No možná že nakonec přeci jenom malá poznámka. Pokud připíšete nějaký komentář, zkuste prosím napsat jakou kartu považujete za "hit" tohoto boxu (pořizovací cena 2750Kč

S tím souhlasím taky by mě potěšil Ortio a taky i Lindbergh a bude to tím že jsem vysazen na brankáře. A Ward? No už pěknou není golmanem za kterého bych byl rád. Ale obsah slabý no , nevadí každý rok není posvicení. SteveStefi píše:No, mě by potěšil Joni Ortio, ale to jsem zaujatý. Jinak taky Jurčo, ale to je fakt málo... Jsem zvědavý na plnění Black Diamond, na které mám zálusk
DzEjDy píše:No mě osobně úplně nejvíc zarazilo, že všechny karty jsou kromě jediný (Couture /99) úplně ty základní verze, žádná paralelka. Přitom Artifacts mají těch "barviček" snad pět nebo možná i víc. Tady nikde nic. Ani jedna mem karta s limitem. Nevím jestli ten Jurčo je nějakej lepší group výskytu, ale jinak teda fakt nevím. Na krabičce mají Artifacts velkým písmem "Every box is chock full of hits!", tak právě hledám alespoň ten jeden.
pedap: Bez nadsázky a s plnou vážností, klidně vyměním celý obsah tohoto boxu za tu vyrážečku Lundqvista, kterou jsi měl v boxu ty.
To právě že ne to stojí možná tak retail box.zette píše:Jak pise Tony Lapacka, box v USA stoji 80 dolaru, kdyz nebudu pocitat postu, clo, dane a umele oslabenou korunu, stal by box ani ne 1600kc a za ty penize ten box uz tak katastrofalni neni...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti