředmětná, GU karet má Marek spoustu, ale letter karty myslím žádné, proto by se mi líbily.
Zkusím se poradit se zbytkem firmy a třeba se nějaký dotisk na přání povede zrealizovat.
Co bychom pro zákazníky neudělali
já si myslím, že anketa určitě není špatná, ale má to i své proti, jako celkově ...grande píše:anketu o které hráče je zájem
Veteran fans hcs píše:zákazníky
To zní jako nejsem zákazníkem, raději konzumentem (pokud by šlo o potraviny)smiesek píše:
zákazníky? Nejsem zákazníkem, raději jsem sběratelkou
Musím říct, že i v dřívějších letech firma OFS reagovala na přání zákazníka, což je chvályhodné. Poslal jsem kdysi panu Vrkočovi tip na vydání určité karty a ona opravdu v dotisku vyšla.Veteran fans hcs píše:superman66 píše:To věřím, ale já si ten dresík ještě pořádně neužil
Zkusím se poradit se zbytkem firmy a třeba se nějaký dotisk na přání povede zrealizovat.
Co bychom pro zákazníky neudělali
Tak ten je skutečně luxusní!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host