2015-16 OFS Classic
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2015-16 OFS Classic
krásnej inzert a doufám, že ve druhé sérii opravdu bude dotisk i tohoto inzertu, jak předesílal p. Hrbek .. jinak ale není moc šťastné to ořezání kolem toho nápisu, to je fakt na houby a zralé, aby se to "Hands" urvalo nebo minimálně ohnulo ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Musíte se k tomu chovat jak k vlastnímu
Pokud bude ošéfovaný, aby karta nebyla v balíčku první nebo poslední, nemělo by se nic stát ne?

Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
Prostě šup s ní do toploaderu a tam jim bude dobře
... osobně v nich mám všechny lapačky co mám z NHL (cca. 50 karet), protože tyhle karty prostě můžu a když si to karta zaslouží, tak jí toploader rád dopřeju 

- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono ani v albu se ji nic nestane, hlavne transport se musi osefovat, ale nejsme na ZS, abysme ty karty nosili v kapse nebo v aktovce 

MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Další představení, tentokrát Team Double Signature
http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... 16-serie-i
http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... 16-serie-i
Wantlist:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
koukám u těch Team Double Signature na novou variantu duhového podkladu pro autogram
, sice limit pouze x/20, ale asi pořád lepší než dalších x verzí
- snad jen na můj vkus moc upínající pozornost na logo OFS Classic
Jinak jsem zvědavá na Rivals Double Signature, jestli se dočkáme představení ještě před vydáním a nebo to bude překvapení, ale vůbec bych se nezlobila za takovou kartičku oboustrannou, i když na druhou stranu asi by to nebylo moc šikovné, takže předpokládám že půjde o podobné pojetí jako je Team Double Signature
letošní ročník bude zkrátka duhový

Jinak jsem zvědavá na Rivals Double Signature, jestli se dočkáme představení ještě před vydáním a nebo to bude překvapení, ale vůbec bych se nezlobila za takovou kartičku oboustrannou, i když na druhou stranu asi by to nebylo moc šikovné, takže předpokládám že půjde o podobné pojetí jako je Team Double Signature

letošní ročník bude zkrátka duhový

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet

" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

-
- Zkušený
Vypadaji moc hezky tak opravdu nevim co vlastne sesbirat.Ale zitra je v Ostrave v hospode Nagano sraz ostravskych sberatelu /teda aspon nekterych/ a urcite bude rec o nove serii.Tak jsem zvedav co na to ostatni.Kazdopadne se uz tesim jako malej 

-
- Veterán
Moooc povedeny golmansky inzert

- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
třeba se v dalším ročníku dočkáme přídavku golmanského insertu v podobě branky sítě, vyšperkované Cage Mesh Cards 

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tak musím říct, že takhle na fotce se mi ty double signature nelíbí, ale naživo to snad bude jiné .. uvidíme 

RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
vím, že loni psal pan Hrbek, že podpisy řešej takhle kvůli špatné návratnosti od klubů. má to i své nevýhody.
Nevím jestli se Venca Benák blbě podepsal, nebo mu byl podpis uříznut, ale na nových OFS ho má sotva půlku.

říkám nechci rejpat, třeba Venca vzhledem k místu podpis zreguloval, ale ten můj je cca dva měsíce starý. Jinak karty nádherné
Nevím jestli se Venca Benák blbě podepsal, nebo mu byl podpis uříznut, ale na nových OFS ho má sotva půlku.

říkám nechci rejpat, třeba Venca vzhledem k místu podpis zreguloval, ale ten můj je cca dva měsíce starý. Jinak karty nádherné
Ten golmanský inzert je super. Podpisovky se mi ale moc nelíbí, respektive líbily by se mi nebýt toho okénka. Má asi své důvody jak už se řešilo loni, ale raději bych bral něco jako nálepky než ty okénka.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
kulometcik: myslím si, že v některých případech i kdyby prostor byl kdoví jaký, stejně se to podepíše jak se komu zalíbí, viz.

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Já osobně si myslím ze ty okénka jsou tam právě to nejlepší. Loňské podpisovky byly lepší.
-
- Legenda
Jak se říká "hlas lidu, hlas boží" bylo mi jasné že tento způsob výroby podpisových karet bude mít vždycky své odpůrce.
ty podpisy řešíme jako kdysi ITG a za sebe musím říct že je to pořád lepší než samolepka.
Jediný způsob jak do karet vydávaných v listopadu vkládat HS podpisovky je ten že bychom museli použít loňské fotky.
Není to pokus o obhajobu, ale věřte nebo ne některé karty, nebo ty aršíky které používáme, se nám vrací podepsané z klubů třeba i za 3 měsíce.
Je to způsob pro který jsem se rozhodl a je to i moje zodpovědnost v případě neúspěchu takto vyrobených karet.
ty podpisy řešíme jako kdysi ITG a za sebe musím říct že je to pořád lepší než samolepka.
Jediný způsob jak do karet vydávaných v listopadu vkládat HS podpisovky je ten že bychom museli použít loňské fotky.
Není to pokus o obhajobu, ale věřte nebo ne některé karty, nebo ty aršíky které používáme, se nám vrací podepsané z klubů třeba i za 3 měsíce.
Je to způsob pro který jsem se rozhodl a je to i moje zodpovědnost v případě neúspěchu takto vyrobených karet.

- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:

už se těším, třeba bude v II. Sérii away verze

i když koukám asi ne, tady se to nerozlišuje MLB vs. LIT ale neva to není podstatné, nebudeme vymýšlet hňupiny, jako to, že hlavní trhák je skládačka

jo a nesouměrnost jednotlivých klubových písmenek s přiblížením reálnému zápasovému dresu je dobrý tah!

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Tak to je bomba.
Mně ale bude stačit začínající písmeno, protože jsem Varak a skládat Vachovce by se určitě nepodařilo.
A jestli to dobře chápu, tak to písmenko není ze skutečného dresu?
(to ale neva, karty jsou bomba)

A jestli to dobře chápu, tak to písmenko není ze skutečného dresu?

-
- Zkušený
Karty moc pekne,kdovi co na nas jeste vydavatel nachystal.Uz ted se mi z toho mota hlavaco budu sbirat.Mozosti se nabizi hned nekolik,uz aby karty byly venku.