limita 040/100
některé karty z ostatních boxů plus price "půjdou" asi o dům dál přes ebay...nicméně nikdy jsem přes ebay nic neprodával, takže bych případně uvítal pomoc někoho z přítomných

Přesně tak, pod toto se ti podepíšunovaktomas píše:Já ti rozumím, taky nad tím od neděle sedím a přemýšlím co s tou kartou provést - na beckettu má 80USD a co kdyby se někdo utrhl a dal tu částku nebo dokonce ještě víc, tak mám na novej box![]()
Ne teď, vážně - něco z části kopitar, paajarvi, hamill, markstorm půjde o dům dál, jenom se musím rozhodnout co budu ochoten obětovat na prodej za účelem nákupu dalších boxů. No a jestli to nebude Price, tak je jasné ke komu bude tahle karta směřovat..
No nevim... Ted to dost sleduju a až na nějaké vyjímky chodí za rance jeho karty. A stou rookie jsi měl fakt štěstíHans píše:Já bych nechtěl být špatným prorokem, ale podle mě ten Price půjde tak za 20 - 25 usd a to možná ještě přeháním. Každopádně je fakt, že nějaký blázen se může utrhnout, ale třeba podpisovku Sign of the Times z jeho rookie sezony jsem sehnal asi za 27 usd.
I karty od Panini?jarosenko píše:No nevim... Ted to dost sleduju a až na nějaké vyjímky chodí za rance jeho karty.
Většinou anoDzEjDy píše:I karty od Panini?jarosenko píše:No nevim... Ted to dost sleduju a až na nějaké vyjímky chodí za rance jeho karty.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host