Seznam karet

karta

balíček

Zdroj foto zde
Cena je 319CZK
Podle fotek to vypadá dobře, líbí se mi to, ještě by mě zajímal samotný materiál v reálu. Sice mě trošku překvapila (zarazila) cena, ale zase proč ne.

Už jste někdo stačil pořídit (zakoupit)?

Johny320 píše:Když ses zaměřil na Vsetín , chystáš se i pokračovat . Třeba vydání Vsetína z této probíhající sezony 15-16 ?
smiesek píše:tak proč se třeba o tom nepíše na oficiálních stránkách klubu, facebooku klubovém a nebo nenabízí na stránkách fanshopu? Když už souhlasili s projektem kartiček?
Případně si myslím, že pokud opravdu chcete to trošku rozhoupat, že byste navázali spolupráci i s dalšími kluby apod. tak bych se nebála třeba oslovit s nabídkou místní velkoodběratele hokejových karet, kterým byste dali i nějaký ten balíček gratis pro ukázku a oni by to mohli protlačit na burzu do Prahy a nebo třeba i do Brna, pokud to tam ještě bývá.
Přece nikde není napsané, že když jde o vsetínský klub, že se to musí prodávat na Valašsku, ale na kartičkách jsou super jména, tak se nebát a trošku drzosti použít
Johny320 píše:Karty jsou to hezké . Doporučuji vydat i další serie Vsetína . Na Vsetín pořád lidi slyší i sběratelé . Asi to chce trochu větší reklamu na Vsetínsku .Bude ta serie karet i k prodeji ve fanshopu Vsetína ? Sem tam zajdu na hokej na Vsetín , tak bych případně lusknul jeden setík .
P.S : Námět na karty . 7.11.2015 se koná na Vsetíně po 20 letech finale titulu Vsetín - Litvínov , kde bude spousty hokej. borců z těchto let . Za Vsetín v té době - Čechmánek, Dopita , Stavjana aj .- Litvínov - přislíbeno -Ručinský,Šlegr, Beranek , aj .
To by byla taky jedna s krásných serii karet .
Johny320 píše:Na exibici Vsetína sem dneska lousknul jeden setík . Karty hezké . Určitě ve vydávání karet pokračuj
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti