dikyjarse píše:Pro zizomila: KSHK byl klub sběratelů hokejových karet a jestli jsem to našel dobře, tak se to probíralo zde :
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =29&t=1359
to je krásný ticho, vsadím svoje umaštěný tričko že svůj omyl nepřiznáStaal píše:No ja jsem taky zvedavej, jak tady vyvrati, ze ta karta tu cenu proste nemohla mit. Protoze se mi posledni dobu zda, ze redaktori NHL stranek jsou vsevedouci.Heppig píše:tuhle diskuze se zájmem sleduju a jen chci dodat pro pana Kanadýra: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurn![]()
Veteran fans hcs píše:to je krásný ticho, vsadím svoje umaštěný tričko že svůj omyl nepřiznáStaal píše:No ja jsem taky zvedavej, jak tady vyvrati, ze ta karta tu cenu proste nemohla mit. Protoze se mi posledni dobu zda, ze redaktori NHL stranek jsou vsevedouci.Heppig píše:tuhle diskuze se zájmem sleduju a jen chci dodat pro pana Kanadýra: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurn![]()
Scan už tu je, čeká se jen na vyjádření jistého experta, asi ještě hledá elektronickou tužku...BrianLeetch píše:Pokud by měl někdo zájem,můžu poslat scan Beckettu z roku 1997,kde je cena Score 94-95 Check-it Eric Lindros opravdu tak vysoká,jak se uvádí výše
Jaký omyl, pane umaštěný tričko? Já se nemýlil. Mýlila se ta vaše slavná "bible". Přesně jsem uvedl z jakého jsem čerpal Beckettu, dokonce ze dvou Beckettů. Že se mýlil můj zdroj oproti ostatním je věc jiná. Akorát to ukazuje na to, jaký mají v Beckettu bordel, na což jsem upozornil. Stejně jako vy jsem čerpal z oficiálních zdrojů a odkazoval se na vaši "bibli". Takže si spíš haňte Beckett. Ale kopat do lidí to vám tu některým jde krásně. Chytáte se jako topící se stébla, ale tak trochu vám to nejde. Česká klasikaVeteran fans hcs píše:
Vy si jen honíte ego, že jsem přišel s něčím jiným, než většina a hned se po mně chcete vozit. Máte potřebu nějaké satisfakce? S radostí Vám to dopřeju, když to tak potřebujete. Kdyby mi BrianLeetch nenapsal zprávu, tak sem ani nejdu a ty reakce nevidím. Je mi to celkem jedno.Veteran fans hcs píše:omlouvám se, já zapomněl že mladí sympatičtí novináři původem z Kanady se nikdy nemýlí
Umíš číst alespoň po sobě, ubožáku? Nebo tu sám sebe hodláš v těch svých hovn*ch ještě víc topit? Většího masochistu jsem snad neviděl, že ty si zrovna teď u toho počítače kroutíš bradavky, viď?Bianconero píše:Insertní série Check-It vyšla u Scoreček poprvé v sezóně 1994-95 a ta karta Lindrose nikdy takovou cenu neměla, zvlášť pak ne v Beckettu. Možná by to chtělo lepší dioptrie, protože desetinná čárka a nuly jsou pro některé občas prevít.
Ano, v tomto jsem se zmýlilnecak píše:Umíš číst alespoň po sobě, ubožáku? Nebo tu sám sebe hodláš v těch svých hovn*ch ještě víc topit? Většího masochistu jsem snad neviděl, že ty si zrovna teď u toho počítače kroutíš bradavky, viď?Bianconero píše:Insertní série Check-It vyšla u Scoreček poprvé v sezóně 1994-95 a ta karta Lindrose nikdy takovou cenu neměla, zvlášť pak ne v Beckettu. Možná by to chtělo lepší dioptrie, protože desetinná čárka a nuly jsou pro některé občas prevít.
je to pro Vás lekce, pokud chcete dělat novinařinu, je třeba si vždy ověřit veškerá fakta i kdyby měla být 20 let stará.Bianconero píše:Ano, v tomto jsem se zmýlilnecak píše:Umíš číst alespoň po sobě, ubožáku? Nebo tu sám sebe hodláš v těch svých hovn*ch ještě víc topit? Většího masochistu jsem snad neviděl, že ty si zrovna teď u toho počítače kroutíš bradavky, viď?Bianconero píše:Insertní série Check-It vyšla u Scoreček poprvé v sezóně 1994-95 a ta karta Lindrose nikdy takovou cenu neměla, zvlášť pak ne v Beckettu. Možná by to chtělo lepší dioptrie, protože desetinná čárka a nuly jsou pro některé občas prevít.Příště se nebudu spoléhat na dvě vydání Becketta, ale projedu si alespoň 20 čísel. Tohle byla moje chyba, že jsem se na chvíli k té "bibli" tolik přilnul, stejně jako žižomil
A masochista nebo ubožák? Od tebe je to poklona
PochopitelněVeteran fans hcs píše:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host