Peldap - SPGU 14/15

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2015.
Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Peldap - SPGU 14/15

Příspěvek od Lembi »

TENTO PRODUKT SE MI MOC LÍBÍ, LETOS SI MYSLÍM, ŽE OPROTI JINÝM SEZONÁM JSOU KARTY VELMI KVALITNÍ, VELICE HEZKÝ DESIGN, BOHUŽEL DLOUHOLETÁ VELKÁ NEVÝHODA JE CENA, TAKOVÉ PŘIROVNÁNÍ, ZA HODNĚ PENĚZ - MÁLO MUZIKY. JINAK S BOXEM JSEM SPOKOJEN, MOC DÍKY ZA PŘÍPADNÉ KOMENTÁŘE K PRODUKTU.
TADY JE OBSAH :

1) JERSEY DAVID BACKES
Obrázek
2) ROOKIES BRANDON GORMLEY LIMIT / 499
Obrázek
3) JERSEY SIDNEY CROSBY
Obrázek
4) STICK SHANE DOAN LIMIT / 99
Obrázek
5) INKED ROOKIE SWEATERS JOHNNY GAUDREAU LIMIT / 149
Obrázek
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

Michal
Legenda
Legenda

Re: Peldap - SPGU 14/15

Příspěvek od Michal »

Ty jo, no nevím, já bych byl asi trochu smutný. Karty mně ničím nezaujaly, všude jednobarevný kus memorabilie a ještě ke všemu 2x Arizona... :/
Ale bravo za statečnost a velké díky, že ses podělil o break! :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Moje averze k tomuto produktu je známá a určitě není mým záměrem někomu zkazit otvírání. :D Prostě já osobně bych zvolil snad každý jiný box kromě tohohle. Tady je super ten Johnny. Pokud půjde teď do světa, tak má potenciál se prodat za nějakých 1000 - 1200 Kč. Ale to pořád není ani polovina ceny boxu. Zbytek jersey, jersey, jersey. O mně je známo, že jsem přepočítávám boxy jenom vyjímečně na peníze, ale tady to prostě nejde jinak. Možná je to fakt tím, že mám proti SPGU tu averzi.

Osobně bych Vám všem přál za tu odvahu vytáhnout něco pořádnýho, ale ta možnost u SP Game Used je snad nejnižší ze všech těch lepších produktů.

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Já jsem naopak velký fanoušek letošních SPGU, však jsem také jeden boxík loupnul. Můj názor je, že se z tohoto produktu dá vytáhnout velice hodnotná karta, ale jako u všech produktů to chce hodně štěstí. A kdo nehraje, nevyhraje :P

A teď k boxu. Byl nevýherní, no :( Nadruhou stranu si myslím, že byl lepší než ten můj. Crosby dobrý a Gaudreau je super :thumbup: . Jen škoda, jak psal Michal, těch jednobarevných memo kousků.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Moc díky za názory, každý pes jiná ves a tak to má být. Já si myslím že všechny tyto boxy co jsou 1x balíček a v něm pár karet tak to je o velkém štěstí, já ho sice moc neměl, ale to se stává, vloni jsem vytáhl 2x kartu 1/1, takže zákonitě musí někdy přijít i slabší chvilka, přesto peněz nelituji, karty jsou vzhledově moc hezký a kvalitní, takže já mohu box pro takové střelce jako jsem já jenom doporučit a popřát více štěstí, než jsem měl já.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

No Hansi zlatý oči , koukal jsem na ebay a Drouin verze / 49 auto - patch , a fakt pěknej patch nejhezčí co jsem zatim viděl šel v aukci za 1900 necelých .
Jinak tady z toho boxu by mě nenadchla ani jedna z těch karet , fakt ne . Chtěl jsem z SPGU Joorise tam má jedinou kartu řadovku limitovanou a ty karty chodily za 500 kč :crazy: řadovka limit 86 , taky zajímavý . 500 za takovou kartu bych fakt nedal , plus pošta 7 dolců a nemám dalších otázek vaše ctihodnosti .Asi je lepší tam mít nějakýho nováčka na base než tyhle jsy nebo stick karty atd.
Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Včera sem se účastnil case breaku a mel sem devils. Nakonec z toho byly dve karty. Brodeur Jersey a pak jedna winter classics Jersey ale jméno sem nějak nepodchytil tak si rikam ze se necham překvapit. Z celýho case byly asi tři karty co by mi udělal radost a jedna fakt za kterou bych byl stradne rad a to byl auto Patch Naslunda. Limit řekl bych /10. Kdyby stal box o tisicovku min tak je to super produkt pro lidi co mají rádi nováčky plus si občas dopreji nějakou tu legendu. Urcite se z těch boxu da vytáhnout nejaka pecka ale na můj vkus je jich na cade zatracene malo. Ale to mi přijde u hodně boxů poslední dobou. Ale zas jiny lidi tady na foru by mohli mit jinej nazor *rfl*

Ted k tomu breaku. Škoda těch jednobarevnych kousku. Byt tam nějakej patch tak už se to hodnoti zas jinak. Jmena se urcite povedly i když tam je Phoenix tak přece jenom Doan dobry. Crosbyho hadrik taky neni k zahození a zatím hvezdicka z Calgary slusna práce. Ale chybi tomu ty barvy no. Paradoxne mi prijde ze v breakach co jdem tak koukal maji ty limitovany base asi vetší uspech než Jersey karty nebo no máme podpisovky.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Osobně nejsem fanda spgu. Ne ze by tam nebyly fajn karty, ale prijde mi to v poměr cena/vykon suverenne nejhorsi produkt. Nicmene, prijde mi, ze jsou lepší poslední 3 roky každou sérii. Pze driv to bylo uplne o nicem. Co se ryce ceny, je v USA velice pravděpodobně natazena. Pze je cca stejne jak trilogy, a my od deslera ud máme triligy o dost drazsi. Cenu jsme již resili a není tam chyba...kdybych musel jeden cenove high end produkt vymazat, byly by to spgu:). Trilogy se mi libí více.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Nebylo by lepší a rychlejší házet ty peníze z okna ????
Třeba by je našel nějakej bezdomáč, koupil by pár krabicáků a pak by se aspoň hoďku nebo dvě vesele motal...
I to by mi přišlo smysluplnější...

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

33mc píše:Nebylo by lepší a rychlejší házet ty peníze z okna ????
Třeba by je našel nějakej bezdomáč, koupil by pár krabicáků a pak by se aspoň hoďku nebo dvě vesele motal...
takze chces adresu a jdes chytat jo?
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

tak dokud si na karty budu ty peníze vydělávat, raději si budu kupovat boxy než přispívat na bezdomáče, myslím že spousta z nich by si na ty krabicáky taky mohla vydělat.
33mc píše:Nebylo by lepší a rychlejší házet ty peníze z okna ????

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

Gaudreau je to nejlepší, co jsi v současnosti mohl z Rc vytáhnout, když nepočítám Aarona. YG nejdou pod 800, podpis bude luxus.
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Ale ani tahle "pecka" Ti nezaplatí víc jak půl boxobalíčku... :sick:

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Neblázněte , jakou hodnotu může mít JSY Au / 149 Gudroua , když Drouin Au Patch / 49 šel nejvíc v aukci za 1800,- kč ? Tak 500 ? Řikam lepší mít base kartu ta má větší tržní cenu , limit / 13 blázinec .
Je to spíš o tom pocitu pokud se mu ty karty líbí a je ochotnej za to ty prachy vysolit , tak je to ok .
Já bych to taky nedal ale je to jeho věc .
Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

s tím Gaudreau mají chlapci pravdu, podívej se na Ebay, za kolik se prodává, ještě jsem ho neviděl prodat pod 1000Kč, jinak přesně jak píšeš, pokud jsem ochoten ty peníze dát, moje věc.
SugarRay píše:Neblázněte , jakou hodnotu může mít JSY Au / 149 Gudroua , když Drouin Au Patch / 49 šel nejvíc v aukci za 1800,- kč ? Tak 500 ? Řikam lepší mít base kartu ta má větší tržní cenu , limit / 13 blázinec .
Je to spíš o tom pocitu pokud se mu ty karty líbí a je ochotnej za to ty prachy vysolit , tak je to ok .
Já bych to taky nedal ale je to jeho věc .

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Jasně, že je to jeho věc - já mu na to nepřispívám - ale prostě mi rok od roku čím dál, tím víc uchází
ten smysl... Tohle trošku hraničí se závislostí, ne ?

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

to souhlasí, asi závislák jsem, ale pořád lepší než být závislý třeba na chlastu, nebo alespoň si to myslím.
33mc píše:Jasně, že je to jeho věc - já mu na to nepřispívám - ale prostě mi rok od roku čím dál, tím víc uchází
ten smysl... Tohle trošku hraničí se závislostí, ne ?

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

To máš pravdu - tohle alespoň neničí játra....

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak zrovna Peldap je jeden z těch, který na boxech určitě celkově vydělává:-)).

Jinak já moc nechápu, proč lidi, co vlastně ani aktuálně nesbírají, mají pořád tendenci tady lidem brát chuť a pořád řeší, že ten si koupí tohle, ten tamto... Copak dříve to bylo jiný? Já si nepamatuju, za dob své sběratelské činnosti (bez shopu), že bych rozbalil box, který by mi vysypal to, co jsem do něj dal. A že jsem toho tenkrát rozbaloval. Vždy to je o štěstí a to se moc nezměnilo.
Já nevím, ale ani na OFS Classic se nedá na boxu vydělat, pokud tam nejsou dobrá jména na podpisech, a nikdo to nekritizuje a nesnaží se to lidem co OFS sbírají znechutit. Je to business, jako každej jinej...A kdyby každý box obsahoval megapecku, to by asi taky bylo divný...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

pelikoši, nic si z toho nedělej, jeď si svoji pohodu a užívej si svého koníka :)

jinak pane Bartko, zrovna SPGU bych s OFS Classic vůbec nesrovnával.
SPGU je klasická loterie buď a nebo, kdežto OFS Classic dávají sběratelům přiměřenou hodnotu za to kolik stojí.
přirovnal bych to třeba k UD MVP....

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2015“