2015/16 UD SERIES I. HOBBY dva boxiky

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2015.
Tie
Legenda
Legenda

Re: 2015/16 UD SERIES I. HOBBY dva boxiky

Příspěvek od Tie »

Přesně tak, Péťo, Panarin je taky slušný zásah :D

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

nesmysl

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

zizomil píše:nesmysl
Ty něco bereš??? Já nějak ty příspěvky nechytám :think:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

superman66 píše:
zizomil píše:nesmysl
Ty něco bereš??? Já nějak ty příspěvky nechytám :think:
proc reagujes na neco co neni pro tebe? a ne diky neberu

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Pokud to není pro všechny, napiš to do soukromé zprávy.. beru to jako reakci na Panarina a nechápu to.. jestli to měla být reakce na Tieův výrok "nesmysl" a mělo to být vtipný, tak jsem to taky nějak nechytil.. a za sebe končím, nechci tu spamovat u pěknýho brejku o nesmyslech :D
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

superman66 píše:Pokud to není pro všechny, napiš to do soukromé zprávy.. beru to jako reakci na Panarina a nechápu to.. jestli to měla být reakce na Tieův výrok "nesmysl" a mělo to být vtipný, tak jsem to taky nějak nechytil.. a za sebe končím, nechci tu spamovat u pěknýho brejku o nesmyslech :D
ne nemelo to byt vtipny a ano byla to reakce na Tie kdyz nekdo napise A mel by napsat i B

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Budu fabulovat, predikovat, hádat... neznám přesně Tieovy myšlenkové pochody, přece že je můj velice dobrý kamarád a jsme hokejově na velice blízké vlně. Zkusím odpovědět "za něho", snad mi to promine, nebo to později uvede na pravou míru.
zizomil píše:a na co jinyho se zaměrovat? muze hrat sebekrasnejší hokej ale kdyz nebude mit body tak pojede na farmu :-)
Body? Ty už dávno nejsou tím nejdůležitějším. Mají svou váhu, ale tím podstatným při začátku prodeje produktu nejsou. Podívej se na příběhy kolem současných mladých hokejistů. Podívej se na jejich minulost, současnost a možné vyhlídky. Podívej se na to, kdo je draftoval a proč. Podívej se na jejich dosavadní úspěchy. Podívej se na to, jak se o nich mluví v médiích, jaká jsou od nich očekávání v klubu, médiích a u fanoušků. A takhle můžu pokračovat dál. Chceš-li, nazvi to souhrnně PR (Public Relations - "vztahy s veřejností"). Hodnotu u karet těchto mladých hvězdiček z velké části tvoří ono očekávání od nich. Proto se ty karty jmenují Young Guns, proto jsou to nováčkovské karty, a právě proto mají tak vysoké ceny. Cena je úměrná očekávání a poptávce. Je to otázka trhu a očekávání široké veřejnosti. Je to podobné, jako s nákupem cenných děl obrazů, veteránů nebo nemovitostí. Snad jsem to shrnul dostatečně srozumitelně.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

Bianconero píše:Budu fabulovat, predikovat, hádat... neznám přesně Tieovy myšlenkové pochody, přece že je můj velice dobrý kamarád a jsme hokejově na velice blízké vlně. Zkusím odpovědět "za něho", snad mi to promine, nebo to později uvede na pravou míru.
zizomil píše:a na co jinyho se zaměrovat? muze hrat sebekrasnejší hokej ale kdyz nebude mit body tak pojede na farmu :-)
Body? Ty už dávno nejsou tím nejdůležitějším. Mají svou váhu, ale tím podstatným při začátku prodeje produktu nejsou. Podívej se na příběhy kolem současných mladých hokejistů. Podívej se na jejich minulost, současnost a možné vyhlídky. Podívej se na to, kdo je draftoval a proč. Podívej se na jejich dosavadní úspěchy. Podívej se na to, jak se o nich mluví v médiích, jaká jsou od nich očekávání v klubu, médiích a u fanoušků. A takhle můžu pokračovat dál. Chceš-li, nazvi to souhrnně PR (Public Relations - "vztahy s veřejností"). Hodnotu u karet těchto mladých hvězdiček z velké části tvoří ono očekávání od nich. Proto se ty karty jmenují Young Guns, proto jsou to nováčkovské karty, a právě proto mají tak vysoké ceny. Cena je úměrná očekávání a poptávce. Je to otázka trhu a očekávání široké veřejnosti. Je to podobné, jako s nákupem cenných děl obrazů, veteránů nebo nemovitostí. Snad jsem to shrnul dostatečně srozumitelně.
chapu ale...
predstav si ze jsi GM nejakeho tymu a mas 2 frajery ,stejne mlady,stejna vyska a vaha podobna psychika odolnost stejny dosavadni uspechy proste jsou si celkem podobny (vim stava se to minimalne) tohle je jen priklad
ted je vezmes do tymu a jeden hraje krasnej hokej ale nema body a tymu to moc nepomuze a druhej hraje normalni hokej :-) ale udelal za 20 zapasu 15 bodu
a ted mas moznost si nechat jen jednoho a druhej musi na farmu... kteryho si nechas?
pro me jasna volba ...a proto by pro me byli body dulezitejsi nez krasna hra
je jasny ze se i ten druhej muze zvednout a bodovat ale uz treba nedostane sanci
hokej je krásná hra ,ale s krasnym hokejem se SC moc nevyhrava :-)

Bianconero
Legenda
Legenda

Evidentně jsi to nepochopil. Nebavíme se tu o tom, koho si jako GM necháš v týmu :D Divil ses, proč je karta Larkina tak drahá. Dal jsem ti popis toho, co ovlivňuje cenu karty, tedy pohnutky kupce, sběratele, který si za tolik tu kartu pořídí. V tom je pointa.

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

ale ja tu psal i o necem jinym... psal jsem tu o krasny hre vs body... mozna jsi nepochopil o cem jsem psal... neberu tem mladasum ty jejich šílený ceny karet

Bianconero
Legenda
Legenda

Tak z toho co jsi psal, to tak vyplynulo, zvlášť tvá narážka že "ta cena je přemrštěná", ale OK. Jinak Larkin splňuje obojí, krásnou hru i body :)

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

Bianconero píše:Tak z toho co jsi psal, to tak vyplynulo, zvlášť tvá narážka že "ta cena je přemrštěná", ale OK. Jinak Larkin splňuje obojí, krásnou hru i body :)
ano to z toho vyplynulo... a podle me to tak je... :-) jinak jsem zvedav na Davida :-) ne ze bych mu to zraneni pral to vubec ale ted jde o to jestli to bude v budoucnu takovej hrac jakyho ocekavaj jestli to bude takovej MessiAŠ :-) a jestli ty jeho ceny karet zustanou tak nahore... vzdyt co se stalo Erikovi par otresu a z hvezdy(cenove) se sesunul buhvi kam...a tohle se muze stat kazdymu... bohuzel

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

hele žížo, nech si ty žvásty, já bych to řekl asi takhle, pokud je někdo ochoten dát za Larkina 5000Kč nebo více, nebude se tě ptát a ani mu to nebudeš platit, tak se s tím smiř, je to otázka nabídky-poptávky!!!!!!!!!
zizomil píše:
Bianconero píše:Tak z toho co jsi psal, to tak vyplynulo, zvlášť tvá narážka že "ta cena je přemrštěná", ale OK. Jinak Larkin splňuje obojí, krásnou hru i body :)
ano to z toho vyplynulo... a podle me to tak je... :-) jinak jsem zvedav na Davida :-) ne ze bych mu to zraneni pral to vubec ale ted jde o to jestli to bude v budoucnu takovej hrac jakyho ocekavaj jestli to bude takovej MessiAŠ :-) a jestli ty jeho ceny karet zustanou tak nahore... vzdyt co se stalo Erikovi par otresu a z hvezdy(cenove) se sesunul buhvi kam...a tohle se muze stat kazdymu... bohuzel

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

a posledni vec... nechapu politiku vyrobcu karet... melo by to byt pro masu lidi to sbirani (v Americe to tak mozna je) ale prijde mě ze to za chvili s tema jejich cenama bude jen pro vyvoleny... nevim kolik je normalni plat v USA ale verim ze dat 300usd za kartu si tam asi nemuze moc lidi dovolit... sberatel to asi da ale utrhne ty prachy jinde... a to je spatne tohle uz mě neprijde jako zabava ale jako tvrdej byznys a tim nemyslim vyrobce pro ty uz to je byznys davno
p.s. treba u nas Ferda pres pocatecni chyby to ted jede uplne super ceny luxusni a ne jak tamle v tramtarii
Naposledy upravil(a) zizomil dne stř 18. lis 2015 21:42:33, celkem upraveno 1 x.

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

peldap píše:hele žížo, nech si ty žvásty, já bych to řekl asi takhle, pokud je někdo ochoten dát za Larkina 5000Kč nebo více, nebude se tě ptát a ani mu to nebudeš platit, tak se s tím smiř, je to otázka nabídky-poptávky!!!!!!!!!
zizomil píše:
peldiku tohle je svobodna diskuze... nechces me to doufam zakazovat?? ze ne?? :-)

Bianconero
Legenda
Legenda

zizomil píše:prijde mě ze to za chvili s tema jejich cenama bude jen pro vyvoleny...
Ty si ty karty dnešních usmrkanců stejně nepořizuješ, tak tě to nemusí pálit :)

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

Bianconero píše:
zizomil píše:prijde mě ze to za chvili s tema jejich cenama bude jen pro vyvoleny...
Ty si ty karty dnešních usmrkanců stejně nepořizuješ, tak tě to nemusí pálit :)
naštěstí :-)

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Já jsem ti taky svobodně napsal svůj názor, jenom podle reakcí i jiných lidí co jsem četl tak to vše nemusíš pořád komentovat,
já s tebou v podstatě co se týká cen YG souhlasím, ale nic s tím nenaděláš, tak to pořád neřeš. Jinak si o tom můžeme pokecat třeba na burze, já tě rád vyslechnu!!!!!!!!!!!
zizomil píše:
peldap píše:hele žížo, nech si ty žvásty, já bych to řekl asi takhle, pokud je někdo ochoten dát za Larkina 5000Kč nebo více, nebude se tě ptát a ani mu to nebudeš platit, tak se s tím smiř, je to otázka nabídky-poptávky!!!!!!!!!
zizomil píše:
peldiku tohle je svobodna diskuze... nechces me to doufam zakazovat?? ze ne?? :-)

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

ale napsal jsi to takovym škaredým tonem :-) :-)
ale uz dost... END !!! KONEC na toto téma :-)

NeoPlex
Opora
Opora

Příspěvek od NeoPlex »

Tak Larkin hlavne bodoval v prvnim zapase, nacez nasledoval rozhovor s hrdym otcem a defakto pres noc z nej byla medialni hvezda... ale to jak je na hristi videt se mu musi nechat.

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2015“