Cena tě odradí, že je moc vysoká nebo nízká?Gustavsson50 píše:Můj názor na OPC a jejich inserty je takový že se snaží udělat kartu,katerá má vypadat jako ty nejstarší ale je to úplně na nic...
Třeba ty souvenirs sou podle mě pořád hrůza ale lepší pořád lepší než loni(to už nebudu ani komentovat) ale furt nic moc.
Je to ale jen můj názor popravdě mě od OPC vždycky odradí cena.
2011/12 O-Pee-Chee Hockey
Re: 2011/12 O-Pee-Chee Hockey
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. 
- Gustavsson50
- Hvězda

Jak by mě mohla odradit nízká cena?hcards píše:Cena tě odradí, že je moc vysoká nebo nízká?
Ta cena je podle mě vysoká.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
To je asi o názoru, ale starší hobby seženeš do 1000 Kč nové lehce přes, za tu cenu pořídíš max retail, pravda zase je, že u ostatních sérií máš většinou garantovány jersey i v retail boxech, zde málokdy v hobby, ale když zde na něj narazíš vždy je to šlágr, ať už jde o souveniers , auto nebo buyback kartu.
Nicméně vím, že jsem zaujatý pač je sbírám
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky. 
OPC 08/09 což je výborný ročník stojí bez dopravy a DPH 26 USD a to je mega super cena...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
- Gustavsson50
- Hvězda

Jo OPC 08/09 to je úžasný produkt za úžasnou cenu,ale zbytek ročníků nic moc,ještě podle celkem ušly OPC 07/08.A když tyhle série porovnám s touhle tak to je ohromný rozdíl.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Líbí se mi i ty loňské jak retro tak řadovky, u letošních je škoda, že Jersey jsou de facto stejné jako loňské, ale dobrý nápad s dotiskem loňských rookie zařazených do letošních
takže kdo je chce, si musí buď počkat nebo si letošní prostě koupit
Jsem rád, že se tu vyskytl někdo s podobným názorem, jako mám já... OPC jsou prostě kus historie a mnohem radši tahám legendární jména na retro kartách než nějakou bezejmennou rookie, třeba s limitem 1/1 z boxu, za kterej dám od dvou tisíc vejš - o tom to pro mě není, nesbírám to kvůli kšeftu nebo abych někoho oslnil, ale prostě proto, že mě to baví...hcards píše: zase je, že u ostatních sérií máš většinou garantovány jersey i v retail boxech, zde málokdy v hobby, ale když zde na něj narazíš vždy je to šlágr, ať už jde o souveniers , auto nebo buyback kartu.
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Souhlasím s názorem, že OPC 08-09 byly parádní (retro, gold, metal X), těžko se tomuto ročníku nějaký další vyrovná. Každopádně mně se líbí paralelky (prakticky ze všech ročníků) a opět se pokusím dát dohromady čs.hráče.
Děkuji, že tu nejsem jediný zástupce fans OPC sérií, mimochodem Milane rád ti pomůžu s dosbíráním paralelek Čechů a já se rád zbavím přebytečných dvojáků, více do SZ 
Já OPCčka sbírám jen díky tomu, že na nich jsou Češi, kteří prakticky v jiných "luxusnějších" sériích nevycházejí jako Pavel Kubina, Filip Kuba nebo Rosťa Olesz. I když taky dostat se k "Blank Backs" je skoro utopie, ani na beji skoro nejsou 
Stejně ale nechápu, že na "luxusnější" série se cpou furt ti samí hráči a třeba Pavel Kubina (asistent kapitána Tampy a jeden z nejzkušenějších a velice produktivních beků, olympijský medailista, mistr světa) byl loni (10/11) jen na řadovkách UD, OPC, Victory, Score a Adrenalyn. Nikde na luxusnější sérii, od 1997 co hraje v NHL mu nevyšla jediná podpisovka nebo jersey
Fakt nechápu
Stejně ale nechápu, že na "luxusnější" série se cpou furt ti samí hráči a třeba Pavel Kubina (asistent kapitána Tampy a jeden z nejzkušenějších a velice produktivních beků, olympijský medailista, mistr světa) byl loni (10/11) jen na řadovkách UD, OPC, Victory, Score a Adrenalyn. Nikde na luxusnější sérii, od 1997 co hraje v NHL mu nevyšla jediná podpisovka nebo jersey

VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
- Tony Lapacka
- Hvězda

Nějaké novinky od Upper Decku, které se týkají autograph a jersey karet v letošních OPC:
http://upperdeckblog.com/2011/10/ask-ud ... ng-for-ud/
http://upperdeckblog.com/2011/10/ask-ud ... ng-for-ud/
Hobby od roku 1994.
Myslím, že Uphon to vystihl naprosto přesně. Pro sběratele karet "obyčejných" čs. hráčů je OPC skvělý produkt. Samozřejmě jsou to karty ne úplně luxusní (v posledních ročnících i na mizerném papíru), ale v jiných sériích (mimo loňských Score) se asi tito hráči nikdy neobjeví. A třeba rainbow verze vypadají, dle mého názoru, v posledních 4 letech poměrně slušně.